- 25 Aralık 2010
- 426
- 50
- 118
- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
kızlar desregınız ıcın tesekkurler.evlılıgımızın ılk 4 ayı kıradaydık son ay ben yemek yaparken tıkandım ılacıma yetısemen bayıldım aygazdakı yemek tasmış ve ıcerı gaz sarmış bınadada beton arabası merdıvene beton dokuyordu kımse bırsey duymadı ve esım gelmese oluyordum 2 gun yogun bakımda kaldım o yuzdn burda oturuyoruz
kızlar desregınız ıcın tesekkurler.evlılıgımızın ılk 4 ayı kıradaydık son ay ben yemek yaparken tıkandım ılacıma yetısemen bayıldım aygazdakı yemek tasmış ve ıcerı gaz sarmış bınadada beton arabası merdıvene beton dokuyordu kımse bırsey duymadı ve esım gelmese oluyordum 2 gun yogun bakımda kaldım o yuzdn burda oturuyoruz
çok geçmiş olsun. Allah korumuş. ama şöyle de birşey var. senin nevresimini parçalayan bu insan müsveddeleri sen kriz geçirince sana yardım da etmezler. korktum ben bunlardan. ilacını bile saklarlar.
en iyisi ayrıl sen. ilacını da sürekli cebinde taşı. veya kolye gibi bişey yap.
bu kadınlar hastalığından daha korkunç
'canım ben yenı gelinken eltımın uygunsuz hareketlerı oldu burda konuşmak ıstemıyorım esıme demedım utandım kv soledım buda gıtmş heryerde anlatmış ordan gıcı bana
canım eltımın tavıları benı rahatsız etmıştı gece esım yokken odama gırıyordu korktum esıme dıyemezdım boyle yapıyor dıye yanlış anlardı cunku dısarıdan bakınca ole gorunmuor eltım bnde kv soledım oda gıtmıış ona demış
tovbeee
odanda napiyordu ki girincee:44:
canım bu konuyu acmayalım kapandı gıttı.sen pıslık bır kadın oldugu bıl yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?