Haklıyken haksız duruma düşme diye söylüyorum. Daha sakin davranırsan olay hiç büyümez tadınız kaçma. Bu kaynana görümce olaylarında biraz politik olacaksın bunu öğrendim ben.Evet ama redetmeye ragmen israr etti dedim heralde ona ragmen gelecek gelirse kotu olurdu ama vazgecti demin ..
Herseyin hakimi elbette olamam ama bu benim ailem tabiki hakim olacagim .. esimde onlara uyup bana sen kimsin tavri yapsa tabiki durup uyacak degilim boyle aptallik yapsam yarinda baska seyleri tolore etmem beklenir
Biliyirum biara kv ilede problem yasadim orda biraz cektim kendimi oyle daha iyi oldu ama bunda sussam esim kesin redetmezdi biliyorum hatta sakin soyledigimde bi bocaladi ablasina ne diyecegini bilemedi iyice coştum o ara zaten sonra redetti ... yoksa geleceklerdi buna izin veremezdim cidden kendimi kotu hissederdimHaklıyken haksız duruma düşme diye söylüyorum. Daha sakin davranırsan olay hiç büyümez tadınız kaçma. Bu kaynana görümce olaylarında biraz politik olacaksın bunu öğrendim ben.
Çok ve coook haksızsinız. Onlar onun ailesi. Acaba senin ailen boyle bişiy dese ve eşin çıldırsa ne yaparsın merak ediyorum.ya da ilerde cocugun olursa damadın ya da gelinin yaparsa.
Hadi "pasta yapın geliyoruz"dese,neyse hak veririm.
Yazık acıdım gerçekten ablasına,iyilik eden kotuluk bulurmus lafı dogruymus.
Bana biraz fazla abartmışsınız gibi geldi, düşünmeden hareket etmesi yanlış ama kadıncağız hazırlı yapmış ve o eşinizin ailesi.
ben simdiden erkek arkadasıma dedim ilk dogumgunlerini basbasa kutlıycaz diye:) ki karsı taraf yani ablasınında bunu dusunmesi lazımdı bes aylık evli bir ciftsiniz neticede
Çok ve coook haksızsinız. Onlar onun ailesi. Acaba senin ailen boyle bişiy dese ve eşin çıldırsa ne yaparsın merak ediyorum.ya da ilerde cocugun olursa damadın ya da gelinin yaparsa.
Hadi "pasta yapın geliyoruz"dese,neyse hak veririm.
Yazık acıdım gerçekten ablasına,iyilik eden kotuluk bulurmus lafı dogruymus.
Keske kendi evlerinde kutlasalarda sizi cagırmasalardı.
Tavrınızda haklısınız, emrivaki hoş değil, eşinizi son dakika aramak yerine sizi arayıp söylemeleri gerekirdi evet ama bence tavrınızı çok net ve sert bir şekilde koymuşsunuz bundan sonra dikkat ederler Diye düşünüyorum.Uzuluyor mu uzulmuyor mu bilmiyorumda bende uzuluyorum o uzuluyorsa ..
Bu kadar fevri olmayin suan olan size özellikle de esinize oldu. Gergin bir doğumgünü geçiriyor.
Yapmanız gereken "planiniz çok hosmus ancak keşke önce sorsaydiniz cunku biz başka plan yapmstk bundan sonra haberli olursa planlar boşa düşmez" diyip keyfinize bakabilirdniz...
Ne Eşiniz ne siz üzülür karsinizdaki insanda nasil davranması gerektiğini ogrenirdi. Her şey had bildirmekle halledilmez maalesef şuan emin olun nerede sorun olduğunu anlamamislardr bile
Abartsaydin? Gelecegiz demisler kocan da yok demis ne bu abarti ya sakin ol
Zaten planiniz yokmus,buyuk ihtimal bunu biliyorlardir. Hem olsaydi derdiniz sonra gelirlerdi.emri vaki dgl,aramislar zaten.hem dogum gunu supriz olur.Onlar onun ailesi diye emrivaki yapamaz evlendik bende esimin ailesiyim bizimde basbasa planimiz olabilirdi daha 5 aylik evliyiz sormadilar bile dusunmediler ben mi dusuncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?