Sinirden her yerim titriyor:( eşim İnstagram dan eski sevgilisini aratmış

Sonra içerde konu bi posta daha açıldı orada dedim benle evlendiğine sen pişmansın herhalde die oda bi sürü bu açıklamaları yaptı

Şu teknoloji çağında çoğumuz eskilere bakıyoruz . Sinirlenmekte çok haklısınız ama bence sakinleşince bağırıp çağırmadan durumu söyleyin ve kalbinizin kırıldığını belirtin. O zaman onun tepkilerinden sadece merak mı yoksa işin başka bir boyutu var mı anlarsınız

Eger sonuclarina katlanicaksan soyle

Kayınvalideniz hala sizdeyse, o yüzden bağırıp çağırmamıştır.

Bende evliyim gecen gun eski sevgilime bakayim belki ölmüştur dedim :) ( senden ayrilirsam ölürüm diyordu)

Ölmemiş, ustune nişanlanmiş mutlu oldum valla onun adina.. sizde gecmisi temizleyi birdaha aratirsa sorarsiniz hesabini

Merak bile etmedi belki ortak atkadaşları var ve ismi önerilerde çıkınca o da tıkladı hooop abartmış oldu belki...
Başka ciddi sorununuz yoksa kafanıza bile takmayın bence..
Daha dün kocamın (ki 6sene sevgililik dönemimiz var 5yıla yakındırda evliyiz) eski sevgilisi ile (lise dershane döneminden) avm'de karşılaştık eşimle merhabalaştı, eşim beni karım diye tanıttı, kadın hatta senin oğlun mu bu boncuk diyerek oğlumu sevdi!! Maşallah falan çok tatlı anneyede benziyor ama dedi. (daha önceden yıllar önce görümcem göstermişti uzaktan hatunu tanıyordum ya da siması ezberime geçmiş diyeyim)
Sonra kadının kızı ile kocası geldi,eşimde kızına maşallah falan dedi, hoşçakalın deyip uzaklaştık..
Eşim benim o kadının kim olduğunu bilmediğimi sanarak biliyormusun o benim eski manitamdı dedi!
Biliyorum dedim.şaşırdı, senden korkulur valla balım dedi.O kadar.ne uzattım ne kısalttım konuyu orada kapattım.
Kocama güveniyorum ama en çok kendime güveniyorum.
Kaldı ki eşimle hiç tanışmadığımız bir dönem, nerden baksan 15 sene önce.neyin tribini atıp afedersiniz eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüreyim! Yani durduk yerde..ne gerek var huzurumuzu bozmaya, oğlumuz için mis gibi alışverişimizi yaptık döndük evimize.
Şaraplı şiirli mum ışıpında cumartesi gecemizi geçirdik.
Kapımın dışındaki hiç kimseye huzurumuzu bozduramam!!!! Kimse kusura bakmasın

Bu kadar büyütmeyin. Ben de evliyim, bizim de çocuklarımız var, ben de eski sevgilimi arattım sosyal medyadan. O kadar büyütecek ne var bunda. Meraktan şöyle bir baktım. Hala sevdiğimden falan değil. Sevmiyorum, iyiki de olmamış diyorum. Ama insan merak ediyor. Büyütmeyin bence.

Ben de buyuturum haklisiniz.
Eski sevgiliyi neden merak ediyor? Ne ogrenmek istiyor? Ozel hayatinda ne yaptigi beni neden ilgilendiriyor?
Her bakan ozledi yada onu ariyor diye birsey yok.
Ama yine de kafada soru isareti birakir.
Arattigim kisi evli olsa nolur yalniz olsa nolur .
İnsan neden merak eder,ben evli ve mutlluyum o ise yalniz! Oh olsun" bakisi yatiyor bunun bilincaltinda.
Eski sevgilinizi daha mutlu ve guzel bir hanimla gorseniz cok mutlu olacaksiniz durust olalim bayanlar.
O yuzden bakilmamali.
Kotu bir niyet olmayabilir,bu esinizin sizi sevmeidgini asla gostermiyor,sadakatini de olcmuyor.
Ama rahatsiz ediyor ve kafa karistiriyor

Peki siz hiç evliliğiniz boyunca eski sevgilinizi arattınız mı?

Arada meraktan ben de bakiyorum
Esim de bakiyordur belki

Baska sorunlarimiz olsa bundan da bin tane anlam cikarirdim. Ama suan bi sorun yok cok sukur. Meraktandir der gecerim.

Arkadaşım eski sevgililerinden birini fake hesapla izliyor. Sevmiyor ama merak ediyor. 3 sevgilisi oldu üçüne de öyle. Onun kocası biliyor ses etmiyor olabilir çok normal diyor. Eşinizin de bakması garip değil. Burada tepki ver diyeni anlamıyorum. Hiç mi kadınlardan eski sevgilisini aratan yok. Bence eşinizin üstüne gitmeyin.

bırkere bakılmamış.sureklı bakıldığı vakıt kalıyor ısım orada.

sen bayansın herkesi herşeyi ara ama o erkek köle bakamaz insan bile degil merak edemez devir degisti kadınlar her haltı yiyo erkek yapsın karilar hop hop hop senin görmediklerin nolcak eski sevgiliyi aratmışmış biraz relaks olun giden gider kalan saglar sizindir sıkıntınız varsa kıllıgına da yapmıştır biraz rahat ol

Merak edip bakmak ayrı bir de önerilenlerde eski sevgilinin adı çıkması ayrı. Bu arama geçmişinde görülen bir isim değil facebook gibi. İnstagram son zamanlarda en sık arartıgınız isimleri öneriyor ‘önerilenler’ kısmında. Girin kendi instanızdan kontrol edin kaç tane alakanız olmayan saçma sapan hesap çıkacak acaba. Eski sevgilisini aratmış hem de sık sık .Eşiniz hiç masum gelmedi!!!

Bence haklısınız evli adam eski sevgilisini niye merak edip aratsın??? Vardır bir halt. Siz yine kemdinizi iyi tutmuşsunuz ben olamazdim. Takipte kalın derim. Şimdi sorarsaniz inkar eder

Valla bacım hiç kavga etme bağırma kafana takma ne gerek var kendimi üzmeye. Bu erkek milleti sonuçta sen eski sevgiline baktın desen bir sürü bağırır haklıyken haksız duruma düşersin ne hali varsa görsün bırak zaten gidip yapıyorsa üzülmeye değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…