- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
iyi de görümcenin sormaması onun cehaleti.. konu sahibi bizim planımız var akşam beraber kutlarız deseydi ne şiş yanardı ne de kebap..
iyi de görümcenin sormaması onun cehaleti.. konu sahibi bizim planımız var akşam beraber kutlarız deseydi ne şiş yanardı ne de kebap..
Tabi o kadar sinir olmanın kimseye faydası yok, ve bu durum başka şekillerde halledilebilir. Ama ben gene de adam yerine konmadığımı hissederdim. Ablası olarak düşünüp hazırlık yapması çok tatlı bir hareket ama bunu emrivakiye çevirmesi ve kimseye sormaması çirkin.
Gayet iyi niyetle düşünülmüş bişey bence .
Ablası emek vermiş , uğraşmış bi kaç saat birlikte olun ne olacak ki ?
Tamam belki müsait misiniz diye sorulabilirdi ama abartacak , kıyametleri kopartacak bi sorun göremedim ben .
Öfkenize hak veriyorum. Sizi yok sayan bir tavır içindeler gibi.. Kardeşleri artık yalnız yaşayan bir adam değil, kaldı ki böye özel bir günde sizin baş başa kalmak isteyebileceğinizi düşünmeleri gerek. Her ne ise.. eşinize bakın. Önemli olan onun tavri..
Bugun esimin dogum gunu biz kutlamak istemedik evimizde basbasa oturuyoruz derken ablasi yazdi ,pasta yaptim, kurabiye yaptim abimleri bilmem kimleri toplayip gelicem esimde cevap veremedi ..
Hersene oyle kutluyorlarmiş ,bir yirtttim bende, sen evlendin ne demek oluyor toplanip gelmek belki ben baska plan yaptim soran bile olmadi emrivaki toplanip gelicekmiş insan bi der biyere cikcak miydiniz musait misiniz han mi burasi ya dedim kabul etmiyorum gelirlerse kendi kendinize kutlayin ... ve eger oyle birsey yaparsan seni asla affetmem dedim
Oda ablasina yok abla ben boyle iyiyim deyip kibarca redetti ablasida hala daha diretiyor istemediklerin varsa cagirmam filan diye esimde cevap yazmadi bi insan bu kadar mi laftan anlamaz ya 5 aylik evliyiz ne bu israr kendimi zor ko trol ediyorum suan bagirip birsey kirmamak icin daga taşa vurasim geldi kendimi..
bana sormayip kafasina gore plan yapacak ben neyim bostan korkulugu heralde
esim redetmese evi terk ederdim o kadar sinirliyim ben herkesin planina uymak zorundayim sanki !!! Yazma amacimda kendimi frenlemek bagirip cagirmamak sakinleşmekkk ... kalbim yerinden cikacak ya millete bak esim redttigi halde israrla devam ediyor gelirlerse cidden olay kiyamet yaraticam ..herkesinde bi siniri var ya
Gelemem ben boyle seylere -...--- okudugunuz icin tesekkurler
Aynen bende basta sakince soyledim esime napcagini bilemedi oda sonunda kudurdum oyle redetti ila bu raddeye gelmem lazimmis demek
Tamam onların sorması lazımdı, düşüncesizlik etmişlerde senin bu tavrına ne demeli? Yıkıp dökecek ve hatta evi terk edecek ne var bunda? Bazen herşeyin hakimi sen olamazsın. Buna alışıp sivriköşelerini biraz törpülesen süper olur bence.
Siz gene de ablası ile tartışmayın, eşiniz de başka planımız vardı abla falan desin. Siz de ilerde laf arasında biz başka plan yapmıştık, bir dahakine en azından bana önden haber verirsen böyle bir şey yaşamayız diyebilirsiniz. Bazı şeyleri ince ince söylemek daha iyi. Ortalığı ayağa kaldırırsanız haklıyken haksız duruma düşersiniz. Dışardan dinleyen bir insan için bak ablası o kadar hazırlık yapmış gelin istemiyor olursunuz. Hele sizin özel bir planınız olmadığı bilinirse daha kötü.
hiç de abartmamışsın !
özel bir planınız olup olmadığını sorması gerekirdi, bu bir,
doğum günü kutlama planı doğum günü olan kişiyle yapılmaz, ondan gizli yapılır, bu iki,
hadi diyelim bunları düşünemeyecek kadar düşüncesizsin e o zaman toplanıp gelmek niye! kendi evinde topla milleti gelini de ara bana gelin sürpriz olsun kardeşime de!
yine de illa toplanıp gelmek istiyorsa canın, bunu kardeşine değil gelinine telefon açar söylersin !! hem de en az 1 gün önceden !!!
kısacası haklısın canım AMA eşinin bir suçu yok, üstelik de bugün onun doğum günü, bence ona dünyayı dar etme..
eşine de ki; "yaptıkları çok yanlış ama sen benim için çok değerlisin, benim bu akşam için özel planlarım vardı hem bu sebeple hem de sormadan bilmeden haber vermeden böyle bir şey yapmaları sebebiyle çok sinirlendim.. şimdi gelsinler doğum gününü kutlasınlar, ben de elimden geldiğince bir şey belli etmemeye çalışırım, sırf bugün doğum günün olduğu için !"
Bence tavrınız hiç normal değil.
İlk defa mı emrivaki yapıldı ne bu tavır yok evi terkedeceğim falan tamam kimse hoşlanmaz bu durumdan da bu kadar büyütmeyin.
Ne güzel hep birlikte kutlayacaksınız.Niye iyi tarafından bakmıyorsunuz birazda ?
Konu sahibi anlıyorum şu an çok sinirlisin.. ama şu 10 senelik evliliğimde çözdüğüm bir durum var ise biraz siyasi olacaksın, kendi sinir sistemin için.. mesela şu an bu kadar sinirle doğum gününün hiç bir anlamı kalmadı değil mi? çok öfkelisin, muhtemelen eşinle tartışma sebebi olacak.. hiç bir şey olmasa kendini yıprattığınla kalacaksın.. kimsenin seni yönetmesini istemiyorsan sen onları yönet.. seni yok saymalarını istemiyorsan eşini muhatap etme, kendin aç telefonu ve onlara uygun bir zaman ver.. yoksa kendini yıprattığınla kalırsın, millet çok rahat :)
açıkçası genelde yorumlarını beğendiğim bir üye olduğun için fikir vermek istedim..
Emrivaki yapılmış, keşke ablası sizi arayıp akşam ne yapacaksınız? Plan yapmadıysanız birlikte kutlayalım diye çıtlatsaydı, sizde kabul ederdiniz yada etmezdiniz ama yinede tepkiniz abartılı geldi bana biraz. Eşinizle doğumgününde bunca gerginlik yaşamışsınız yok yere. Belki ailesinin gelmesinden hoşnut olacaktı yada reddettiği için içten içe üzülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?