Sonra içerde konu bi posta daha açıldı orada dedim benle evlendiğine sen pişmansın herhalde die oda bi sürü bu açıklamaları yaptıbenimki hiç msjlaşmadık filan girmemişti o konulara.ben bakmıştım msjlaşmamışlardı tabide biz şöyle iyiyiz böyle iyiyiz demedi.ben seni seviyorum dedi senle evlendiğim içinde çok mutluyum iyiki başka biriyle olmamış dedi.
ama yinede biraz tavır yapın.
Eşimin yanına gittim konuşmak için tamda düşündüğüm gibi sayfayı görmüş gariptir ki hiç yapmadığı şey alttan aldı hemde baya bi!! Güya instagramı kapatmış kullanmayacakmış ben yüklemişim o kadar kişiyi takip ediyormuş aratmış vs niye bi onun adı çıkmış insta böyle bişeymiş olur olmadık kişileri öneriyormuş kıza yazmamış Oda ona yazmamış ay bi sürü zırvaladı... hayret bağırıp çağırıp tepeme çıkardı normalde onu yapmadı bi. Çok seviyormuş beni çok mutluymuş benle evlendiği için .. he bide ben evlendiğime pişmanım hala kafamda deli sorular var içine doğmuş gibi biz bi çok çifte göre çok iyiyiz evliliğimiz çok iyi sorunlar illaki olur ama biz üstesinden geliyoruz gibi bi sürü laf söyledi. Ben şok Hiç beklemiyordum
Bu kadar büyütmeyin. Ben de evliyim, bizim de çocuklarımız var, ben de eski sevgilimi arattım sosyal medyadan. O kadar büyütecek ne var bunda. Meraktan şöyle bir baktım. Hala sevdiğimden falan değil. Sevmiyorum, iyiki de olmamış diyorum. Ama insan merak ediyor. Büyütmeyin bence.kızlar galiba sinir krizi geçiriyorum her yerim titriyor ve inanılmaz üşüyorum.. az önce internetim olmadığı için eşimin telden instagrama girdim kendimi arayacaktım arama butonuna basmamla eski sevgilisi belirdi karsımda İnstagram ı güncellenmemişti açılmıyordu güncelledim öyle açıldı ne zaman arattı bilmiyorum ama arattı sonuçta.. beş yıllık evliyiz ve bi çocuğumuz var bir buçuk yaşında ... zaten benim nazarımda sorunlu bi evlilik bide böyle bişeyle karşılaşmak hepten koydu içime. ALLAHIM diyorum bu bi işaret mi bu adam beni sevmiyor mu bu evlilik bitsin mi !!! Rengim atmış görünce neyin var dedi bişey demedim ama telefonu eline alınca en son arattığı sayfayı görecek şekilde bıraktım telefonu. Yani gördüğümü bence biliyor ama oda bişey demedi bende kaynanam bizimle çocuk uyuyor kavga çıksın istemedim ama duramıyorum da nolur bi fikir verin siz olsanız napardınız??
sen bayansın herkesi herşeyi ara ama o erkek köle bakamaz insan bile degil merak edemez devir degisti kadınlar her haltı yiyo erkek yapsın karilar hop hop hop senin görmediklerin nolcak eski sevgiliyi aratmışmış biraz relaks olun giden gider kalan saglar sizindir sıkıntınız varsa kıllıgına da yapmıştır biraz rahat olBu kadar büyütmeyin. Ben de evliyim, bizim de çocuklarımız var, ben de eski sevgilimi arattım sosyal medyadan. O kadar büyütecek ne var bunda. Meraktan şöyle bir baktım. Hala sevdiğimden falan değil. Sevmiyorum, iyiki de olmamış diyorum. Ama insan merak ediyor. Büyütmeyin bence.
Eşimin yanına gittim konuşmak için tamda düşündüğüm gibi sayfayı görmüş gariptir ki hiç yapmadığı şey alttan aldı hemde baya bi!! Güya instagramı kapatmış kullanmayacakmış ben yüklemişim o kadar kişiyi takip ediyormuş aratmış vs niye bi onun adı çıkmış insta böyle bişeymiş olur olmadık kişileri öneriyormuş kıza yazmamış Oda ona yazmamış ay bi sürü zırvaladı... hayret bağırıp çağırıp tepeme çıkardı normalde onu yapmadı bi. Çok seviyormuş beni çok mutluymuş benle evlendiği için .. he bide ben evlendiğime pişmanım hala kafamda deli sorular var içine doğmuş gibi biz bi çok çifte göre çok iyiyiz evliliğimiz çok iyi sorunlar illaki olur ama biz üstesinden geliyoruz gibi bi sürü laf söyledi. Ben şok Hiç beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?