Sinirden gebericem !

Manyağa bak yaa.. Tam piskopat.. Bi insan bu kadar mı edebsiz, kıskanc olur?!
Kp diyecek laf bulamıyorum!! Al birini vur ötekine!!

aklıma gelen şeyse bunu polise şikayet edın sonucu ne olur bilemıyorum ama midem bulandı yalnışmı düşünüdüm acaba

ılk zamnlar esımden bıle sogudum eltımın yuzune pıs seyler anlatırdı hareketlerıde psıkolojıı bozmuştu.kv dedıgımde ona demiş oda bana caktırıyordu bır ortamda espırı gıbı ben sapıgım falan

insan kıskanç olur da bu kadar mı olur yaa
Allah islah etsin
sevdiğimiz evleneceğimiz adamları biz seçiyoruz ama ailelerini seçemiyoruz ne yazık ki

kızlar konularımdan bılen bılır zatn karşımızda sapık kadının bırıde evı gozetler durur esımı.benı b eve baglayan hıc bıişi yok ama mecburıyet dedım katlanım artık katlanamıyorum

manyağa bak yaaa
sen nerde yaşıyosun canım toplaşıp yolalım su manyağı

eltinin eşi hiç karışmıyormu karısnın bu durumuna ne dıyor bı erkek olarak en çok onun rahatsız olması lazım değilmi

Son düzenleme:
Arkadaşım sen nasıl tahammül ediyorsun orada yaşamaya?..

Kadın eşin yokken odana giriyor, nevresimlerini kesiyor. Yarın öbür gün makasla sana saldırır.

Bu kadın ve ona arka çıkan k.peder ile aynı yerde yaşamak, astım hastalığından daha da tehlikeli...

nolur cahilligime verin kesinlikle kotu bi niyetim yok acaba ben cokmu safim eltinizin odaniza neden girdigini anlayamadim kadinin normal olmadigi kesinde Fikri zikri nedir hala cözmus degilim.

nolur cahilligime verin kesinlikle kotu bi niyetim yok acaba ben cokmu safim eltinizin odaniza neden girdigini anlayamadim kadinin normal olmadigi kesinde Fikri zikri nedir hala cözmus degilim.

bende cahil kaldim bu konuda
ama konu shibesi açmak istemiyor diyede bi$ey diyemedim
çozemedim orasini biz çok safiz galiba.. :)

elti hem hastalık derecesinde kıskanç hem farklı yönelimleri var hem de eşi biliyor ama bişey demiyor..

senin can güvenliğin bile yok o evde.mecburiyetler ne bilemem ama diyeceğim tek şey; eşini de al yanına kaçın kurtulun o evden..

kıskançlık ve hırs herşeyi yaptırır adama.

bende cahil kaldim bu konuda
ama konu shibesi açmak istemiyor diyede bi$ey diyemedim
çozemedim orasini biz çok safiz galiba.. :)

nevresimi yıkayıp ipe asmış
balkona falan astı galiba
ya da ben de yanlış anladım belki de:26:

Bisidicem bir tek sen anladın galiba
Aklıma birşey geliyor ama fazla fantastik kaçıyor sanlki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…