sinirden gebereceğim allahini seven akil versin :(((

yani diyelim ki çocuk artniyetli, gerçekten de sizi sevmiyor olabilir, amacı ne olabilir yani en fazla, hani bu konudaki düşünceniz de önemli, yani oturup beni konustular diyemi düşünüyorsunuz mesela, eğer böyle düşünüyorsanız durum değişir,
fakat baba oğul aynı evde kalmıyorlarsa da ayda yılda bir görüşüp oturup sizi konuşacaklarını sanmıyorum haber vermemelerinin sebebi şu olabilir, cocuklarıyla yeterince vakit geçirmedigini düşünmüştür, size de haber vermeyerek cocuklarına bir ayrıcalık tanıdıgını düşünmüştür yani sizi arayıp izin istese çocugun ben neyim ya ondan habersiz babamla gezemiyorum duygusuna kapılmasını önlemek olabilir, burda kendisini de size bağımlı değilde özgür olarak görebilmek durumu da var cogu insan evlilikten bu yüzden kaçar bu sorumluluklar, izinler, haber vermeler:) takındıgı alaycı tavırda sizin bunu anlamayacagınızı düşünmesindendir bence, çünkü siz herşeyi ona danışmak zorunlulugunda hissediyorsunuz ve şikayet etmiyorsunuz sanırım ama o şikayetci gibi bence siz de daha özgür kararlar verin mesela izin istemeden yüzmeye gitmek gibi, bu onu rahatsız etmemeli yani iki kişininde daha özgür olması gerekir, sizi kısıtlar kendisi özgür yaşarsa siz tabiki mutsuz olacak ve birilerinden nefret edeceksiniz, eğer sizi kısıtlıyorsa haliyle sizde onu kıstlamaya çalışacaksınız bunu bu şekilde konuşmak işe yarayabilir:)

Son düzenleme:
yok bacim bana danismasi lazim demedim biz ikimizde ne olsa olsun herbisiyi söyler haber eder ona göre hareket ederiz ve babasiyla gezmesine hic karismadim bugünekadar cocugun bana karsi saygisisligi olmadi ama arkamdan oluyormuski kendim görmedikce gene bisiy demem ve biz konustuk ben mesela yüzmeye gitmek istiyordumki hayir gitmiceksin dedi ve evde kaldim ama o hic cit cikarmadan cikmis kizdigim sey bu ve aradim seni diye yalan konusmasi arti alayli bi sekilde hava atar gibi konusmasi oldu ben gene diyorum aralarina asla girmedim girmemde buzamana kadar hic böyle bir durumda olmamisti saskinligim ona zaten suan imam nikahliyiz az bi sorun vardi halloluncada resmiyete dökülecektiki anlasmamiz öyleydi aramizda sanirim cocuk bana belli etmesede durumu kabullenemiyor tahmin bu sadece düsüncesiz biriside hic deyilimki cok zaman yalniz bile birakirdimki uzun süre konusucaklari vardir diye bilmiyorum yani iyi niyetli olmaktanmi böyle oldu nedir anlam veremiyorum ama lütfen sunu dikkate alin ben asla baba oglun arasina girmedim girmemde o onun cani kani yapilan hareketler sinirimi alt üst etti ki

baba ogul arasına gırmek ıstemem dıyorsunuz ama ,konunuz da sırf adamın oglundan bahsedıyorsunuz .
ornek ; "oglu geldıkten sonra kendımı kenara atılmıs gıbı hısssetım ", "baskalarını gorunce benı atacak ıse ben ne yapayım o adamı "
dıye cumlenız var .burada baskası dıye kullandıgınız kısım yıne oglu .
yanı sızın meselenız konuya bakarsak eger oglu .ama sızın yorumunuza bakarsak "ogluyla arasına gırmek ıstemem "dıyorsunuz .
konu ıle yorumunuz da tezatlık olusuyor halıyle .oglu ıle arasına gırmek ıstemesenız bıle davranıs bıcımınızle gırıyorsunuz aralarına .
evlenmenızı ıstemeyenın oglu oldugunu dusunuyorsun
cocuktan mı duydun ? buyuk ıhtımalle oyle tahmın edıyorsun .
cocugun sızı evlenmenızı ıstemedıgını dusunerek ,cocuga takmıs olabılırsınız kafayı .
bence tum sınırınız cocuk .

Insanlar kariliktan kocaliktan asktan sevgililikten feragat edebilirler ama anne babaliktan asla

sizin cocugunuz olsaydi nikahinizin olmadigi yarin yaninizda olup olmayacagi belirsiz bi adama evladinizla gecirdiginiz her saniyenin hesabini mi verecektiniz lutfen mantikli olun

yasiniz kac sizin merak ettim eger söylediyseniz ben kacirdim...

hava atar gibi filan seyler kullanmisiniz...liseli asiklar olmadiigniz kesin de bu tavir neden anlayamadim..

bence cok fevri davriniyorsunuz hele baslikta geberecem filan hic yakisiyor mu?

19 yasinda degil 30 yasinda olsun insanlar cocuklariyla istedikleri gezmek,vakit gecirmes isteyebilirler..

sizde yüzmeye gitmek istemissiniz gitmemissiniz buna mi kizdiniz ne yaptiniz anlayamadim...

ben 27 yasindayim babamla gezmeyi severim...yani erkek diye istemez mi?

oyun var diyorsunuz belkide siz öyle görmek istiyorsunuz..

anlayamadim bu kadar sinirden catlayacak ne var`?

adam oğluna değer veriyor çocuklarına bağlı bir insan böylesi çok zor bulunur.. bakın kk'da yüzlerce kişi babasından yakınıyor adamın suçu cocuguyla gezmesi mi? he sizinde kendinize göre haklı yerleriniz var ama daha evli bile değilmişsiniz bence bu kadar rahatsız olmanızı gerektiricek bir durum değil..

Insanlar kariliktan kocaliktan asktan sevgililikten feragat edebilirler ama anne babaliktan asla

sizin cocugunuz olsaydi nikahinizin olmadigi yarin yaninizda olup olmayacagi belirsiz bi adama evladinizla gecirdiginiz her saniyenin hesabini mi verecektiniz lutfen mantikli olun...

canimcim yasin 20 daha cok gencsin ama buna ragmen inan bana bazi ablalarindan daha anlayislisin öyle bir dramatik hale getirdilerki olayi sanki ben cocuguyla gezmesine yasak koymusum gibi bundan öncede cokkez cikdilar desem ozaman derdim ama sakli gizli cikmalari yani herzaman gidiyodunuz bu gün ne olduda sakli gizli cikma geregi duydunuz ve benim yüzmeye gitmeme izin vermemesi arti aradim seni diyip yalan konusmasi ve simarik tavir takinmasiydi bunu haala algilayamayanlar var ona üzüldüm bikez daha yazayim büyük harfle belki anlarlar COCUGA SÖZÜM YOK AMA YAPILAN HAREKETE VAR YANI NE GEREGI VARDI BUNUN BÖYLE OLMASINA diyorum insallah busefer anlarsiniz BEN ÜVEY ANNELIK YAPMADIM ASLADA YAPMAM YAPACAK OLSAYDIM BABASININ YANINA GELMESINI ENGELLERDIM ama sanirim cokseylerde sessiz kalmamdan dolayi oldu bu olay ben sözünden cikmadim gitmedim yüzmeye ama o beni hic umursamadan gitmis püf nokta bu! ve rica ediyorum olayi birbirine karistirmayin ben onlarin aralarina hic girmedim girmemde!

Sizden gizli çıkmalarını sağlıycak kadar bişi olmuş demekki..
Bence bunu sorgulayın.
Bu sıkmanız olabilir başbaşa vakit geçirmek istemeleri olabilir bi çok sebep olabilir.
Ama ortada bi gerçek var o gerçekte sizde.
Sıkmış olabilirsiniz belki sadece yorumlamaya çalışıyorum hani belki doğru yorum yaparsam sizde anlayıp düzenlersiniz hareketlerinizi diye..
Onları kendi hallerine bırakın bence.
Evlat eş ayrımını bırakın baba yapsın..

Son düzenleme:
Ayrica 19 yasinda demissiniz ben 24 yasindayim 50 yasinada gelsem annem babam birbirlerine hesap vermeden benimle vakit gecirmek zorundalar kaldi ki bunun tayinini hele ki ikisinden birinin sevgilisi asla yapamaz

ayrica hamileyim bigun kocamdan ayrilirsam cocugum babasiyla yada benimle doya doya akit gecirecek buna mecburuz dunyaya getirirken ona sormadik anne babalik kalici bir yukumluluktur

Benim anladıgım kadarıyla mesele arkadasımızın oglunu kıskanmasından çok şu; adam kendi keyfince gezebiliyor istedigi yere gidiyor ama sevgilisinin yüzmeye gitmesine izin vermiyor, bu mantalitede ben gezerim tozarım haber vermem ama sen bana haber vermeyi geçtim izin almadan adım atamazsın durumuna dönüşmüş yanlış olan bu, kadın haliyle adama bağımlı kalmış ondan başka biriyle gezemiyorsa da adam kimle gezerse gezsin onu kıskanacak ve beni ihmal ediyor duygusuna kapılacak, adam gezip tozarken onun başka bir sosyal hayatının olması engellenmiş sonucta
Burda mesele cocuk değil yani, o yanındaki arkadası da olsa kadının tepkisi aynı ve haklı olurdu, iki tarafın eşitsizligi söz konusu burda, bir taraf izin isterken öteki haber vermeye gerek duymuyor yani eşitlemek gerek ya adam da haber verecek yada sevgilisine (arkadasımıza) özgürlük verecek yoksa böyle çok yıpranırsn arkadasm

Çocuğa tahammülüm kalmadı demişsiniz.
Çocuğun yaptığı kötü bişi yokki lütfen yapmayın ya.
Bu hem sizi huzursuz eder hem de oğlunu..
O hem daha en deli yaşlarındayken sağlıklı şeyler yapmasını da bekleyemezsiniz
Ki bi saygısılığıda yokmuş zaten..
Anne baba ayrı veya biri eksik olan çocukların psikolojisini eğer sizde annesiz babasız değilseniz anlayamazsınız.
Haksızlık etmeyin lütfen çocuğa

sen yine de eşinin çocuğuna kin duyma.. sonuçta babası.. içinde ne fırtınalar kopuyordur bilemezsin..

ama eşinle durumu bir daha konuş.

yani diyelim ki çocuk artniyetli, gerçekten de sizi sevmiyor olabilir, amacı ne olabilir yani en fazla, hani bu konudaki düşünceniz de önemli, yani oturup beni konustular diyemi düşünüyorsunuz mesela, eğer böyle düşünüyorsanız durum değişir,
fakat baba oğul aynı evde kalmıyorlarsa da ayda yılda bir görüşüp oturup sizi konuşacaklarını sanmıyorum haber vermemelerinin sebebi şu olabilir, cocuklarıyla yeterince vakit geçirmedigini düşünmüştür, size de haber vermeyerek cocuklarına bir ayrıcalık tanıdıgını düşünmüştür yani sizi arayıp izin istese çocugun ben neyim ya ondan habersiz babamla gezemiyorum duygusuna kapılmasını önlemek olabilir, burda kendisini de size bağımlı değilde özgür olarak görebilmek durumu da var cogu insan evlilikten bu yüzden kaçar bu sorumluluklar, izinler, haber vermeler:) takındıgı alaycı tavırda sizin bunu anlamayacagınızı düşünmesindendir bence, çünkü siz herşeyi ona danışmak zorunlulugunda hissediyorsunuz ve şikayet etmiyorsunuz sanırım ama o şikayetci gibi bence siz de daha özgür kararlar verin mesela izin istemeden yüzmeye gitmek gibi, bu onu rahatsız etmemeli yani iki kişininde daha özgür olması gerekir, sizi kısıtlar kendisi özgür yaşarsa siz tabiki mutsuz olacak ve birilerinden nefret edeceksiniz, eğer sizi kısıtlıyorsa haliyle sizde onu kıstlamaya çalışacaksınız bunu bu şekilde konuşmak işe yarayabilir:)

bacim en dogrusu sanirim dahada olay dallanip budaklanmamasi icin ben kendi halime onlarda kendi hallerinde kalmasidir konuyu actigimda tam olayin ardindan canhavliyle kendimi buraya attim fikir alirim diye sanirim olayi akisina birakmak en dogrusu olcak

Cevap yazan arkadaslar herbırınıze tsk ederım
ve konuya cevap yazanlar sorularına cvb alamazlarsa kusura bakmasınlar
artık cvb vermek ıstemıyorum dahada üzücü hal alıyor suankı durumum
zamana bırakcam allah büyüktür
saygılarımla:43:

Cevap yazan arkadaslar herbırınıze tsk ederım
ve konuya cevap yazanlar sorularına cvb alamazlarsa kusura bakmasınlar
artık cvb vermek ıstemıyorum dahada üzücü hal alıyor suankı durumum
zamana bırakcam allah büyüktür
saygılarımla:43:

canım kesinlikle haklısın bu konuda hepimiz bazen hemen hersey çözülsün istiyoruz ki ne yazıkki olmuyor zamanla herşey yaşayarak öğreniliyor.
iletişim kurabilirseniz sevdigin adam yada ogluyla ii olacak ama iletisim suan kurmanız mümkün değil gibi, inşallah bir yolunu bulur konusursunuz, burda yapılan yorumlarda objektif yani herkes diger taraflarida düşünmüş ama nolursa olsun seven bir kadın var ya çok üstüne gittiysek kusurumuza bakma herşey yoluna girer inşallah senin de dedigin gibi Allah herkesin kalbine göre versin ki veriyor da buna çok şahit oldum, senin için de hayırlısı olsun canım :)

kiskanmakmi :S bacim kiskanmak deyil ben kizdigim noktayi söyledim sadece kiskanacak olsam huzuru coktan bozardimki hic yapmadim dedigim gibi abarttin derken öyle bi diyosunki sanki ben vay bu adam nasil olurda cocuguyla cikar demisim gibi 1 bana gidemessin demesi 2 haber eden adam her hareketini bu sefer tinlamadi 3 aradim dedi ama yalan aramadi 4 alayci bi sekilde tavirdaydi kizdigim seyler bunlar umarim yeterli size

Anlıyorum ama bu saydıklarınız yine de öyle içinden çıkılmayacak sorunlar değil. Bazen durup olaylara uzaktan bir bakmak gerekiyor hiç değilse kendi psikolojiniz için. Yüzmeyle ilgili belki kıskanmıştır diyebilirim sizi belki.Ha haber edip etmemesiyle ilgiliyse güzelce konuşun hani tartışma bazında değil , herşeyin farkındayım bil havasıyla hani. Ne diym Allah yardımcınız olsun.

ben birşey biliyorsam o da bir erkek için ne kadar isteklerinden vazgeçersen o kadar değersizleşirsin yani cepte görünürsün alt üstü bir yüzme bu kadar abartıp onun ağzına ne bakarsın yazık güzelim sana:6: böyle basit şeyleri bile ona danışman çok saçma

konuna gelecek olursamda çocuğuyla asla arasına girme sen kaybedersin madem tavır yaptın ilk görüşmenizde çocuğunla gezmene değil bana haber vermemene sinir oldum deyip tatlı dille söyle ve tavır yapıp görüşme asla da eve falan sokma ve karşılaştığında hiçbir şey olmamış gibi yabancı biri gibi davran yani seni kaybetme korkusunu tatsınki ayağını denk alsın ilk birkaç gün asla yumuşama.. ne demek haber vermemek

ben de oğlu olan birisiyle birlikteyim canım. burda yapılan yanlış oğluyla gezip tozması değil elbette. ben mesela hiçç karışmam gezme tozmalarına. herzaman yanlarında gitmem, çağırırlarsa da siz başbaşa kalın falan derim bazen. hatta eğer sevgilimin onu ihmal ettiğini düşünürsem açık açık söylerim kendisine. bak bu aralar ihmal ettin sanki bugün beraber olun vs.gibi. çünkü o onun canından bir parça, onunla bir bütün. zaten gezip tozdukları günler bellidir. hiç öyle habersizlik kafaya göre takılma falan olmaz. ben bilirim zaten ne günler görüşüyorlar neler yapıyorlar. ama bilmesem de fazla bir tepki göstereceğimi sanmam. sadece laf arasında konuşurken ufak bir ima yaparım o kadar. çünkü beraber gezdiği kişi oğlu, arkadaşlarıyla kafasına göre takılmamış beni aldatmamış.hem oğluyla içerisinde oldukları o sınıra baba oğul özel alanlarına da çok girmemek gerekiyor.sonuçta onlar için iki tarafın da yeri ayrı, oğlu bir başka yerde eşi sevgilisi başka biryerde.sen de istersen konuşma esnasında kavga havasında değil ama ufak bir imayla haber verseydin keşke diye sitemini belirt. ama büyütmeye gerek yok canım.

son durumu yazayim dedim aksam bazi arkadaslar yüklenmisti ve akil bagisinda bulunmuslardi :36: defalarca izzah etmeme ragmen anlamamak icin kendilerini zorlamislardi dedigim dedik caldigim düdük babinda özellikle onlara haber edeyimde durumu bilsinler dedim bitanem geldi özürünü diledi ve biliyosun sen benim gülümsün hata bendeydi dedi bidaha tekrarlanmicak üzülmeni istemiyorum dedi ve konu allahima sükür tatliya baglandi :38: hicbir zaman olaylari anlamak istediginizgibi algilamaya calismayin bu hirsa kapilip rencide ediyosunuz ama özellikle durumu gayet net bir sekilde anlayipta yorum yapan candostlarinada cok tesekkür ediyorum allah gönlünüze göre versin :93: saygilarla

Back
X