- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
Eltin sana asik olmus anlasilan...sendende karsilik alamayinca, carsaflarini kesmis esinle iliskinizi kiskancligindan.
Yani kiskanclikda bu yüzden. Zaten kendi esiyle birseyler yasamadigina göre, lezbiyen kendisi.
Anlamadigim kayinpederin niye onu koruyor. Hadi fantazim takla atsin.....eltin hem erkek hem kadin sevebiliyor ve kp´lede iliskisi var.
Bu sebepten dolayi kp´de bosanmasini istemiyor, cünki ozaman artik onunla ayni evde kalamaz, yakin olamaz.
Yoksa yani hic bir kp böyle bir gelini evinde istemez, ne sebeplerden dolayi kv ve kpler kendi ogullarinin evliligini bozmaya calisiyor, böyle bir sebep varken, neden eltini tutsunlarki?
Sen zaten o evde daha durmaya devam edersen ordada ölürsün Allah korusun.
Ya karsidaki esini dikizleyen komsunun gazabina ugrarsin, ya eltin bir kiskanclik krizi gecirdiginde seni zehirler yada siddet uygular, hatta kaza süsü bile verirler.
Kimseyle barisma ve esinede mutlaka o ilk olayi anlat, zaten ozaman dakka durmaz orda.
Yazik esinde normal kv kp elti kavgalari saniyor adam, ne bilsin neler dönüyor ortalikta.
Gerekirse dükkanda yatip kalkarsin yada bir otele falan gecersiniz, simdi esimin parasi yok idare ediyoruz diyorsun ama sen eltin meseleyi bir anlat, bak bakalim esin nasil para yaratiyor, bir arkadasindan alir hic birsey yapamasa, cik ayri eve, hic durma derim, sonra pisman olursun yoksa.
Aaaa eltisi lezbiyenmiymiş?
Nerden bilmiş, nasıl emin olmuş yani?
Okuyamadım bu kısımları biri açıklayabilir mi?
Eltisinin kple ilişkisi olduğunu nasıl anladın canım?
Sırf kp eltisini evden çıkarmıyor diye mi bu kanıya vardin?
Meraktan soruyorum yanlış anlama polemik için değil
Kinaye yapmış bir yerden cıkarmamış. Dallas gibi mübarek demek istemiş.
Eltinin nevresimi neden parçaladığı araştırılırken daha önce kocasıyla ilişkiye girmediği ve konusahibine tacizde bulunduğu yazılmış. Ne yaptı orası mechul, konusahibini cok yaralayan bir mevzu olduğu için acıklanmadı. Nevresimin parçalanması daha mühim cünkü.
Bu kadar düşman, bu kadar uzak birinin yatak odasından nasıl bu kadar emin olabiliyormuş konu sahibi?
Yani yanlarında mı? Elinde somut bir şey olması lazım. Türk kadını sevmez o işi zaten biliyorsun her konuda koz olarak falan kullanır yeri gelir. Bu durumda kadın yatmıyorsa kocasıyla nedenleri vardır. Belki kaynanasını istemiyordur eve
Neyse bu başka konu da bir tuhaflık var işte du bakalım
Yeni bır nevresım takımı akmıştım ,ılk yıkayım dedım makınadan cıktı dısarıdakı ıpe astım.aksam uzerı toplarken bır baktım delık desık eltım kesmiş parcalamış kıskanc dılımde cok sey var ama neyse bırbırımızi yedık .kayınpederimın domuzlugu ondan beter.hepsi bır oldu ustume geldı.cok sınırlıyım odasına gırdı cıkmıyor ıcımde sınır sıkıstı kaldı.bogazımdan kesıyom elımde bırseyım olsun dıye cok sıırlıyım
durup dururken böyle birşey yapmaz insan önceside olmalı bunun,ayrıca maaile neden sadece senın üstüne geliyor anlatmadıgın şeyler olabılır mı?
benımde aklıma geldı bacım ama o degıl bence...Hani şu eltisinin başörtüsünü çatıya ( kömürlük de olabilir tam hatırlamıyorum) attıgı,
tüp bebek için burda ev mi tüp bebek mi diye konu açan,
yurtdışından 2 gün içinde Türkiye'ye gelip yerleşen,
çift üyelikle kendi konusunda kendisine hakaret eden,
ve daha pek çok konusu olan üye...
Allah tan butun sayfaları okuyup yorum yapıorum hee :))) pişti olcaktık :))Eltin sana asik olmus anlasilan...sendende karsilik alamayinca, carsaflarini kesmis esinle iliskinizi kiskancligindan.
Yani kiskanclikda bu yüzden. Zaten kendi esiyle birseyler yasamadigina göre, lezbiyen kendisi.
Anlamadigim kayinpederin niye onu koruyor. Hadi fantazim takla atsin.....eltin hem erkek hem kadin sevebiliyor ve kp´lede iliskisi var.
Bu sebepten dolayi kp´de bosanmasini istemiyor, cünki ozaman artik onunla ayni evde kalamaz, yakin olamaz.
Yoksa yani hic bir kp böyle bir gelini evinde istemez, ne sebeplerden dolayi kv ve kpler kendi ogullarinin evliligini bozmaya calisiyor, böyle bir sebep varken, neden eltini tutsunlarki?
Sen zaten o evde daha durmaya devam edersen ordada ölürsün Allah korusun.
Ya karsidaki esini dikizleyen komsunun gazabina ugrarsin, ya eltin bir kiskanclik krizi gecirdiginde seni zehirler yada siddet uygular, hatta kaza süsü bile verirler.
Kimseyle barisma ve esinede mutlaka o ilk olayi anlat, zaten ozaman dakka durmaz orda.
Yazik esinde normal kv kp elti kavgalari saniyor adam, ne bilsin neler dönüyor ortalikta.
Gerekirse dükkanda yatip kalkarsin yada bir otele falan gecersiniz, simdi esimin parasi yok idare ediyoruz diyorsun ama sen eltin meseleyi bir anlat, bak bakalim esin nasil para yaratiyor, bir arkadasindan alir hic birsey yapamasa, cik ayri eve, hic durma derim, sonra pisman olursun yoksa.
Bence de oturmayan yerler var. Bir de aynı evde yasıyorlar, ev dubleks :)
elmayra konuyu özeetlermisin bebem diğer sayfaları okuyamadım bıraz karısık
Konusahibi kp kv ve elti ile konuşmuyor. Bunlar dubleks evde yasıyorlar, üst kat konusahibi ile kocasının, mutfak ortak. herkes birbirinden nefret ediyor, kp ile de araları bozuk.
Eltinin kocası ile cinsel hayatı yok, bir gün konusahibini taciz ediyor (nasıl olduğu mechul), konusahibi durumu sadece kayınvalideye anlatıyor o da herkese yayıyor, yayıyor da kocanın hala haberi yok.
Konusahibi dün para biriktirip aldığı nevresim takımını elti kesmiş, nedeni belli değildi, sonra tacize ve kıskanclığa bağlandı.
Bu arada konusahibi mayısa kadar cocuk sahibi olamazsa kanadaya gidiyor.
Ben de bu vesileyle bilmediğim ayrıntıları öğrenmiş oldum. Mayıs da pek yakın nolcak şimdi:
Konusahibi kp kv ve elti ile konuşmuyor. Bunlar dubleks evde yasıyorlar, üst kat konusahibi ile kocasının, mutfak ortak. herkes birbirinden nefret ediyor, kp ile de araları bozuk.
Eltinin kocası ile cinsel hayatı yok, bir gün konusahibini taciz ediyor (nasıl olduğu mechul), konusahibi durumu sadece kayınvalideye anlatıyor o da herkese yayıyor, yayıyor da kocanın hala haberi yok.
Konusahibi dün para biriktirip aldığı nevresim takımını elti kesmiş, nedeni belli değildi, sonra tacize ve kıskanclığa bağlandı.
Bu arada konusahibi mayısa kadar cocuk sahibi olamazsa kanadaya gidiyor.
ben de gerçek kesitteki perihan savaş gibi anlatmışım Mart bitmek üzere :)
eksik yerleri cooook fazla anlatılmayan bir cok durum var sanki ya da bu evdekilerin hepsi akıl hastası ,bu kadar sacmalıgın yanında birde bebek düşünceleri var hem eşiyle cinsel hayatı yok hem bebek sahibi olacak gercekten ilginçmiş
Yeni bır nevresım takımı akmıştım ,ılk yıkayım dedım makınadan cıktı dısarıdakı ıpe astım.aksam uzerı toplarken bır baktım delık desık eltım kesmiş parcalamış kıskanc dılımde cok sey var ama neyse bırbırımızi yedık .kayınpederimın domuzlugu ondan beter.hepsi bır oldu ustume geldı.cok sınırlıyım odasına gırdı cıkmıyor ıcımde sınır sıkıstı kaldı.bogazımdan kesıyom elımde bırseyım olsun dıye cok sıırlıyım
hem de cok boşluk var.
Cinsel hayatı olmayan elti cnm, hani tacizde bulunan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?