Sinirden gebericem !

Beklenenbebek;
Eltin seni nasıl taciz etti ? O an senin tepkin nasıl oldu?
Bu taciz olayını neden eşinle paylaşmadın?
Eşinle aran iyi mi ? Kavgalarınız vs var mı ?
Kv-kp-elti-kayın ile beraber yaşamak ayrı evde eşinle yaşamaktan daha mı iyi de ısrarla ayrı ev düşünmüyorsun?
O evde taciz var saygısızlık var sinir harbi var mutsuzluk var.Bu duruma senin kendi ailen ne diyor?
Böyle bir ortama neden ısrarla çocuk getirmek istiyorsun?Çocuk olunca o evdeki herkes kanat takıp melek mi olacak?
Kanada diyorsun...Oraya mı yerleşeceksiniz? Eşin bunu kabul ediyor.Kanadaya kv kp eltiyi de götürmeyeceğine
göre demek Kanadada ayrı yaşayacaksınız.E şuan yaşadığınız yerde de böyle bir imkan varken değerlendirmemek
neden?

yuh ya nası bi eltiymiş düşman başınaa ...bence uzak durun, evinizide ayırın ,aynı binada olmayın. uzaklaşmak iyi gelir...

katil görümce

kayınpederle kayınvalde aşağı katta yaşıyo onu anladım eltiyle kocasıda mı alt katta yaşıyo. onu da bi açıklarsanız çözücem ben olayı

konuya öyle bi adapte oldum içine girdim ki hepsinin cevabını tahmin edebiliyorum ben

Eltin seni nasıl taciz etti ? O an senin tepkin nasıl oldu?
-eltim benim odama izinsiz girerek beni taciz etti, tepkimi açıklayamam detay veremem

Bu taciz olayını neden eşinle paylaşmadın?
-eşimle paylaişmak istemiyorum huzurumuz daha da kaçmasın

Eşinle aran iyi mi ? Kavgalarınız vs var mı ?
-eşimle çok iyiyiz (diğer konudan yola çıkarak), kapıda karşılarım öperim sarılırım

Kv-kp-elti-kayın ile beraber yaşamak ayrı evde eşinle yaşamaktan daha mı iyi de ısrarla ayrı ev düşünmüyorsun?
-astım hastasıyım ilaçla gezsem bile tek başına evde kalamam eşim yokken bi defasında krize girip bayılmıştım beni zor buldular evde acile zor yetiştim vb vb

O evde taciz var saygısızlık var sinir harbi var mutsuzluk var.Bu duruma senin kendi ailen ne diyor?
-ailemle aram kötü, ailemle soğuğuz görüşmüyoruz

Böyle bir ortama neden ısrarla çocuk getirmek istiyorsun?Çocuk olunca o evdeki herkes kanat takıp melek mi olacak?
-bebek istiyorum öyle ki nickimi bile buna göre seçtim çok istiyorum çok

Kanada diyorsun...Oraya mı yerleşeceksiniz?
-evet

Eşin bunu kabul ediyor.Kanadaya kv kp eltiyi de götürmeyeceğine
göre demek Kanadada ayrı yaşayacaksınız.E şuan yaşadığınız yerde de böyle bir imkan varken değerlendirmemek
neden?
-****bak bu kısmı iyi düşünmüşsün buna konu sahibi ne cevap verecek ben de bilmiyorum hakkaten yaa türkiyede ayrı eve çıkamıyosun astımdan dolayı da kanadada nasıl yaşıycaksın???

şu anda ayrı eve çıkamıyolar maddi durumları yetersiz. benim hem dayımda hem halamda ileri derecede astım var kortizon alıyolar hiç böyle bi durum yaşamadılar. bende de alerjik astım var astım atağı öle adamı 2 sn. de yerle yeksan eden bişey değil. inhalerini mi kaybetmiş ben o kısmı da kaçırmışım
herşeyi kaçırmışım ben de hala ne yazıyosam

maddi durum yetersizliğini de ben kaçırmışım bak
ya öyle bölük pörçük anlattı ki arkadaş toparlayabilmek meziyet işi
bakalım ne çıkıcak bunun sonunda

ben konu sahibinin samimiyetine inaniyorum bosluk fln yok bu olayda

kp e de cok takmissiniz ben dedemlerle fln kiyasliyorum da 'aman ben yaptim tmm' kavga cikmasin uzamasin diye soylemis olabilir

bencedde sacma ama karsinizdakinin nasil dusunecegini secemiyorsunuz yonlendiremiyorsunuz fln

elti ile ilgili de sunu soylemek istiyorum sanslisin konu sahibi sanslisin cunku eltin salak

sana zarar vermek isteyen akilli olsaydi kendi kendini yerdin sinirden bise de diyemezdin salak gostere gostere yapiyor

GUNAYDIN KK TOPLULUGU ; yazıyorum arkamdan kactı gıttı fakeydı denmemesı ıcın.bu forumda oldugum zaman ıcersınde kımseyle yuz goz olmamaya calıstım sevıyemı korumaya calıstım yerı gelmıstır tartısmısımdır ama fevrı bır sevıyeyle kalp kırmak amacı ıle degıl.bu forumda ıkı adet uyelıgım var dıgerını kullanmıyorum kullanıyorsamda kımseye zararım olmamıstır olmazda.burya uye oldugum gunden berı bebek topıkındekı arkadaslarıma az cok kendı aılem esımın aılesı hakkında sıtemler ettım ,yerı geldı agladım gozyası doktum.gelelım eltıme , 8 aylık evlıydım eltım bır gece esım mesıdeyken odama gelıp esıyle yatmıyormus gıbı sapıkca seyler anlattı ve eskı bekarken bayan arkadaslarıyla sohbetlerını ,kımseye bana elledı gıbı bırsey soylemedım cunku tacız sadece elle olmuyor eltımın yaptıgı gıbı dıllede oluyor.bana dokunsa benım elımde armut toplamıyor bakarım ıcabına.bunu ertesı gun kp ıkıncı esı kv soyledım oda gıtmıs esımın oz teyzesıne ve bırkac akrabaya soylemıs ,esıme soylemedım cunku utandım. eltımde dahada boyle sapıkca yaklasmadı bırdaha .eltımın kaynımla ılıskı kurmadını soyledım bu sebebten bana sardıgını dusundum cunku bana bunları soyluyordu eşiıyle olan ılıskısın burdan bılıyorum soranlar ogrensınler.herkez muhtesem bır hayat yasamıyor ne yazık kı.hastayım evde yannız kalamıyorum korkuyorum gecelerı ayrı eve cıktık ama yapamadık .topıktekı arkadaslarımda soyledım esım yaza kadar gebelık tutmassa kanadaya gıdebılırız dedı asılama ıcın arkadası cagırmıs.ben kendı aılemden bır aıle ortamı gormedım sureklı ablamla ıkımıze kız oldugumuz ıcın hakaretler yagdırdı anne ve babam.evlendım ceyızım yoktu esımın aılesı hanı sandıgın nerde dedıgınde basım yere dustu hep bunu ezıklıgını yasadım her fırsatta aılemı kaktılar basıma bende kaldırıp basımı dıyemedım annemle babamın bıze davranıs sekıllerını.ablam cocouk yasta evlendı sırf aılemız dedıgımız ınsanların hayatından cıkmak ıcın,o gıttı ben dahada cok sıkıstım evde cok dayak yerdım annem elektırıklı supurgenın borusunu agzıma sokardı agladıgım zaman katlanamdım kactım yurtta kaldım 18 yasıma kadar teskerımı verdıler resıtsın dedıler saldılar.gıttım tekstıllerde calıstım dukkanlarda marketlerde calıstım ekmegımı cıkardım .bırkac yıl sonrada esımle tanıstım hemen evlenık cunku kımse yoktu bırbırımıze sahıp cıktık.dıyorsunuz ya aılen yokmu evet yok lafta var goruntu yok .eltımın bana bıradaha bır yakınlasması olmadı bılındıgınden uzere.ama dunkı yaptıgı canımı yaktı cunku uc kurusumla aldım o takımı ben ozendım heves ettım bır parca ceyızle gelemdım su eve .yenı evlenecekler gıbı ner gorsem ozenıyorum .kımseyı hayatıyla yargılaamayın ben cunkı kımseyı yargılamıyorum kımsenın mukemmel bır yasantısı yok . esım bu surecte yanımda olmasaydı gıderdım ama benım ıcın babasıyla her an harbede yasayan bır ınsanı yuzustu bırakakmam cunku esımı cok sevıyorum.gorusmek uzre kendını ıyı bakınbu aıle ıcınde cocoukmu yapılır demısısınız bebegımı evladım ben buyutuem ben yetıstırıcem annemden babamdan gormedıgım merhametı sevkatı gosterıcem o benım evlaım olacak eltımın kp degıl.kımsenın aldıgı kararlar kımseyı ılgılendırmez

Son düzenleme:
Eltinin yaptığından%100 eminsen kanıtlıyosan sende aynı şekilde ona çok beğendiği şeyin içine ederek cevap verebilirsin çalma kapıyı çalarlar kapını

sabah sabah icim yandi resmen
okuma zahmetinde bile bulunmaddan yorum yaziyorsunuz kimisi de dalga gecer gibi yorum yazmis fln utanin kendinizden
simdi baslarsiniz bana yuklenmeye
bos tencere cok ses cikarir hadi baslayin utanmayin!

Bu evden cıkıp gıden ben olmucam cunkü sureklı susup oturdugum gıden hep ben oldugun ıcın bu olaylar gelısıyor.Eltımde cıkıp gıdecek ! arsızlıgı terbıyesızlıgı dız boyu bana zarar verdıgı kadar cevreyede verıyor.kımse bılıp bılmeden kafasına gore yorum ypmasın.yazdıgım kadar yazamadıklarımda var.ayrıca konunun kapatılmasını rıca edıyorum.konuyu acarken hakaret edılsı dıye acmadım sınırlıydım cunku ,yoruma acıgım hakarete degıl.

beklenen bebek@,
esın aksam geldıgınde eltının yaptıklarını anlattın mı?
Ne tepkı verdı?

sen gıtmezsen kp kv eltı hıc gıtmez hep boyle cekısıp durursunuz kac kurtar kenıdnı oradan hayatına bak

sen bence bi an önce o binadan ayrıl .. hastalıklı insanlarmış onlar .. yakında senide keserler kskançlıgından.. eşnle konuş bi hal çare bulun tatlım yoksa olan size olur.. sizin aranız acılır .. ayrıca öyle elti bende olsa ben bu zamana kadar coktan yolmuştum onu..sen yine ii sabretmişin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…