Sinirden her yerim titriyor:( eşim İnstagram dan eski sevgilisini aratmış

Eski sevgilimi aratmam ama bende arada görüşmeyi kestiğim arkadaşlarıma bakarım “ne yapmış bu karktersiz” diye

arkadaş şu sosyal medya daha kaç kişiyi üzecek acaba?
internet çıktı mertlik bozuldu diyesim var. hepimizin aklında şeytani düşünceler.

Amma abartmışsınız yani!Ben de eskileri aratırım sırf meraktan napıyolar diye kocanızın sizi sevmemesiyle hiç bir ilgisi yok!Sadece biraz fazla meraklı!

Beter olma bakması ayrı ama onun özlemekle alakası yok ona ben de bakıyorum Ama erkeklerde o his yok yani adam beter olmuş mu diye düşünmez onlar bizim gibi değil daha düz bakmışssa özlemiştir diye düşünür benim paranoyak ve fesat tarafım

Belki vardır biz bilmiyoruzdur bize öyle anlatmamıştır erkeklik gururu engel olmuştur
Eşimin eski sevgililerinin adlarını bilsem şimdiye dökümlerini çıkarmıştım nasıl kızlardan hoşlanmış benim nerem ondan iyi nerem kötü falan gibi
Eşimde baksa dert etmem evlendik barklandık çoluk çocuğa karıştık, acaba o da ne haldedir diye merak etmiştir der geçerim

Ben de çok nadir cezasını bulmuş mu diye bakıyorum. Küfür ederek kapatıyorum. Ama karşı tarafın ne niyetle baktığını bilemiyorsun işte.

Bence sakin olun. Biz kadınlar bile liseden üniversiteden alakalı alakasız beğendiğimiz beğenmediğimiz arkadaşımız düşmanımız herkesin hayatını merak ediyoruz. Şuan ne yapıyor acaba diye düşünüyoruz. Merak etmiştir bakmıştır. Valla her baktığımızı düşünseydik yanmıştık

Merak insana saçma şeyler yaptırabiliyor. Zaman zaman herkesin eski sevgiliye yada görüşmediği eski dostlara baktığı olmuştur. Başıma gelse sert tepkiler verebilirdim ama işin gerçeği benimde sosyal medyadan profiline bakmışlığım var. Aklımın kaldığından mı asla ve asla değil. Eş seçimim bu hayatta yaptığım en doğru tercih. Demem o ki eşiniz de bir anlık merakla bakmış olabilir. Bence bu durumu oturup konuşun, neden arattın diye sorun gerekirse kininizi kusun, ama içinize atıp biriktirmeyin.

Ben bakıyorum arada.
Aklıma geldikçe lise arkadaşlarıma da bakarım, fark yok ki gözümde.
Hele bir sevgilim erken evlendi 2 çocuğu büyüdü bile.
Ay ne tatlılar maaşallah, karısı da pek tatlı derim.

Anormal durum var mı?
İnsanın hayatına bir yerlerdinden dokunmuş, yıllardır haber almadığınız kişileri zaman zaman hatırlamak ve merak edip bakmak çıldırmaya sebep mi?
3 aylık evli ve uzun ilişki sonrası hemen evlenmiş olsanız anlarım ama, abartmayı geçtim konusu bile olmaması gerekir bu durumun.

Insanoglu meraklidir. Benim hic umrum degil kocama da cok asigim ama hala kizkiza toplaninca bile eskiler bi'acilir yani. Doldurmayin kendinizi:)

Eşimin yanına gittim konuşmak için tamda düşündüğüm gibi sayfayı görmüş gariptir ki hiç yapmadığı şey alttan aldı hemde baya bi!! Güya instagramı kapatmış kullanmayacakmış ben yüklemişim o kadar kişiyi takip ediyormuş aratmış vs niye bi onun adı çıkmış insta böyle bişeymiş olur olmadık kişileri öneriyormuş kıza yazmamış Oda ona yazmamış ay bi sürü zırvaladı... hayret bağırıp çağırıp tepeme çıkardı normalde onu yapmadı bi. Çok seviyormuş beni çok mutluymuş benle evlendiği için .. he bide ben evlendiğime pişmanım hala kafamda deli sorular var içine doğmuş gibi biz bi çok çifte göre çok iyiyiz evliliğimiz çok iyi sorunlar illaki olur ama biz üstesinden geliyoruz gibi bi sürü laf söyledi. Ben şok Hiç beklemiyordum

Bakması değil de, bu açıklamalar fazlaca olağan dışı.
İletişime geçmiş olabilirler gibime geldi...

üzülmüşsün ve ofkelisin. tamam hoş bir durum da değil ama büyütülecek bir konu değil. eğer mesaj atmamışsa çok uzatma. rahatsızlığını belirt yeter bence.

Kadınların eski sevgililerini merak edip bakmasıyla erkeklerinki aynı değil. Yani meraktan falan diyenler olmuş ama hikaye bu o olay bizde var bi. Ben mutsuz evliliğe sahip erkeklerin pek çoğunun aklında acaba eski sevgilimle evli olsam nasil olurdu sorusunun olduğunu düşünüyorum. Yani duygusu olduğunu sanmam kafasında kıyasa sokmuş biseyleri. Büyük bi sorun mu bence evet ama bu duruma neden olan baska sorunlarınız var sizin sanırım.

Ay içime koca bi kurt düşürdün bakmadım ben mesajlara
benimki hiç msjlaşmadık filan girmemişti o konulara.ben bakmıştım msjlaşmamışlardı tabide biz şöyle iyiyiz böyle iyiyiz demedi.ben seni seviyorum dedi senle evlendiğim içinde çok mutluyum iyiki başka biriyle olmamış dedi.
ama yinede biraz tavır yapın.

Açıkça nedenini sorun. Muhtemelen basit bir merak olduğu cevabını alacaksınız. Bu durumun sizi incittiğini ve kendinizi kötü hissettirdiğini paylaşarak, bir daha merakına yenik düşüp böyle bir şey yapmamasına dair sözünüzü alın. Sonra basit bir şey gibi görüp üzerinden geçip uzaktan takibe alın bir süre.

Ok, insan merak edebilir. Benim de bir iki sevgilimi vaktinde arattığım oldu bir sefere mahsus. Bu meraktan çok can sıkıntısı ile gelişen bir şeydi hatta, tipi değişmiş mi diye öyle aklıma gelen basit şeyler, aynı anda tüm sınıfı, okul arkadaşlarımı da devamında arattığım genel bir arama halinde. Herhangi bir duygu barındırmıyordu. Yani illa altından kötü bir şey çıkacak diye düşünmeyin. Ama tekrarlı bir hareketse bu o zaman hoş değil. Hele uyardığınız halde devam edecek olursa, gayet büyük olay çıkarın yani, hakkınız.

Ay içime koca bi kurt düşürdün bakmadım ben mesajlara
Evliliğe bilmemneye bağlaması çok anormal.
Herhangi bir insan şahsen ben baktığımda eşim görse ‘ee ne var bunda merak ettim baktım, ölmedi ki adam yani aklıma geldi bu kadar basit’ der geçeriö çünkü bu kadar basittir.
Fazlaca tefferruatlı bir açıklama, evlilik biçiminize falan bağlamak konuyu, gerçekten anormal.
Bir suçluluk duygusu var niyeyse!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…