Nasıl abartmışsın, nasıl abartmışsın :) ne güzel toplanıp kutlayın, akşam da baş başa kutlayın.. Kadın bir sürü şey hazırlamış, 2 saat birlikte yeyip- içmeyi neden kendinizi çiğnetmek olarak görüyorsunuz ki?
Bugun esimin dogum gunu biz kutlamak istemedik evimizde basbasa oturuyoruz derken ablasi yazdi ,pasta yaptim, kurabiye yaptim abimleri bilmem kimleri toplayip gelicem esimde cevap veremedi ..
Hersene oyle kutluyorlarmiş ,bir yirtttim bende, sen evlendin ne demek oluyor toplanip gelmek belki ben baska plan yaptim soran bile olmadi emrivaki toplanip gelicekmiş insan bi der biyere cikcak miydiniz musait misiniz han mi burasi ya dedim kabul etmiyorum gelirlerse kendi kendinize kutlayin ... ve eger oyle birsey yaparsan seni asla affetmem dedim
Oda ablasina yok abla ben boyle iyiyim deyip kibarca redetti ablasida hala daha diretiyor istemediklerin varsa cagirmam filan diye esimde cevap yazmadi bi insan bu kadar mi laftan anlamaz ya 5 aylik evliyiz ne bu israr kendimi zor ko trol ediyorum suan bagirip birsey kirmamak icin daga taşa vurasim geldi kendimi..
bana sormayip kafasina gore plan yapacak ben neyim bostan korkulugu heralde
esim redetmese evi terk ederdim o kadar sinirliyim ben herkesin planina uymak zorundayim sanki !!! Yazma amacimda kendimi frenlemek bagirip cagirmamak sakinleşmekkk ... kalbim yerinden cikacak ya millete bak esim redttigi halde israrla devam ediyor gelirlerse cidden olay kiyamet yaraticam ..herkesinde bi siniri var ya
Gelemem ben boyle seylere -...--- okudugunuz icin tesekkurler
o millet değil ablası,abisi ailesi
en az sizin kadar onlar da ailesi
Kanima dokunan sey beni nasil yok sayar belki basbasa pkan kurdum belki disari cikicam sormuyor bile ,.. oyle tavra boyle tavir simdide yine yaziyor esime beni istemiyorsun yok kendim kutlarim filan bi ton şey soracakti once !!! Eskisi gibi bekar degil kardesi ben yönettirmem kendimi kimseye
Emrivakiye saygısızlıga bende kızarım. Önce müsaitmisiniz diye sorulmalıydı ama sizde çok sinirlenmişsiniz relaxxx emin olun onlar sizin kadar gerilmemiştir
Nasıl abartmışsın, nasıl abartmışsın :) ne güzel toplanıp kutlayın, akşam da baş başa kutlayın.. Kadın bir sürü şey hazırlamış, 2 saat birlikte yeyip- içmeyi neden kendinizi çiğnetmek olarak görüyorsunuz ki?
Bazı insanlar sadece düşünemiyor böyle şeyleri, seni yok saymak istemesinden olamayabilir bu durum...Ailesi olabilir nezaketen musait misin baska plan yaptin mi diye insan sorar dimi ? Sormuyorsa bende boyle blok koyarim
Evet konu sahibi biraz abartmış ama hafta içi bir gün iki saat oturmak o akşamı öldürür. Başka planları olabilir evli bir çiftin. Özel planları olabilir. Bir arkadaşa süpriz doğum günü yaparken ev arkadaşına bile soruyoruz adab-ı muaşere gereği, eşe bostan korkuluğu muamelesi yapmanın anlamı yok ki. Biz her sene böyle kutlarız, sizin başka planınız yoksa bu sene de böyle yapalım diye sormak karşıdakini adam yerine koymaktır.
Kanima dokunan sey beni nasil yok sayar belki basbasa pkan kurdum belki disari cikicam sormuyor bile ,.. oyle tavra boyle tavir simdide yine yaziyor esime beni istemiyorsun yok kendim kutlarim filan bi ton şey soracakti once !!! Eskisi gibi bekar degil kardesi ben yönettirmem kendimi kimseye
kendinizi yönettirmiyorsunuz ama eşinizi yönetiyorsunuz.. sordunuz mu ona bu senin doğum günün ne yapmak istersin diye? Madem görümceniz sormadı siz söyleyin, bizim planımız var akşam gelin beraber kutlayalım diye.. açıkçası çok çirkin bir durum olmuş, bu kadar gerilimle kendinizi yıpratırsınız.. bir de naçizane tavsiye eşinize ailesi ile kendiniz arasında seçim yaptırmak zorunda bırakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?