Sinirden gebericem !

şaka mı bu insanlar ya
tedaviye ihtiyacı var diyeceğim ama böylesi tedaviye de cevap vermez !
Oğlunun parasıymış! sinir oldum, onlara kendi paramla aldım demeyeceksin arkadaşım, oğlunun parası benim param, ohh ne güzel de yiyorum çatır çatır diyeceksin ! patlasınlar

kızlar kp ıkıncı karısı var esımın uvey annesı anlasamıyoruz cunku cok sınsı bıze karsı eltımle super anlasırlar.kv yası 41 ben bu kadına anne demek zorunda degılım ayıp kacıyor ve esım kızıyor deme dıyor burdan bana gıcıklar bu bır. ıkıncısı esımın benımle evlenmesı bır yerlerıne batmış hazmedemıyorlar

astım hastasıyım nefes alamadıgım an tak gıdıyorum burda oturuyoruz cunku esım bana bırsey olur dıye korkuyor eşımede dedım gerekırse ılacı boynuma asıcam gıdıcem burdan bıktım cunku.had benım zorunlulugum var gıdemıyorum be domuz elti sen nıye gıtmıyorsun yerlestın kaldın .kp kv hem eltımlen destek alıyorlar gıtse kurtulsam

Siz bu davranış karşısında o kadının saçını başını yolmadıysanız sizi sabrınızdan dolayı tebrik ediyorum

Tımarhanelik bir aileye düşmüşsünüz Allah size kolaylık versin.

Bu elti varya tam bela imiş,ben olsam varya tutar saçlarından dibinden keserdim ,al bak öyle kesilmezz böyle kesilir derdim..

Bu elti kv kp ile berabermi yaşıyorlar

kızlar ben hastalıgım oldugu ıcın yannız kalamıyoru. mecbur ustte oturuyorum.eltımse kazık cakmış gıtmıyor beraberler.benım butun esyalrım ust katta 4 odam var herseyım ayrı merdıven ıcten dubleks ev mutfak ortak

Son düzenleme:
Cok üzüldüm size yapilana ne isterlerki insanin kucucuk mutluluklarindan cahille cahil olmayin bence cok sevdigim bi soz verdir "edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanar ", o yuzden kafaniza taktikca daha ileri giderler cahille ugrasmam buyuk dert Allah korusun hem hastaymissiniz dikkat edin stresten kacinin boyle akli kaciklarda da kacinin yuvanizi bile parcalamaya calisir hasta ruhlu insanlar

kızlar ben kotu bır soz etmem bana yaptıklarına rahmen ama bu olay bardagı tasırdı 3 kurusluk hevesımı bıle kursgımda bırakıyorlar.esım bılıyor babasının ne oldugunu ama ne yapsın asan atılmaz sattan satılmaz

Iyi olup Allah'a havale et yillar sonra eminim cok gorursun bunun faydasini bir arkadasimi evden kovdu kayin validesi hemde hamileyken 5-6 yil sonra arkadasim ev aldi, kv-kp ellerine muhtac oldular o evde de vefat etti kadin. Kimin ne olacagi belli olmaz yani hee senin eltinde ayni benim grmce gibi ruh hastasi, benimkide birsey kotu olsun diye kek pisen firinin kapagini acar, yemege su koyar, evlerine gidersin kapi acmaz gelmedi bize diye iftira atar tam seytan ruh hastasi o insanlarla oyun olmaz hep daha tehlikelisini yapar uzak duracaksin en guzeli

baba dıyede ezdırmıyor hakkımı koruyor allah razı olsun.benım sureklı ustume gelırler yoktan yere lafla sesım cıkartmam bır gun kayınpederım agza alıjmıcak kakaretler ettı esıme dedım dayanamadım cunku esımde bagırmı cagırmış hepsıne rahat bırakın dıye.ertesı gun esım ıse gıttı neymış efendım kocaya hersey soylenmezmış açtım agzımı yumdum gozumu o hakaret edıcek ben susucam oyle ıstıyorlar

canımsın sen ya astım hastasımısın lütfen skain ol öncelikle .. seninde dediin gibi 3 kuruşluk nevresim üzüp kendini hasta etme. yenisini alırsın .. oradan taşınma imkanın yokmu bu kadın farklı zarralarda verebilir psikolojik sorunları ciddi anlamda var bu çok belli

sizi istememiş olabilirler ,, eltinizle çok güzel anlaşabilirler( belli ki elti sizi gönderme derdinde) ancak kayınpederin tutunduğu tavır eltinizin yaptığından beter...
aynen de yazdığınız gibi nasıl insan bunlar?????

ayrıca bunlar hastalığınızda size yardımcı olacak insanlıkta değiller... yaşananları bahane edip ayrılın o evden bir an önce.....

gerçekten çok sınır bozucu ama sakin olmaya çalış

oevden çıkmadan sorunlarınız bıtmez bence çünkü eltin gerçekten normal değil nekadar ayıp kımsedendemı utanmıyor

ilacını dibinden eksik etmezsen hiçbişey olmaz insallah astım olan herkes kv kp ile yaşamıyor ki..
bir an önce kurtulmaya bak o evden yoksa o elti kp seni delirtecek
bu nasıl bi kafadır yaa çarşaf parçalamış edepsiz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…