Sinirden gebericem !

şok oldum ya. küs müydünüz daha önce. niye yaptı böyle bişeyi.

cesarete bak ya. o da asmıyor mu bişeylerini. boca et yukarıdan. ne terbiyesiz insanlarmış.

nikah şekeri için sabahladım dedin ya içim acıdı. Allaha havale et.

kv ve eltini bir arada tutan şey ne biliyormusun. sana karşı birlikte diş bilemeleri. sen ordan ayrılsan birbirlerine girerler emin ol.

çok üzüldüm canım. Eşin geldi mi eve

kızlar desregınız ıcın tesekkurler.evlılıgımızın ılk 4 ayı kıradaydık son ay ben yemek yaparken tıkandım ılacıma yetısemen bayıldım aygazdakı yemek tasmış ve ıcerı gaz sarmış bınadada beton arabası merdıvene beton dokuyordu kımse bırsey duymadı ve esım gelmese oluyordum 2 gun yogun bakımda kaldım o yuzdn burda oturuyoruz

o evde kalırsan astımdan daha buyuk dert sahıbı olacaksın inşallah olmazsında

bu kadının senınle derdı nede böyle yapıyor

canım esım kuafor normalde 7 evde oluyor ama mal alıncaktı bugun yoldayım dedı ama cıkmadı heralde daha telde bırsey demyorum allah korusun moralı bozulur bısry olur.canm eltım kv anlasmazlar normalde bana karsı bırlıkler

çok geçmiş olsun. Allah korumuş. ama şöyle de birşey var. senin nevresimini parçalayan bu insan müsveddeleri sen kriz geçirince sana yardım da etmezler. korktum ben bunlardan. ilacını bile saklarlar.

en iyisi ayrıl sen. ilacını da sürekli cebinde taşı. veya kolye gibi bişey yap.

bu kadınlar hastalığından daha korkunç

'canım ben yenı gelinken eltımın uygunsuz hareketlerı oldu burda konuşmak ıstemıyorım esıme demedım utandım kv soledım buda gıtmş heryerde anlatmış ordan gıcı bana

allah kolaylık versin böyle ruh hastaları var uğraşmak zor fesatlıklarından herşey yaparlar bendekilerde üstüne birşey alırsın nerden

aldın kaça aldın sizde para var ya benim paramdan kime ne ben çalıştım kazandım şimdi yeerim gezerim her şeyi sorun yaparlar

yemeğe gidersin nerden geliyorsunuz yemeğemi gittiniz bizide götürseydiniz vaalla bıktım bende ayrı evlerde yaşıyoruz ama kv

hemen hmen her akşam gelir tatlı var mı tuzlu var mı ne yemek pişirdin börek mi çörek mi

Allah ıslah etsin o psikopatı.
İçimde şiddet duyguları uyandırdı, paralamak istedim onu.
Bu insanlardan mı yardım bekliyeceksiniz atak gelirse.
İlacınızı zaten hiç ayırmayın yanınızdan.
Bunlarlada sinir hastası olunur birde üstüüne
Ne cüret deli olacam buradan.

canım tesekkur ederım saolasın.evet ıp yapıcam bıktım dedım zaten yukarı ayak basmayın benıde kesersınız sız dedım

'canım ben yenı gelinken eltımın uygunsuz hareketlerı oldu burda konuşmak ıstemıyorım esıme demedım utandım kv soledım buda gıtmş heryerde anlatmış ordan gıcı bana

buyuk hata etmişsin keşke hiç bulaşmasaydın onlar belliki birlik olmuşlar senıde yalnız buluyorlar şimdi elti varken kvlere pek güven olmaz seeverler gelinleri çekiştirmeyı

canım eltımın tavıları benı rahatsız etmıştı gece esım yokken odama gırıyordu korktum esıme dıyemezdım boyle yapıyor dıye yanlış anlardı cunku dısarıdan bakınca ole gorunmuor eltım bnde kv soledım oda gıtmıış ona demış

bence ayril bi an once o evden
kriz gelse bunlar sana yardim etmez, ölüyom desen vah demezler , e$inede aynen bunu de, in$ senin yaninda plur e$in
$ok oldum nasil insan bu ya, nasil bi manyaklikdir bu
insan ba$kasinin malina neden zarar verir bile iseteye kiskançligin bu kadari olurmu aklim almiyor
hayir yapsa bile sakli gizli yaparki ustune kalmasin,
sen kaç kurtul o evden
ilacinida hem cebine al hem boynuna as, evin her ko$esine koy i$te
çok geçmi$ olsun
çok uzuldum

tovbeee
odanda napiyordu ki girincee:44:

esım den yana sıkıntım yok şükür her dedıgıme tamam der korur kollar benı ama bu saattn sonra bende elımden geldıgı kadar yapıcam benımkıde can

konuyu okuyunca senin adına gerçekten üzüldüm,yapman gereken hazır bu olayda bahane olmuşken o evden ayrılıp ayrı bir eve

çıkmanız,yoksa durumu kabullenmiş olursun,nasıl olsa bağırdı bağırdı sustu olursun ve onlar bu çirkinliklerini yapmaya devam ederler

belliki birbirinizden hoşlanmıyorsunuz,o zaman katlanmayın onlara,hastalığını düşünürken bu durumda dahada kötü hasta olursun.

eşinle gelince olanları sakinlikle anlat ve başka eve çıkmak istediğini söyle ama bunu önce senin istemen lazım.eşin bugün ezdirmese

seni yarın yine aynı şeyler karşısında ses çıkaramamaya başlayacak ve iş laçkalaşacak ve olan sana olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…