Sinirden her yerim titriyor:( eşim İnstagram dan eski sevgilisini aratmış

Eski sevgilisinin adını soyadını nereden biliyorsunuz ki?
Kendi adıma konuşayım, ben hiç merak etmedim eşimin eski sevgililerinin adlarını, onlarla olan ilişkisini vb. Hiç sormadım da... Sosyal medya hesabı vardır ama doğru düzgün kullanmaz. Orada eski bir sevgilisini aratsa, hatta arkadaşı olarak ekli bile olsa ruhum duymaz valla! Gerçi bilsem de rahatsız olur muyum bilmiyorum.

Amaaaan, hâlâ seviyor olsaydı eski olmazdı. Ha, şimdi ona gidecekse de eski yeni ne fark eder ki? Onu tercih ediyor demektir. Çok da takıp üzmeyin kendinizi yani.

Bence bundan ziyade, aranızdaki problemler nedir, onları düşünün. Sizi asıl mutsuz eden o problemler gibi duruyor.

Yahu arada bende bakarım ama sevdiğimden özlediğimden asla değil.. benden sonra hala bi baltaya sap olup olmadığına bakmak için ama her baktığımda aynı hödük.. bi baltaya sap değil ama hayatı sap olarak devam ediyor diyor ve kocamı bir kere daha çok seviyorum.

İnstagramda takipleştiğim eski sevgilim var bayramlarda arar sorar, olmadı yapamadık diye düşman olacak değiliz ya sonuçta yaşanmışlık var merak etmek de normal. Bence abartıyorsunuz.

iletişime geçmediyse normal. yani mesaj atma, fotoğraf beğenme durumları yoksa... bende bakarım arada. merak dürtüsü ile ilgili birşey. eskiye özlem falan durumum hiç yok. ne halt ediyor, ayyyy hala mı aynı bu adam hiç değişmemiş.. yada aman iyiki ayrılmışım'la son buluyor

acayip güldüm vallahi tam benim kafadansiniz....

Diger sorunlariniz ne bilmiyorum ama bu durumda abartilcak kriz gecircel bi sey yok bence yani bakiliyo ben bakmadim diyen yalan söyler insan bakar degismi cocugu fln olmusmu evlenmismi napio ki diyip merak tan bakiliyo yani... seninle evlenerek seni secmis zaten seni birakip ona gidicek degildir öyle olsaydi bastan o eskide kalmazdi

Bence büyütülecek bir şey yok. merak işte bakmıştır. bence sosyal medya olaylarını bu kadar abartmayın. haaa sorun neden bakmış diye. ama kimse eski sevgilisine sosyal medyadan baktı diye evlilik bitirilmez. bence kendinize bir rezene yapın biraz uyuyup sakinleşin.

evliliginizde sorunlar var ve bir sekilde idare ediyorsunuz ama sinir krizi gecirmenize bu mu sebep oluyor.

o kadar mi onemli sizin icin? o kadar onemliyse hesap sorun madem.

sende eski sevgiliniz aratsan eşiniz ne derdi.. hemen boşancak misin?? tövbe bismillah.. merak etmiş bakmiştir..

Benim eşiminde merak edipde facebookta eski sevgilierinin profillerini aratmışlığı var ama bana söylemiştir herzaman merak ettim baktım ne haldeler diye.Hatta sonra beraber okadınların profiline bakmıslıgımız var.Meraktan bakmıstır oda eskiden bişey olmaz.Fazla abartmayın ama gizlidende takipte kalın.

Bu kadar abartmaya gerek yok ki, hepimiz bakıyoruz meraktan, eşim de bakıyordur ama ben asla kurcalamıyorum, görmek mutlu etmez elbette. Eski sevgilisi kimdir nedir onu da bilmiyorum, böylesi en güzeli.

bende baktım hatta onun eski sevgililerine bile baktım. hatta biz birbirimize anlatırız bile şöyle böyle die :) nolcak sanki. aranızda problem falan olurda mesela aratır eder sinirlenir şüphelenirsiniz ama düzenli bi evliliğin ilişkin varsa bence çok sorun olcak bişi değil. rahatsız olduysan tepkini dile getirirsin olur biter

Arada bende eski eşime bakıyorum... Iyyy hala ölmemiş çapsız deyip kapatıyorum..
Ne zamandır bakmamıştım aklıma gelmişken bakayım dur. Belki ölmüştür.İnşallah :))

Ben de sunu anlamıyorum,hadi merak ettin baktın.İnsan ordan arama geçmişini siler dimiiBunu bile akıl edemeyen adamlar,karınlarının arkasından is çevirmeye kalkıyr ya!Sen benim zekamı mı küçümsüyorsun diyip kavga çıkarırım ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…