Sinirden gebericem !

Aaaa eltisi lezbiyenmiymiş?
Nerden bilmiş, nasıl emin olmuş yani?
Okuyamadım bu kısımları biri açıklayabilir mi?

Eltisinin kple ilişkisi olduğunu nasıl anladın canım?
Sırf kp eltisini evden çıkarmıyor diye mi bu kanıya vardin?
Meraktan soruyorum yanlış anlama polemik için değil

Aaaa eltisi lezbiyenmiymiş?
Nerden bilmiş, nasıl emin olmuş yani?
Okuyamadım bu kısımları biri açıklayabilir mi?

Eltinin nevresimi neden parçaladığı araştırılırken daha önce kocasıyla ilişkiye girmediği ve konusahibine tacizde bulunduğu yazılmış. Ne yaptı orası mechul, konusahibini cok yaralayan bir mevzu olduğu için acıklanmadı. Nevresimin parçalanması daha mühim cünkü.

Eltisinin kple ilişkisi olduğunu nasıl anladın canım?
Sırf kp eltisini evden çıkarmıyor diye mi bu kanıya vardin?
Meraktan soruyorum yanlış anlama polemik için değil

Kinaye yapmış bir yerden cıkarmamış. Dallas gibi mübarek demek istemiş.

Bu kadar düşman, bu kadar uzak birinin yatak odasından nasıl bu kadar emin olabiliyormuş konu sahibi?
Yani yanlarında mı? Elinde somut bir şey olması lazım. Türk kadını sevmez o işi zaten biliyorsun her konuda koz olarak falan kullanır yeri gelir. Bu durumda kadın yatmıyorsa kocasıyla nedenleri vardır. Belki kaynanasını istemiyordur eve…
Neyse bu başka konu da bir tuhaflık var işte du bakalım…

Bu kadar düşman, bu kadar uzak birinin yatak odasından nasıl bu kadar emin olabiliyormuş konu sahibi?
Yani yanlarında mı? Elinde somut bir şey olması lazım. Türk kadını sevmez o işi zaten biliyorsun her konuda koz olarak falan kullanır yeri gelir. Bu durumda kadın yatmıyorsa kocasıyla nedenleri vardır. Belki kaynanasını istemiyordur eve…
Neyse bu başka konu da bir tuhaflık var işte du bakalım…

Bence de oturmayan yerler var. Bir de aynı evde yasıyorlar, ev dubleks :)

durup dururken böyle birşey yapmaz insan önceside olmalı bunun,ayrıca maaile neden sadece senın üstüne geliyor anlatmadıgın şeyler olabılır mı?

durup dururken böyle birşey yapmaz insan önceside olmalı bunun,ayrıca maaile neden sadece senın üstüne geliyor anlatmadıgın şeyler olabılır mı?

Ya anlatmadığı şeyler var, ya hayal gücü çok geniş. Yani dediği bazı şeyler çok enteresan.

benımde aklıma geldı bacım ama o degıl bence...

Allah tan butun sayfaları okuyup yorum yapıorum hee :))) pişti olcaktık :))

konu sahıbesı arkadasım bende aynen boyle dusunuyorum. senın eltıyle kp ne ayak????
bunların kesın cevırdıklerı bi iş var.
nevresım yırtmasının da sebebının kocanla ilişkinizi kıskanması bence. hastalıklı karı!!!
eşine o olanları mutlaka anlatmalısın. yarın öbür gun ıftıra falan ederler Allah muhafaza, sonra esın sana bıle suc bulabılır, olanları anlatmadıgın ıcın guvenemeyebılır.
cıkın gıdın o evden!

elmayra konuyu özeetlermisin bebem diğer sayfaları okuyamadım bıraz karısık

Konusahibi kp kv ve elti ile konuşmuyor. Bunlar dubleks evde yasıyorlar, üst kat konusahibi ile kocasının, mutfak ortak. herkes birbirinden nefret ediyor, kp ile de araları bozuk.

Eltinin kocası ile cinsel hayatı yok, bir gün konusahibini taciz ediyor (nasıl olduğu mechul), konusahibi durumu sadece kayınvalideye anlatıyor o da herkese yayıyor, yayıyor da kocanın hala haberi yok.

Konusahibi dün para biriktirip aldığı nevresim takımını elti kesmiş, nedeni belli değildi, sonra tacize ve kıskanclığa bağlandı.

Bu arada konusahibi mayısa kadar cocuk sahibi olamazsa kanadaya gidiyor.

Ben de bu vesileyle bilmediğim ayrıntıları öğrenmiş oldum. Mayıs da pek yakın… nolcak şimdi:

eksik yerleri cooook fazla anlatılmayan bir cok durum var sanki ya da bu evdekilerin hepsi akıl hastası ,bu kadar sacmalıgın yanında birde bebek düşünceleri var hem eşiyle cinsel hayatı yok hem bebek sahibi olacak gercekten ilginçmiş

hem de cok boşluk var.

Cinsel hayatı olmayan elti cnm, hani tacizde bulunan.

yüzyüze bakıyorsunuz bırde nasıl hareketler bunlar yaa..hıc mı utanmadan sıkılmadan bunu yapabılıyor..kıskanclıgından sıze saldırmasa barı...

allah ıslah etsin böylelerini konuyu dün okudum ama o kadar sinirlendim ki bişey yazmamıştım...bu nasıl bir ruh hali bozukluğu? konu sahibi beklenen bebek aman diyim dikkat et böyle eltiden herşey beklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…