sinirden gebereceğim allahini seven akil versin :(((

esler birbirlerine haber verirler bir yere gidecegi zaman
ve ayri yasamazlar
sanirim imam nikahi yeterli olmamis sizi ciddiye alip
kari koca sorumlulugunu almak icin

Ne çabuk kestirip attınız öyle..Dedimya, istisnai durumlarda çiftler anlayışlı olmalıdır.

Öyle, ''biri geldiğinde beni unuttu '' düşüncesiyle yola çıkarsanız hata yaparsınız.

Bu sizin düşündüğünüz gibi bir durum değil..
Önceki halleri böyle değilse bu adamın, demek ki o an onu gerektirmiş.Güzelce konulursanız, oğlunu katmadan işin içine sizi anlayacaktır.

Özel değilse neden resmi nikah kıymıyorsunuz ? Yoksa boşanmadı mı daha ?

Bir özel soru daha; ne zaman eski eşinden ayrıldı nişanlınız ?

konusmayi denedim ama yanasmadi simarikca cevablar aldim cileden ciktim bosandi kendisi 8 yil oluyor resmi nikah yapamamizin sebebi ise bende esimden ayrildim bosanmamda gerceklesti ama bi dava var sonuclanmasi gereken temize cikdigimda yapacakdik öyle planladik ama sudurumda inan allak bullak oldum bide bazi arkadaslar olayi tam algilamadan baslamis yaylim atesine tutmaya bizim millet cidden yangina körükle gitmeye ne merakli hele birisi kocam dedin demis hangi yazimda demisim getirsin kopyalasin okadarda eminim kendimden sadece imam nikahimiz oldugu icin ben birlikte oldugum insan diye hitap ettim bunu algilayamamis ama yazik diyorum ya iyi okusunlar yada yorumlarini kendilerine saklasinlar insanca durumu nasil toparlariz nasil hareket etmeliyim dedim olay nereye geldi pess valla

konusmayi denedim ama yanasmadi simarikca cevablar aldim cileden ciktim bosandi kendisi 8 yil oluyor resmi nikah yapamamizin sebebi ise bende esimden ayrildim bosanmamda gerceklesti ama bi dava var sonuclanmasi gereken temize cikdigimda yapacakdik öyle planladik ama sudurumda inan allak bullak oldum bide bazi arkadaslar olayi tam algilamadan baslamis yaylim atesine tutmaya bizim millet cidden yangina körükle gitmeye ne merakli hele birisi kocam dedin demis hangi yazimda demisim getirsin kopyalasin okadarda eminim kendimden sadece imam nikahimiz oldugu icin ben birlikte oldugum insan diye hitap ettim bunu algilayamamis ama yazik diyorum ya iyi okusunlar yada yorumlarini kendilerine saklasinlar insanca durumu nasil toparlariz nasil hareket etmeliyim dedim olay nereye geldi pess valla

İşte bu öfkeyle konuştuğunuz için iletişim kuramamışsınızdır..Birde oğlunu kattıysanız hepten bozulmuştur konuşma..
....
Hasretim, resmi nikah olmadan imam nikahından söz edince, size kızan insanlar aslında sizi düşündüğü için celalleniyorlar.

Kadın kadını en çok anlar.

Koruma içgüdüsü kızmayı doğurur çoğu zaman. Bundan dolayı canı yanan çok bayan var, bu yüzden kızılmıştır.

Yoksa kocam dediğiniz için değil.. Şimdi nişanlı gençler bile birbirlerine kocam-karım diye sesleniyor, bu normal.

arkadaslar belki daha önceki konularimi okumussunuzdur bilmiyorum tek sucum sevmek benimsemek oldu biz 5 yildir birlikteyiz ayni binada kaliyoruz bide yakinda tasinicak insallah iki sokak öteye bu insan ogluyla birlikte yasiyor oglu 19 yasinda ama babasina baski yapiyormuski benimle ilgilen benimle gez benimle toz ne olursa benimle yap diye cocugun benimlede hic bir sorunu yoktu ama cildiricam bugün ikisi disari cikiyorlar ve benim hicbisiyden haberim yok sanki zile bassa bende gelirim dicekmisim gibi habersizce gitmis gezmis tozmuslar az evvel gelmis zilime basiyo gezdik dolastik diye hava atar gibi ya sen benle nezaman cikdin bu saate kadar dolastinkiiii :14: nezaman ciksak disari acele etmekten bana yapacaklarimi bile unutturuyordu okadar aceleci ama anlamadigim kendi cocuklarina geldiginde ise adam isten gelip uykusus olmasina ragmen aksamlara kadar güzel güzel dolasiyo anlamadigim ben kimim yada ben neyim essekbasimi :47: yüzmeye gidicektim gidemessin dedi ama kendisi hic haberim yokken cikmis gezmedik köse birakmamis ogluyla sinirlendim hemde cok :47: öfkemden iyice saydim aklima gelen lafi ensonundada defol kimle gezdinse ona anlat derdini dedim benim evimde bosuna yer bari tutma gözümede görünme dedim ve haala sinirim yatismadi ben ne yapcami nasil davrancami bilemiyorum yani sizden istegim bana ne yapmam gerektigini söylemeniz allah rizasi icin yani anlamasi lazimki ben basit bir esya parcasi deyilim :43: hic yoktan oglunada garez baglatti hic tahammulüm kalmadi o cocuga imdaat :((

sakin ol kendini yıpratma öncelkle demekki önceden çok tawiz wermşsn ki san yapamazsın fln dio kesinlikle tawiz werme onn istedklerini yapmak zorunda gğlsn oğluna gelince 19 yaşndaki erkek babasyla gezmek istemez belli ki maksadı farkı çünkü bende 20 yaşndaym anlıyorm yani....

Unutmayın ki Annesi babası ayrılmış bir çocuk var karşınızda.
Hangi yaşta olursa olsun, parçalanmış aile çocuğu olmayı hiç haketmeyen.
En güvendiği, en benim dediği çatı, başına yıkılmış.
Sonsuza kadar annesinin durmasını istediği yerde, bir başkası.
Hayatını, bir anda sil baştan yaşamak zorunda bırakılmış.
Tüm umutları çalınmış, yeni umutlar yeşertmeye çalışan.
İçindeki kocaman, kapkara boşluğu babasıyla doldurmaya çalışan.
Kocaman bir bebek, tüm şımartılmaları sonuna kadar hakeden.
Kaybettiklerine inat, tüm kozlarını ortaya koyacak olan.
Siz yokken o vardı babasının hayatında, hem de hayata gözlerini
açtığı ilk andan itibaren.
Bırakın düştüğü dipsiz karanlıktan babasına tutunarak çıkabilsin.
İzin verin baba, önce itip düşürdüğü evladını çekip çıkarsın.
Sevdiğiniz adama destek olun hanımefendi, önce oğluna olan borçlarını ödesin.

Ayy abartmayın ama baba oğul vakit geçirmişler ne var bunda hem sevinmelisiniz bile bence.
Kıskandığınız kişi adamın oğlu , hemcinsiniz bile değil . İnsaf.

İşte bu öfkeyle konuştuğunuz için iletişim kuramamışsınızdır..Birde oğlunu kattıysanız hepten bozulmuştur konuşma..
....
Hasretim, resmi nikah olmadan imam nikahından söz edince, size kızan insanlar aslında sizi düşündüğü için celalleniyorlar.

Kadın kadını en çok anlar.

Koruma içgüdüsü kızmayı doğurur çoğu zaman. Bundan dolayı canı yanan çok bayan var, bu yüzden kızılmıştır.

Yoksa kocam dediğiniz için değil.. Şimdi nişanlı gençler bile birbirlerine kocam-karım diye sesleniyor, bu normal.

haklisin bacim ama dedimya bi davam var süren bosanmam gerceklesti ama bu davada sonuclanmali ki ben hic bir derdim olmadan resmi nikahimi yapicaktim tartismada cocugu katmadim saten sadece ona yönelik konustum dedimya cocuk bana saygisislik yapmadi yanimda ama arkamdan olmus saygisisligi kendim bunu görmeden asla ona bir söz etmem cok seyini gördüm ama cahildir dedim göz yumdum yani olay babasi üzerinde yogunlasti bida beni aradigini söyledi bende telefonu gözüne sokunca sustu kaldi yani yalandi ve simarikca cevab vermeleri beni kizdirdi ve biz cocugun yaninda sinir küpü olsakta yansitmayiz yalnizdik yani güya care aramaya geldim valla keske paylasmasaydim hakliyken haksiz oldukya neyse

Ayy abartmayın ama baba oğul vakit geçirmişler ne var bunda hem sevinmelisiniz bile bence.
Kıskandığınız kişi adamın oğlu , hemcinsiniz bile değil . İnsaf.

kiskanmakmi :S bacim kiskanmak deyil ben kizdigim noktayi söyledim sadece kiskanacak olsam huzuru coktan bozardimki hic yapmadim dedigim gibi abarttin derken öyle bi diyosunki sanki ben vay bu adam nasil olurda cocuguyla cikar demisim gibi 1 bana gidemessin demesi 2 haber eden adam her hareketini bu sefer tinlamadi 3 aradim dedi ama yalan aramadi 4 alayci bi sekilde tavirdaydi kizdigim seyler bunlar umarim yeterli size

Siz beraber olduğunuz adamın oğluyla aynı kulvarda değilsiniz.
Sevdiğiniz adamı oğluyla görüştüğü vakitlerde sizi ihmal etmesine çıldıracak kadar benimseyeceğinize önce bu fikri bir benimseyin derim.
19 yaşındaki bir delikanlı elbette babasına ihtiyaç duyar. Hem de tahmin edebileceğinizden çok daha fazla...
Sevgiliniz sizi haberdar etmedi diye bozulduysanız bunu ona pekala anlatabilirsiniz.
Sizin kin duyacağınız kişi 19 yaşındaki genç değil, sevgiliniz.
Öfkenizi yanlış yönlendirmeyin.

Son düzenleme:
Bak cnm sen 5 yildir bir iliskim var diyorsun ama baba ogulun 19 yildir bir iliskisi var yani senin sinirlenmen cok sacma.

Sadece kendine ve iliskinize zarar verirsin boyle yaparak.

Ne olursan ol o cocugun anasi bile olsaydin senden yine vazgecer ama oglundan asla.

Zaten ogluna karsi ilgisiz alakasiz davranirsa uzaklas derim o adamdan cunku oyle bir insandan kimseye hayir gelmez.

Boyle seyleri dert etme ve sinirlenip kirici olma uygun bir dille kirginligini dile getir emin ol hem sevgilinin hemde oglunun takdirini kazanacaksin.

Sana saygilari ve sevgileri daha cok artar o zaman sen istesende istemesende sana karsi sorumlu hissedecekleri icin attiklari her adimda seni haberdar ederler.

sakin ol kendini yıpratma öncelkle demekki önceden çok tawiz wermşsn ki san yapamazsın fln dio kesinlikle tawiz werme onn istedklerini yapmak zorunda gğlsn oğluna gelince 19 yaşndaki erkek babasyla gezmek istemez belli ki maksadı farkı çünkü bende 20 yaşndaym anlıyorm yani....

canimcim yasin 20 daha cok gencsin ama buna ragmen inan bana bazi ablalarindan daha anlayislisin öyle bir dramatik hale getirdilerki olayi sanki ben cocuguyla gezmesine yasak koymusum gibi bundan öncede cokkez cikdilar desem ozaman derdim ama sakli gizli cikmalari yani herzaman gidiyodunuz bu gün ne olduda sakli gizli cikma geregi duydunuz ve benim yüzmeye gitmeme izin vermemesi arti aradim seni diyip yalan konusmasi ve simarik tavir takinmasiydi bunu haala algilayamayanlar var ona üzüldüm bikez daha yazayim büyük harfle belki anlarlar COCUGA SÖZÜM YOK AMA YAPILAN HAREKETE VAR YANI NE GEREGI VARDI BUNUN BÖYLE OLMASINA diyorum insallah busefer anlarsiniz BEN ÜVEY ANNELIK YAPMADIM ASLADA YAPMAM YAPACAK OLSAYDIM BABASININ YANINA GELMESINI ENGELLERDIM ama sanirim cokseylerde sessiz kalmamdan dolayi oldu bu olay ben sözünden cikmadim gitmedim yüzmeye ama o beni hic umursamadan gitmis püf nokta bu! ve rica ediyorum olayi birbirine karistirmayin ben onlarin aralarina hic girmedim girmemde!

canimcim yasin 20 daha cok gencsin ama buna ragmen inan bana bazi ablalarindan daha anlayislisin öyle bir dramatik hale getirdilerki olayi sanki ben cocuguyla gezmesine yasak koymusum gibi bundan öncede cokkez cikdilar desem ozaman derdim ama sakli gizli cikmalari yani herzaman gidiyodunuz bu gün ne olduda sakli gizli cikma geregi duydunuz ve benim yüzmeye gitmeme izin vermemesi arti aradim seni diyip yalan konusmasi ve simarik tavir takinmasiydi bunu haala algilayamayanlar var ona üzüldüm bikez daha yazayim büyük harfle belki anlarlar COCUGA SÖZÜM YOK AMA YAPILAN HAREKETE VAR YANI NE GEREGI VARDI BUNUN BÖYLE OLMASINA diyorum insallah busefer anlarsiniz BEN ÜVEY ANNELIK YAPMADIM ASLADA YAPMAM YAPACAK OLSAYDIM BABASININ YANINA GELMESINI ENGELLERDIM ama sanirim cokseylerde sessiz kalmamdan dolayi oldu bu olay ben sözünden cikmadim gitmedim yüzmeye ama o beni hic umursamadan gitmis püf nokta bu! ve rica ediyorum olayi birbirine karistirmayin ben onlarin aralarina hic girmedim girmemde!

Cnm madem kotu bir niyet var ortada o zaman sende oyuna gelme. Yani boyle sinirlenip rest cekmen oglanin ekmeyine sag surmek gibi birsey.

Bence sakin sakin konus sevgilinle ve senin rahatsiz eden seyleri dile getir. Dusununce hakikkaten 19 yasindaki bir oglanin babaya bu kadar bagli olmasi enteresan belkide amaci sana gercekten nispet etmek.

Ne olursa olsun sakin ol cunku dedigim gibi en cok kendini yipratirsin... Hakkinizda hayirlisi olsun.

Aslında yorumların tümü, konununzun püf noktası anlaşılarak yapılmiş.
Lakin siz yorumlardaki püf noktasını anlamak istemiyorsunuz.
Peki sizce niçin baba, ogul sizden habersiz bir gün geçirmek istemiş olabilir?

Cnm madem kotu bir niyet var ortada o zaman sende oyuna gelme. Yani boyle sinirlenip rest cekmen oglanin ekmeyine sag surmek gibi birsey.

Bence sakin sakin konus sevgilinle ve senin rahatsiz eden seyleri dile getir. Dusununce hakikkaten 19 yasindaki bir oglanin babaya bu kadar bagli olmasi enteresan belkide amaci sana gercekten nispet etmek.

Ne olursa olsun sakin ol cunku dedigim gibi en cok kendini yipratirsin... Hakkinizda hayirlisi olsun.

Valla 22 yaşındayım babama inanılmaz bağlıyım onunla yürümekten bile zevk alırım.
Nerden 19 yaşında ki oğlanın babaya bağlı olamayacağı fikrine kapıldınız ?

Evlenince anayı kardeşi babayı atsın isteyen gelin adayı gördümdü de burda oğulla gezilmesine laf eden ilksiniz sanırım
Ben abartılcak kadar bir sinir sebebi göremedim.
Haber vermemesi sorun olabilir oğluyla gezmesine sinir neden oluyorsunuz.
Çocuk kaldı ki babasının hesaplarına da karışabilir .
Siz şimdiden taktıysanız çocuk Allahtan küçük değil.
Çocuğuna ne yapsa dert olur gibi bir hal içindesiniz.
Tavrınız hoş değil , bir art niyet yok bence çocukda nispet gibi.

Aslında yorumların tümü, konununzun püf noktası anlaşılarak yapılmiş.
Lakin siz yorumlardaki püf noktasını anlamak istemiyorsunuz.
Peki sizce niçin baba, ogul sizden habersiz bir gün geçirmek istemiş olabilir?

dedimya arkadasim daha önceleride coook cikdilar hani yanlarina takilip yakalarina yapissam derimki benden bunaldilar yanliz kalmak istiyorlar ama alakasi yok inan düsünüyorum hatayi kendimde ariyorum hani yapmis oldugum bi garip bisiy olsa derimki hata bendeki bunlar bu hareketi yapti inan aklim almiyor sebebini bulamiyorum konusmayida denedim yanasmiyor yani tiye alir gibi dandik dandik konusuyor ve o yetmedi yalanda söyledi suan yani sizlere aciklamaya calisiyorum olayi ama biyandan haala düsünüyorumki sebeb ne olabilir eger gecerli bi sebeb olsa karsimdaki de acikca söylerdi bunuki yapamadi bisiyler dönüyo ama tek sunu diyorum allah herkezin kalbine göre versin insallah bu olayin arkasindan bir darbe yemem cünkü yanlisim saygisizligim hic olmadi olsaydi bukadar sene birarada gecmezdi neyse bakalim hayirlisi allahtan :31:

inanın ben neye sınırlendıgınızı bıle anlamadım .belkı sınırlendıgınız baska seyler de olabılır belkı dolmussunuzdur da
ama su konunuz da sınırlenecek elle tutulur ben hıc bırsey gormedım .
sevgılınızın ogluyla sana sormadan gezmesıne sınırden geberecek kadar sınırlenmıssın .
onlar baba ogul .sız yokken de onlar vardı .onlar ıkı kısılık de olsa aıle .
yanı sız sımdı o adamın sevgılısısınız dıye ,baba ogul ılıskısıne de karısacak degılsınız kı .
adam evladıyla tabıkı de gezer tozar ıstedgını de yapar .sız neden bu kadar hırs yaptınız .
kendınızı kenara atılmıs gıbı hıssettıgınızı belırtmıssınız .kac yasındasınız bılmıyorum ama
olgun yasta oldugunuz bır kesın ,bır olgun olarak nasıl boyle lıselı ergenler gıbı
trıplere gırıyorsunuz .sevgılınız sıze vakıt ayırdıgı gıbı ogluna da vakıt ayırabılır .
ogluna vakıt ayırdı dıye de,sızı kenara atmıs olmuyor .boyle cocukca kıskanclıklar yapmayın .
lutfen yasınızın hakkını verın .size danısması gerektıgını soyluyorsunuz ama ,daha resmı nıkahın da bıle
olmayan kadına "oglum ıle gezebılır mıyım? "dıye danıssa ıdı ,o genc cocuga cıddı anlam da saygısızlık olurdu .
sız daha o evın bır uyesı degılsınız .ogluyla gezerken sıze danısması demek ,adamın cocugunu hıce sayması demektır .
sız ne zaman o evın uyesı olursunuz ,ıste o zaman o adam sıze danısır herseyı .
ben sımdı ne yapayım dıyorsanız eger ; bu saydıklarım sıze uymuyor ıse ayrılın yapacak baska bırsey yok .
zaten sız kendınızı degıstmedıgınız muddetce o adam sızden ayrılacaktır .

Valla 22 yaşındayım babama inanılmaz bağlıyım onunla yürümekten bile zevk alırım.
Nerden 19 yaşında ki oğlanın babaya bağlı olamayacağı fikrine kapıldınız ?

Evlenince anayı kardeşi babayı atsın isteyen gelin adayı gördümdü de burda oğulla gezilmesine laf eden ilksiniz sanırım
Ben abartılcak kadar bir sinir sebebi göremedim.
Haber vermemesi sorun olabilir oğluyla gezmesine sinir neden oluyorsunuz.
Çocuk kaldı ki babasının hesaplarına da karışabilir .
Siz şimdiden taktıysanız çocuk Allahtan küçük değil.
Çocuğuna ne yapsa dert olur gibi bir hal içindesiniz.
Tavrınız hoş değil , bir art niyet yok bence çocukda nispet gibi.

Bir kiz cocugu babasina asiktir zaten tabiki zevk alirsin babanla yurumekten bile... Keske benimde babam hayatta olsaydida bende dizinin dibinde hic ayrilmasaydim.

Ama erkek cocugu baska iste heleki 19 yasinda adi ustunde delikanli arkadaslari varken babasini secen o kadar az ki. Ileriki yaslarda daha iyi anliyor erkek cocuklari anne ve babanin kiymetini diye dusunuyorum. Bu sadece benim dusuncem kimseye empoze etmiyorum.

inanın ben neye sınırlendıgınızı bıle anlamadım .belkı sınırlendıgınız baska seyler de olabılır belkı dolmussunuzdur da
ama su konunuz da sınırlenecek elle tutulur ben hıc bırsey gormedım .
sevgılınızın ogluyla sana sormadan gezmesıne sınırden geberecek kadar sınırlenmıssın .
onlar baba ogul .sız yokken de onlar vardı .onlar ıkı kısılık de olsa aıle .
yanı sız sımdı o adamın sevgılısısınız dıye ,baba ogul ılıskısıne de karısacak degılsınız kı .
adam evladıyla tabıkı de gezer tozar ıstedgını de yapar .sız neden bu kadar hırs yaptınız .
kendınızı kenara atılmıs gıbı hıssettıgınızı belırtmıssınız .kac yasındasınız bılmıyorum ama
olgun yasta oldugunuz bır kesın ,bır olgun olarak nasıl boyle lıselı ergenler gıbı
trıplere gırıyorsunuz .sevgılınız sıze vakıt ayırdıgı gıbı ogluna da vakıt ayırabılır .
ogluna vakıt ayırdı dıye de,sızı kenara atmıs olmuyor .boyle cocukca kıskanclıklar yapmayın .
lutfen yasınızın hakkını verın .size danısması gerektıgını soyluyorsunuz ama ,daha resmı nıkahın da bıle
olmayan kadına "oglum ıle gezebılır mıyım? "dıye danıssa ıdı ,o genc cocuga cıddı anlam da saygısızlık olurdu .
sız daha o evın bır uyesı degılsınız .ogluyla gezerken sıze danısması demek ,adamın cocugunu hıce sayması demektır .
sız ne zaman o evın uyesı olursunuz ,ıste o zaman o adam sıze danısır herseyı .
ben sımdı ne yapayım dıyorsanız eger ; bu saydıklarım sıze uymuyor ıse ayrılın yapacak baska bırsey yok .
zaten sız kendınızı degıstmedıgınız muddetce o adam sızden ayrılacaktır .

yok bacim bana danismasi lazim demedim biz ikimizde ne olsa olsun herbisiyi söyler haber eder ona göre hareket ederiz ve babasiyla gezmesine hic karismadim bugünekadar cocugun bana karsi saygisisligi olmadi ama arkamdan oluyormuski kendim görmedikce gene bisiy demem ve biz konustuk ben mesela yüzmeye gitmek istiyordumki hayir gitmiceksin dedi ve evde kaldim ama o hic cit cikarmadan cikmis kizdigim sey bu ve aradim seni diye yalan konusmasi arti alayli bi sekilde hava atar gibi konusmasi oldu ben gene diyorum aralarina asla girmedim girmemde buzamana kadar hic böyle bir durumda olmamisti saskinligim ona zaten suan imam nikahliyiz az bi sorun vardi halloluncada resmiyete dökülecektiki anlasmamiz öyleydi aramizda sanirim cocuk bana belli etmesede durumu kabullenemiyor tahmin bu sadece düsüncesiz biriside hic deyilimki cok zaman yalniz bile birakirdimki uzun süre konusucaklari vardir diye bilmiyorum yani iyi niyetli olmaktanmi böyle oldu nedir anlam veremiyorum ama lütfen sunu dikkate alin ben asla baba oglun arasina girmedim girmemde o onun cani kani yapilan hareketler sinirimi alt üst etti ki

Ne kadar büyütmüşsünüz olayı..
Ne varki bunda insan oğluyla çıkıp gezemiycekmi?
Oğlu sizden elbetteki önemli olucak bunda herhangi bi anormallik yokki..
Bu kadar dellenicek bişi de bulamadım göremedim ben.
Sinir yapmaya yer aramayın derim ben..

Back
X