Sinirden gebericem !

Dayan arkadaşım. Ben bu dünyada yaşadığımız sıkıntıların birer imtihan olduğunu düşünürüm. Burada ne kadar sıkıntı çekersem diğer tarafta o kadar rahat edeceğimi düşünerek rahatlatırım içimi. Yüce Rabbim bütün olanları görüyor. elbet sabrının mükafatını verecek. Eltin, kayınpederin de senin ahını almanın cezasını çekecek. En doğrusunu Allah bilir ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Eşinin de desteğiyle üstesinden gelirsin inşallah.

Bence bebek olur veya olmaz bu önemli değil ki şu an uzaklaşın derhal ordan
Eşin biliyor mu yani bu durumu ?

Bu ortamda yaşamaya nasıl devam ediyorsun anlamadım Üstelik bebek de istiyorsun. Bu ailede aklı başında bir tek kişi yok mu?

Simdi hatriladim diger konunuzda da komsunuzun carpik egilimleri oldugu yonunde supheleriniz vardi yani ne diyeyim tum aykirilarda sizi buluyor valla Allah yardimciniz olsun.

parasını versınler manyaga bak ya
ben alıcam bırı kesıcek

cinim tepemdeydi sayende gülerken gözümden yaş geldi sağol valla

Allah' a havale et benim yengem babannemin özenle yıkayıp dizdiği çay bardaklarını alıp alıp kırarmış babannem üzülsün de hastalansın diye ama var ya yengemin çekmediği çile kalmadı ahir ömründe şu an ne halde inanamazsınız böyle şeye sevinilmez iyi oldu demiyorum ama fesat insanın yaptığı dönüp dolaşıp kendişsini buluyor er ya da geç

cinim tepemdeydi sayende gülerken gözümden yaş geldi sağol valla

Sende Sağol canim!
Şimdi bu tür sapiklar cok, sinirlenmemekde elde degil,
Fakat ruhumuzu genç tutmaliyiz, yoksa böyle maniak insanların içinde,
Zadece sinir hastası ve hap bağımlısı oluruz,

Bu yüzden morelerimizi yüksek tutalim
Baba demiş ya, parasini oğlum ödüyor, orda keşke deseydi..
Baba bende zaten bu nefresimden sıkıldım, oğluna yenisini aldirmaya bahane oldu diye

Nasılsa o katil görümcede, öbür dünyada o nefresimin hesabini verecek

tövbee yarabbimm...... valla şiddete karşıyım ama ben olsam o çamaşır astığında 1 demlik çayı çamaşırlarına boşaltırdımm sinir oldumm.. Allah sabır versin sana canım

neeeeeeeeeeeeeeee

ben bu mesajını yeni gördüm aman Allahım

bu sapık seni elde edemediğinden sarıyor sana nevresimleri falan ondan kesmiş demek ki Allah bilir kocandan kıskanıyordur seni Allah bir an önce kurtarsın seni oradan ama kocana mutlaka söyle bu sapığın yaptığını lütfen söyle

Tövbeler olsun.. daha neler okuyacağız?
Kadının psikolojik sorunları var bence. Yani bir insan bu kadar mı içindeki pisliğe yenik düşer de nevresim keser..
Bence acilen taşınmalısın oradan. Böyle akraban olacağına akrebin olsun daha iyi.

Eltin sana asik olmus anlasilan...sendende karsilik alamayinca, carsaflarini kesmis esinle iliskinizi kiskancligindan.
Yani kiskanclikda bu yüzden. Zaten kendi esiyle birseyler yasamadigina göre, lezbiyen kendisi.
Anlamadigim kayinpederin niye onu koruyor. Hadi fantazim takla atsin.....eltin hem erkek hem kadin sevebiliyor ve kp´lede iliskisi var.
Bu sebepten dolayi kp´de bosanmasini istemiyor, cünki ozaman artik onunla ayni evde kalamaz, yakin olamaz.
Yoksa yani hic bir kp böyle bir gelini evinde istemez, ne sebeplerden dolayi kv ve kpler kendi ogullarinin evliligini bozmaya calisiyor, böyle bir sebep varken, neden eltini tutsunlarki?

Sen zaten o evde daha durmaya devam edersen ordada ölürsün Allah korusun.
Ya karsidaki esini dikizleyen komsunun gazabina ugrarsin, ya eltin bir kiskanclik krizi gecirdiginde seni zehirler yada siddet uygular, hatta kaza süsü bile verirler.
Kimseyle barisma ve esinede mutlaka o ilk olayi anlat, zaten ozaman dakka durmaz orda.
Yazik esinde normal kv kp elti kavgalari saniyor adam, ne bilsin neler dönüyor ortalikta.
Gerekirse dükkanda yatip kalkarsin yada bir otele falan gecersiniz, simdi esimin parasi yok idare ediyoruz diyorsun ama sen eltin meseleyi bir anlat, bak bakalim esin nasil para yaratiyor, bir arkadasindan alir hic birsey yapamasa, cik ayri eve, hic durma derim, sonra pisman olursun yoksa.

lezbiyenlik tu kaka bişey değil insanların kendi tercihidir asla aşağılamamak lazım da
Eltinin sorunu lezbiyenlikten öte eltisini taciz etmesi bence
Yoksa bi kadın lezbiyenmis kime ne?çevreye zarar vermesin de
konu dahilinde lezbiyenlerin de yermemek gerek hepimizin kız kardeşi kiz çocuğu olabilir yarın ne olacağını bilemeyiz

ayrıca konu sahibinin diğer konusu da çok ilgi çekmişti benim böyle çalkantılı bi hayatım olsa kafayı yerdim galiba

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…