Ben de bakıyorum arada aklıma gelirse, beter olmuş mu diye
Sonuçta geçmişi değiştiremiyoruz öyle değil mi ve beter olmasını da görmek istiyoruz, e ozaman görene kadar bakalım yani
Ben olsam büyütmem bakarsa baksın derim sinir krizi falan geçirmem hatta ismini bilsem onun yerine ara ara bende bakarım ne halde diye ama eşim akıllı adammış soyadını falan söylemedi hiç
Belki vardır biz bilmiyoruzdur bize öyle anlatmamıştır erkeklik gururu engel olmuşturBeter olma bakması ayrı ama onun özlemekle alakası yokona ben de bakıyorum Ama erkeklerde o his yok yani adam beter olmuş mu diye düşünmez onlar bizim gibi değil daha düz bakmışssa özlemiştir diye düşünür benim paranoyak ve fesat tarafım
Bakması değil de, bu açıklamalar fazlaca olağan dışı.Eşimin yanına gittim konuşmak için tamda düşündüğüm gibi sayfayı görmüş gariptir ki hiç yapmadığı şey alttan aldı hemde baya bi!! Güya instagramı kapatmış kullanmayacakmış ben yüklemişim o kadar kişiyi takip ediyormuş aratmış vs niye bi onun adı çıkmış insta böyle bişeymiş olur olmadık kişileri öneriyormuş kıza yazmamış Oda ona yazmamış ay bi sürü zırvaladı... hayret bağırıp çağırıp tepeme çıkardı normalde onu yapmadı bi. Çok seviyormuş beni çok mutluymuş benle evlendiği için .. he bide ben evlendiğime pişmanım hala kafamda deli sorular var içine doğmuş gibi biz bi çok çifte göre çok iyiyiz evliliğimiz çok iyi sorunlar illaki olur ama biz üstesinden geliyoruz gibi bi sürü laf söyledi. Ben şok Hiç beklemiyordum
Ay içime koca bi kurt düşürdün bakmadım ben mesajlaraBakması değil de, bu açıklamalar fazlaca olağan dışı.
İletişime geçmiş olabilirler gibime geldi...
benimki hiç msjlaşmadık filan girmemişti o konulara.ben bakmıştım msjlaşmamışlardı tabide biz şöyle iyiyiz böyle iyiyiz demedi.ben seni seviyorum dedi senle evlendiğim içinde çok mutluyum iyiki başka biriyle olmamış dedi.Ay içime koca bi kurt düşürdün bakmadım ben mesajlara
Evliliğe bilmemneye bağlaması çok anormal.Ay içime koca bi kurt düşürdün bakmadım ben mesajlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?