Sinirden kopma noktasi!!!

Hayat bu, hepimiz kendi kafamızda kurduğumuz bıkbıklardan hayatımızı devam ettirmeye çalışıyoruz ve kafamıza göre yorumluyoruz. Söylediklerinde mantıklı ol ki önemsenesin ve ciddiye alınasın, bu bugün eşin ablası olabilir yarın öteki biri.
Ayrıca evet ablası senin emrivakilerden hoşlanmadığını bilseydi ve seni önemseseydi bugün kendin telefon alırdın müsait misiniz diye, saf değil ne peki o zaman ısrar ediyorsa üstüne?

Bana kalsa ben gelen pastayı kurabiyeyi yer, öteki gün özelce kutlardım, hem karnım doyardı hem pastam dururdu whuhuu.

Ya haklisinda ablasinin haberi yok bik bik yapiyon diyor biktim su asilsiz yorumlardan ben bilmiyor muyum anlayacagini esim kendi basina o tavri takinmaz ablasida gayet biliyor daha napayim teli alip catir catir ablasinada mi baslicam anlasin diye anlamistir anliyacagini pastada eksik kalsin bisey olmaz

Ben konu sahibini anladim, o su an insan yerine konmadigini dusunuyor. Bence hakli da.
Benim kardesim de yeni evlendi, ben simdi kardesimin dogumgununde hadi size geliyoruzzzz demeye cekinirim. Cunku bunlar daha yeni evli, kendilerine gore yapacak seyleri olur. Yani bence ayip... Tamam aileyiz, bu ailelik evlenince bitmiyor, bitmeyecek. Ama iki taraf da ozverili olmak zorunda.

Ben konu sahibini anladim, o su an insan yerine konmadigini dusunuyor. Bence hakli da.
Benim kardesim de yeni evlendi, ben simdi kardesimin dogumgununde hadi size geliyoruzzzz demeye cekinirim. Cunku bunlar daha yeni evli, kendilerine gore yapacak seyleri olur. Yani bence ayip... Tamam aileyiz, bu ailelik evlenince bitmiyor, bitmeyecek. Ama iki taraf da ozverili olmak zorunda.

Anlamayanlarinda keyfi bilir zaten ben yanlis mi dogru mu demedim sinirim gecsin diye buraya akittim bosyere esimi dahha fazla kirmak istemedim .. yani aksi yorumlarla fikrim degismiyor :D

Kayinvalide beni ariyor, biz karsiya gidecegiz gezmeye hadi sen de gel. Hayda.... Simdi bazilari dusunur kadin ne guzel cagiriyor gezmeye gitsen ne olur. Ama onun niyeti iyi degil. Bin defa soyluyorum bi iki gun onceden haber ver diyorum bi plan oldugu zaman, yok arkadas yapmiyor. Gelemicem diyorum, sen anca annene git zaten diyor:KK57:amac zaten bu lafi sokmak:KK51:

laf sokmak için güzel bir yöntem bulmuş kv den...:KK70:
sen anca annene git deyince ne cevap veriyorsun ?

En rahatı benim esimin ailesi dogum gunu falan kutlamaz hatırlamazlar bile ben yaparım mis gibi yemegimi pastamı susumu pusumu bakarım keyfime :D

Ya haklisinda ablasinin haberi yok bik bik yapiyon diyor biktim su asilsiz yorumlardan ben bilmiyor muyum anlayacagini esim kendi basina o tavri takinmaz ablasida gayet biliyor daha napayim teli alip catir catir ablasinada mi baslicam anlasin diye anlamistir anliyacagini pastada eksik kalsin bisey olmaz

Yahu çatır çatır ablasına başlamak neden bir çözüm olsun? Off, piki gelsinler gelsinler dersin, doğumgünü çocuğu mutlu olsun dersin eşin için, günler çuvala mı girdi? Yarın hiç gelmeyecek mi?

Ablasının pastasını kurabiyesini yemekle taviz falan vermiş olmuyorsun. Ha ne olur ablası der ki, "Elysionight, yarın gel benim evi temizle, hiç gelinliğini görmedik!". O zaman aç ağzını yum gözünü ki bir daha teklif bile edemesin böyle bir şeyi.

Ablasi esimi taniyor bu tavrinin altinda benim olacagimi bilecek kadar zekiler sıkıntı yok

Haklısınız, üstelik beraber ilk doğum günü olduğundan, sorsalar belki hayır da demeyecektiniz eşinize sorup.
Ama yine de çok fevrisiniz..
Ayrıca arkasında sizin olduğunuzu bilirler de, gerçekten neden istemediğinizi bilirler mi.
Kıskanıyor derler, bizi istemiyor derler vs. ama "emrivaki yaptık, üstelik ilk beraber geçirecekleri doğum günüydü" derler mi?
Eğer bunu biliyorlarsa tolerans göstermek bu emrivakilerin önünü tamamen açmak olduğu için doğru yaptınız diyorum, belki bu ilk doğum gününde düşünselerdi ileri ki yıllarda ailesiyle ilişkiniz daha bir oturduğunda böyle bir şey yaşansa tolerans gösterebilirdiniz belki diye düşünüyorum.

Terbiyesiz bir insan olduğunız o kadar belli ki insanlara verdiğiniz cevaplardan buraya konı açıyorsanız herkesin size hak vermesimi bekleyemezsiniz şu an sadecr abla kardeşin arasını bozdunuz elinize ne geçti çok mu rahatsınız insanlar hazırlık yapmış o kadar size dr bırakmamışlar eşimle başbaşa olmak istedim diyorsunuz da buraya konu açıp yorumlara durmadan cevap yazacağınıza onları buyur edebilirdimiz eşinizi bırakıp burda laf yetiştiriyorsunuz ama..

canim ne guzel ozenmissin yeni evlilik ilk dogumgunu diye hassasiyet gozumu yasartti.adam evlendigini nerden anlayacaktiki zaten gununu guzellestiren bir estenmi, evlenmeyi kocasini ezip ailesinii yok saymak sanan bir eziktenmi?
istenmeyen gelun olda, o evi terk edincede buraya yaz olurmu.sinirim bozuldu, sahi yas kac?

Kayinvalide beni ariyor, biz karsiya gidecegiz gezmeye hadi sen de gel. Hayda.... Simdida dusunur kadin ne guzel cagiriyor gezmeye gitsen ne olur. Ama onun niyeti iyi degil. Bin defa soyluyorum bi iki gun onceden haber ver diyorum bi plan oldugu zaman, yok arkadas yapmiyor. Gelemicem diyorum, sen anca annene git zaten diyor:KK57:amac zaten bu lafi sokmak:KK51:
Yine seni ariyormus kayinvaliden.
Benim kac sene oldu, beni cagiracagi zaman , bana gelecegi ve hatta evime misafir getirecegii zaman bile esimi arar hala.
kendi gelecegi ya da.misafir glecegi zaman disinda da guzelce reddettiririm esime.
artik alisti o da bana sormadan bile isi vardir vs deyip kapatiyor telefonu.

Yahu çatır çatır ablasına başlamak neden bir çözüm olsun? Off, piki gelsinler gelsinler dersin, doğumgünü çocuğu mutlu olsun dersin eşin için, günler çuvala mı girdi? Yarın hiç gelmeyecek mi?

Ablasının pastasını kurabiyesini yemekle taviz falan vermiş olmuyorsun. Ha ne olur ablası der ki, Elysionight yarın gel benim evi temizle hiç gelinliğini görmedik. O zaman aç ağzını yum gözünü ki bir daha teklif bile edemesin böyle bir şeyi.

Ablasina garezim yok ki cok mu zor ikiniz plan yaptiniz mi musait misiniz benim bu fikrim var yapalim mi ne dersin ? Olur abla oturuyoz zaten gelin
Bak ne guzel bitti gitti degil mi ?
Ama sadece esime mesaj atip toplanip geliyoruz demesi beni yok saymasi olarak algiladim butun tavrim degisti .. idare edemedim

Anlamayanlarinda keyfi bilir zaten ben yanlis mi dogru mu demedim sinirim gecsin diye buraya akittim bosyere esimi dahha fazla kirmak istemedim .. yani aksi yorumlarla fikrim degismiyor :D

Fikriniz ne olursa olsun bence kalp kirmayin, en cok esinizinkini. Yikmak kolay , yapmak zor cunku.

Baska insanlara ders vericem diye esinizi uzmeyin derim, son fikrim budur. O insanlar dersi anlar anlamaz, takar, takmaz tartisilir ama esinizle beraber kutladiginiz ilk dogumgununde adam kukumav gibi oturuyor, burasi su goturmez gercek.

canim ne guzel ozenmissin yeni evlilik ilk dogumgunu diye hassasiyet gozumu yasartti.adam evlendigini nerden anlayacaktiki zaten gununu guzellestiren bir estenmi, evlenmeyi kocasini ezip ailesinii yok saymak sanan bir eziktenmi?
istenmeyen gelun olda, o evi terk edincede buraya yaz olurmu.sinirim bozuldu, sahi yas kac?

Kimseyi yanimda zorla tutmuyorum gidecem dese silahta dayamam ama diyecegimi dedim uyup uymamakta ozgur bogazina yapismadim cok pisman olan durmasin zaten

Ablasiyla muhabbetim yok pek yani tek basima oturmaya dahi gitmedim simdiye kadar yani sonrasindada muhattap bu sekilde muhattap almak istemem oyuzden esimin redetmesini istedim

Esinin bu olayi unutcagini sanmiyorum ..
Bir gün geri dönüsü olabilir hatta.
Akillica davranmadin bence.
Bu olayinda sadece emrivaka ile alakasi oldugunu düsünmüyorum..sanirim ablasi ve getirecegi tanimadigin öteki insanlarla alakali..ablasinla tanisip kaynasmayi bak bence.. yok yere yanlis anlasilmalar cikmasin bosuna ilerde ..

Fikriniz ne olursa olsun bence kalp kirmayin, en cok esinizinkini. Yikmak kolay , yapmak zor cunku.

Baska insanlara ders vericem diye esinizi uzmeyin derim, son fikrim budur. O insanlar dersi anlar anlamaz, takar, takmaz tartisilir ama esinizle beraber kutladiginiz ilk dogumgununde adam kukumav gibi oturuyor, burasi su goturmez gercek.

Aynen onada ayri uzuldum uzulmedim degil ama kendim mutsuzken gozum birsey gormuyor bencillikte var yok degil

Ablasina garezim yok ki cok mu zor ikiniz plan yaptiniz mi musait misiniz benim bu fikrim var yapalim mi ne dersin ? Olur abla oturuyoz zaten gelin
Bak ne guzel bitti gitti degil mi ?
Ama sadece esime mesaj atip toplanip geliyoruz demesi beni yok saymasi olarak algiladim butun tavrim degisti .. idare edemedim

Evet krizi "idare edememişsin" ama çok mu zor bunu düşünmek? kafasıyla gidersen zaten 20 sene sonra da yine çok mu zor bunu yapmak/söylemek insanlarından olursun. Olma bence, çok uyuz o insanlar. Anlatıyorsun sebeplerini anlamıyorlar. Kendilerine neden diğer insanların devamlı olumsuz fikirler beslediklerinden haberleri bile yok.

Esinin bu olayi unutcagini sanmiyorum ..
Bir gün geri dönüsü olabilir hatta.
Akillica davranmadin bence.
Bu olayinda sadece emrivaka ile alakasi oldugunu düsünmüyorum..sanirim ablasi ve getirecegi tanimadigin öteki insanlarla alakali..ablasinla tanisip kaynasmayi bak bence.. yok yere yanlis anlasilmalar cikmasin bosuna ilerde ..

Yok getirecegi insanlarda problem degil .. kendiside ama soracak musaitmiyim planim var mi diye ben kendimi baskasina gore ayarlayamam yok oyle esti geliyoz elysion kimin umrunda bunu yapacaz diye birsey

Bugun esimin dogum gunu biz kutlamak istemedik evimizde basbasa oturuyoruz derken ablasi yazdi ,pasta yaptim, kurabiye yaptim abimleri bilmem kimleri toplayip gelicem esimde cevap veremedi ..

Hersene oyle kutluyorlarmiş ,bir yirtttim bende, sen evlendin ne demek oluyor toplanip gelmek belki ben baska plan yaptim soran bile olmadi emrivaki toplanip gelicekmiş insan bi der biyere cikcak miydiniz musait misiniz han mi burasi ya dedim kabul etmiyorum gelirlerse kendi kendinize kutlayin ... ve eger oyle birsey yaparsan seni asla affetmem dedim

Oda ablasina yok abla ben boyle iyiyim deyip kibarca redetti ablasida hala daha diretiyor istemediklerin varsa cagirmam filan diye esimde cevap yazmadi bi insan bu kadar mi laftan anlamaz ya 5 aylik evliyiz ne bu israr kendimi zor ko trol ediyorum suan bagirip birsey kirmamak icin daga taşa vurasim geldi kendimi..

bana sormayip kafasina gore plan yapacak ben neyim bostan korkulugu heralde
esim redetmese evi terk ederdim o kadar sinirliyim ben herkesin planina uymak zorundayim sanki !!! Yazma amacimda kendimi frenlemek bagirip cagirmamak sakinleşmekkk ... kalbim yerinden cikacak ya millete bak esim redttigi halde israrla devam ediyor gelirlerse cidden olay kiyamet yaraticam ..herkesinde bi siniri var ya
Gelemem ben boyle seylere -...--- okudugunuz icin tesekkurler
Canim cokkk abartmissin ablasi iste ne guzel hazirlik yapmis kardesi icin hem yeni evlisiniz birlikde kutlardiniz gecede ozel ikiniz kutlamaya devam ederdiniz keske musaitmisiniz diye sorsaydi ama iste zamanla cozulur seyler bunlar bunda bisey yokki buyutulecek

Back
X