- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
Sende Sağol canim!
Şimdi bu tür sapiklar cok, sinirlenmemekde elde degil,
Fakat ruhumuzu genç tutmaliyiz, yoksa böyle maniak insanların içinde,
Zadece sinir hastası ve hap bağımlısı oluruz,
Bu yüzden morelerimizi yüksek tutalim
Baba demiş ya, parasini oğlum ödüyor, orda keşke deseydi..
Baba bende zaten bu nefresimden sıkıldım, oğluna yenisini aldirmaya bahane oldu diye
Nasılsa o katil görümcede, öbür dünyada o nefresimin hesabini verecek
katil görümce
kayınpederle kayınvalde aşağı katta yaşıyo onu anladım eltiyle kocasıda mı alt katta yaşıyo. onu da bi açıklarsanız çözücem ben olayı
Beklenenbebek;
Eltin seni nasıl taciz etti ? O an senin tepkin nasıl oldu?
Bu taciz olayını neden eşinle paylaşmadın?
Eşinle aran iyi mi ? Kavgalarınız vs var mı ?
Kv-kp-elti-kayın ile beraber yaşamak ayrı evde eşinle yaşamaktan daha mı iyi de ısrarla ayrı ev düşünmüyorsun?
O evde taciz var saygısızlık var sinir harbi var mutsuzluk var.Bu duruma senin kendi ailen ne diyor?
Böyle bir ortama neden ısrarla çocuk getirmek istiyorsun?Çocuk olunca o evdeki herkes kanat takıp melek mi olacak?
Kanada diyorsun...Oraya mı yerleşeceksiniz? Eşin bunu kabul ediyor.Kanadaya kv kp eltiyi de götürmeyeceğine
göre demek Kanadada ayrı yaşayacaksınız.E şuan yaşadığınız yerde de böyle bir imkan varken değerlendirmemek
neden?
şu anda ayrı eve çıkamıyolar maddi durumları yetersiz. benim hem dayımda hem halamda ileri derecede astım var kortizon alıyolar hiç böyle bi durum yaşamadılar. bende de alerjik astım var astım atağı öle adamı 2 sn. de yerle yeksan eden bişey değil. inhalerini mi kaybetmiş ben o kısmı da kaçırmışımkonuya öyle bi adapte oldum içine girdim ki hepsinin cevabını tahmin edebiliyorum ben
Eltin seni nasıl taciz etti ? O an senin tepkin nasıl oldu?
-eltim benim odama izinsiz girerek beni taciz etti, tepkimi açıklayamam detay veremem
Bu taciz olayını neden eşinle paylaşmadın?
-eşimle paylaişmak istemiyorum huzurumuz daha da kaçmasın
Eşinle aran iyi mi ? Kavgalarınız vs var mı ?
-eşimle çok iyiyiz (diğer konudan yola çıkarak), kapıda karşılarım öperim sarılırım
Kv-kp-elti-kayın ile beraber yaşamak ayrı evde eşinle yaşamaktan daha mı iyi de ısrarla ayrı ev düşünmüyorsun?
-astım hastasıyım ilaçla gezsem bile tek başına evde kalamam eşim yokken bi defasında krize girip bayılmıştım beni zor buldular evde acile zor yetiştim vb vb
O evde taciz var saygısızlık var sinir harbi var mutsuzluk var.Bu duruma senin kendi ailen ne diyor?
-ailemle aram kötü, ailemle soğuğuz görüşmüyoruz
Böyle bir ortama neden ısrarla çocuk getirmek istiyorsun?Çocuk olunca o evdeki herkes kanat takıp melek mi olacak?
-bebek istiyorum öyle ki nickimi bile buna göre seçtim çok istiyorum çok
Kanada diyorsun...Oraya mı yerleşeceksiniz?
-evet
Eşin bunu kabul ediyor.Kanadaya kv kp eltiyi de götürmeyeceğine
göre demek Kanadada ayrı yaşayacaksınız.E şuan yaşadığınız yerde de böyle bir imkan varken değerlendirmemek
neden?
-****bak bu kısmı iyi düşünmüşsün buna konu sahibi ne cevap verecek ben de bilmiyorum hakkaten yaa türkiyede ayrı eve çıkamıyosun astımdan dolayı da kanadada nasıl yaşıycaksın???
şu anda ayrı eve çıkamıyolar maddi durumları yetersiz. benim hem dayımda hem halamda ileri derecede astım var kortizon alıyolar hiç böyle bi durum yaşamadılar. bende de alerjik astım var astım atağı öle adamı 2 sn. de yerle yeksan eden bişey değil. inhalerini mi kaybetmiş ben o kısmı da kaçırmışım
herşeyi kaçırmışım ben de hala ne yazıyosam
sen gıtmezsen kp kv eltı hıc gıtmez hep boyle cekısıp durursunuz kac kurtar kenıdnı oradan hayatına bakbu evden cıkıp gıden ben olmucam cunkü sureklı susup oturdugum gıden hep ben oldugun ıcın bu olaylar gelısıyor.eltımde cıkıp gıdecek ! Arsızlıgı terbıyesızlıgı dız boyu bana zarar verdıgı kadar cevreyede verıyor.kımse bılıp bılmeden kafasına gore yorum ypmasın.yazdıgım kadar yazamadıklarımda var.ayrıca konunun kapatılmasını rıca edıyorum.konuyu acarken hakaret edılsı dıye acmadım sınırlıydım cunku ,yoruma acıgım hakarete degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?