Sinirden kopma noktasi!!!

Evet krizi "idare edememişsin" ama çok mu zor bunu düşünmek? kafasıyla gidersen zaten 20 sene sonra da yine çok mu zor bunu yapmak/söylemek insanlarından olursun. Olma bence, çok uyuz o insanlar. Anlatıyorsun sebeplerini anlamıyorlar. Kendilerine neden diğer insanların devamlı olumsuz fikirler beslediklerinden haberleri bile yok.

Kararliyim ya bu insanlar bi sekilde varligimi kabul edecek bende insan gibi agirlayacagim yada hicbiri gelmeyecek .. ha bunu herzaman bu kadar olay yaratarak engellemem ama alttan alta yaparim ama yinede yaparim ... ne anlamak istersede anlasin biz onlara giderken haber vermelerini bekliyoruz gelmeden soyluyoruz ediyoruz kimsenin evine bizzz gellllldikkkkk diye dalmadik oyuzden bana yapilani kabul edemiyorum

Çok fazla abartmışsınız
Alt tarafı bir doğum günü seviyorlarki yanında olmak istiyorlar onlarda ailesi sonuçta
Biraz empati yapmayı deneyin bence..

Anlamayanlarinda keyfi bilir zaten ben yanlis mi dogru mu demedim sinirim gecsin diye buraya akittim bosyere esimi dahha fazla kirmak istemedim .. yani aksi yorumlarla fikrim degismiyor :D

Sizin sinirinizi boşaltacağınız yer değil burası hanımefendi burada konu açıyorsanı insanlarda düşüncelerini yazarlar. Herhalde zaten eşini aradığında evde misiniz diye sormuştur pasta yapılmış hazırlıklar yapılmış yazık günah değil mi 1 saat oturup gitseler ne olur evet çok bencilsiniz evet çok gaddarsınız. Sizin aileniz size sürpriz yapıp gelmek istese siz ailenize istemiyorum gelmeyin diyebilir misiniz hiç sanmıyorum. Eşinizi sizinle ailesi arasında bırakıyorsunuz tercih yapmak zorunda bırakıyorsunuz daha 5 aylık evliisniz gitmek isteyen gider silah dayamam umrumda değil diyecek kadar umursamaz bir insansınız eşinizi sevdiğinizi hiç sanmıyorum bu sözlerinizden sevseniz mutlu olması güzel bir doğumgünü geçirmesi için çabalardınız şimdi ne oldu iyi mi oldu ablası kardeşinin evinde istenmiyor siz kardeşinizin evinde istenmediğinizi düşünün en hissedersiniz sürpriz yapmak istemiş olamazlar mı yazık bir gün eşinle kavga ettiğinde onların yanında alacak soluğu onlarında artık hakkında eşine diyecek sözleri var haklı şekilde. Nedir bu yani evlendi artık ailesi sürpriz yapamaz istediğinde gelemez tavırları devam edin eşinizi soğutursunuz ancak.

Yine seni ariyormus kayinvaliden.
Benim kac sene oldu, beni cagiracagi zaman , bana gelecegi ve hatta evime misafir getirecegii zaman bile esimi arar hala.
kendi gelecegi ya da.misafir glecegi zaman disinda da guzelce reddettiririm esime.
artik alisti o da bana sormadan bile isi vardir vs deyip kapatiyor telefonu.
Benimki de esimi arar nerdee beni arasin, o gun dedim ya laf sokmaya aradi:KK53:

Çok fazla abartmışsınız
Alt tarafı bir doğum günü seviyorlarki yanında olmak istiyorlar onlarda ailesi sonuçta
Biraz empati yapmayı deneyin bence..

Ailesini evime kabul etmiyorum demedim beni insan yerine koyup musait misiniz planiniz var mi desin kafii ben kimsenin evine kafama gore gitmedim ayni sekilde onlarada habersiz plan yapip geliyoz diye emrivakii yapmadik ayni seyi bekliyorum her uyeye bunu tek tek yaziyorum copy paste yapicam az kaldi

ağzım açık okudum . hanımefendi siz ablasi doğumgünü kutlarken emrivaki yaptı diye onlarla olursa eşinizi evi terk etme ile mi tehdit ettiniz ? siz o nikahta nasil iyi günde kötü günde diye söz verdiniz allah aşkına böyle sebeplerden bitecek pamuk ipligine bağlı evliliginizde bir de üstüne Eşinizin dogum gununu de bozmussunuz . insan sinirlense bile yansitmaz ablası haklı demiyorum da evi terk etme tehditleriyle eşinize cok güzel bir doğumgünü yasatmissiniz . kusura bakmayin ama bu tam bir bencillik dünya sizin etrafinizda dönmüyo .

Ailesini evime kabul etmiyorum demedim beni insan yerine koyup musait misiniz planiniz var mi desin kafii ben kimsenin evine kafama gore gitmedim ayni sekilde onlarada habersiz plan yapip geliyoz diye emrivakii yapmadik ayni seyi bekliyorum her uyeye bunu tek tek yaziyorum copy paste yapicam az kaldi

Eşinize mesaj çekmiş sonuçta bu da bir şeydir yani
Eşinizde sizi kırmamak adına reddetmiş daha ne bekliyorsunuz ki eşiniz sizin tarafınızda..

Sizin sinirinizi boşaltacağınız yer değil burası hanımefendi burada konu açıyorsanı insanlarda düşüncelerini yazarlar. Herhalde zaten eşini aradığında evde misiniz diye sormuştur pasta yapılmış hazırlıklar yapılmış yazık günah değil mi 1 saat oturup gitseler ne olur evet çok bencilsiniz evet çok gaddarsınız. Sizin aileniz size sürpriz yapıp gelmek istese siz ailenize istemiyorum gelmeyin diyebilir misiniz hiç sanmıyorum. Eşinizi sizinle ailesi arasında bırakıyorsunuz tercih yapmak zorunda bırakıyorsunuz daha 5 aylık evliisniz gitmek isteyen gider silah dayamam umrumda değil diyecek kadar umursamaz bir insansınız eşinizi sevdiğinizi hiç sanmıyorum bu sözlerinizden sevseniz mutlu olması güzel bir doğumgünü geçirmesi için çabalardınız şimdi ne oldu iyi mi oldu ablası kardeşinin evinde istenmiyor siz kardeşinizin evinde istenmediğinizi düşünün en hissedersiniz sürpriz yapmak istemiş olamazlar mı yazık bir gün eşinle kavga ettiğinde onların yanında alacak soluğu onlarında artık hakkında eşine diyecek sözleri var haklı şekilde. Nedir bu yani evlendi artık ailesi sürpriz yapamaz istediğinde gelemez tavırları devam edin eşinizi soğutursunuz ancak.

Hala daha asilsiz yorum yapiyorsun "esine sormustur" diyorsun esimin sen mi yaninda misin ben mi istersen ben birakayim sen anlat olayi daha iyi biliyorsan eger ? Sormadigini biliyorum ayrica kimseye sinir bosaltmiyorum yazdim derdimi rahatladim cok mu rahatsiz oldum bas carpiya cik baska konuya bu kadar basit .. sonrada gelen uyeyi azarliyor oluyorum sormadi diyorum sormustur diyorsun .. tobe ya illa muhalefet olmak icin yorum atiyorsunuz

ağzım açık okudum . hanımefendi siz ablasi doğumgünü kutlarken emrivaki yaptı diye onlarla olursa eşinizi evi terk etme ile mi tehdit ettiniz ? siz o nikahta nasil iyi günde kötü günde diye söz verdiniz allah aşkına böyle sebeplerden bitecek pamuk ipligine bağlı evliliginizde bir de üstüne Eşinizin dogum gununu de bozmussunuz . insan sinirlense bile yansitmaz ablası haklı demiyorum da evi terk etme tehditleriyle eşinize cok güzel bir doğumgünü yasatmissiniz . kusura bakmayin ama bu tam bir bencillik dünya sizin etrafinizda dönmüyo .

Tehtit etmedim doneceksem gitmem gitcemde demem aklimdan gecti blof icin 1 hadta anasinin evine giden biri degilim

Iyi ama bu da sıkıntı yaratir.. Onlar suan 'abim istiyordu aslında,karisi kizmasin diye kabul etmedi' diyorlardir.
Yani burda esinizin esasen ne istediği önemli bence..

Ne isterlerse dusunsunler esim basta evde ikimiz olalim ozel kutlamaya gerek yok demisti zaten ama ablasi oyle cikinca geri cevirmeye cekindi ben bastirinca redetti

sakin yahu...
şu tepkiyi gören biri birine çok ağır sövmüş diye düşünür.
kimsenin kimseyi kontrol etme derdi yok o tarafta sadece düşüncesizlik etmişler. ama eşim reddetmese ben evi terk ederdim diyerek siz ciddi anlamda kontrol sahibi olmaya çalışıyorsunuz gibi geliyor bana.

Benim eşimin ailesinde de her özel günü beraber kutlama hastalığı var.
İnsanlar iyilik yaptıklarını düşünüyor ama öyle olmuyor. Bunlar daha 5 aylık evli onu geçtim yol yordam bu mudur yani? Biz hazırız size geliyoruz demek midir? Ne kadar çirkin ya hani sürpriz yapılacaksa da konu sahibiyle konuşup "plan yaptınız mı yapmadıysanız böyle bir sürpriz yapalım mı" demek neyse...
Ben oldukça saygısız buldum başıma da defalarca geldi ama bir şey yapamadım. Belki de insanların sınırlarını bilmeleri için en başta böyle bir olay yaratmak daha iyi olacaktı. Artık bir plan yapmadan size danışırlar.

Cidden anlayamıyorum evet bencilim ama derslerini almaları lazım diye sevdiğinizi söylediğiniz eşinizi cezalandırmanızı.
Gerçekten sevdiğinize emin misiniz? Sevgi bu kadar bencil olmuyor da... Benim sevdiğimin canı sıkılsa ben üzülüyorum. Ben de tek çocuğum kardeşlik hislerini anlayamıyorum ama çok konu da da empati yaptım.
Empati yapılmalı bu durumlarda eşinize özellikle.
En sevdiğimizi bile bile başkaları için cezalandırmak üzmek normal değil.
Siz kendinizden başka kimseyi sevmiyorsunuz bence eşiniz dahil.
Ben evli değilim ama üç yılda sırf sevdiğim için o üzülmesin diye çok konuda da alttan aldım. Üçüncü yılbaşında ailesi benden rica etti diye kıyamadım ondan ayrı kutladım. Hiç de pişman değilim. Gerçekten sevdiğim için de onun mutluluğuna mutlu oldum. Doğum günlerinde de herkes tarafından sevildiğini hissetsin diye ben bizzat sürpriz yapıp arkadaşlarını kardeşlerini çağırdım sürpriz yaptım.
Güzel kısmı şu. Sen sevdiğini sözle değil bu tip güzelliklerle verince karşılığını da sevdiğinden öyle görüyorsun. Yıpratmıyorsun.
Sevgi de güç savaşı olmaz. Benler bizden önde olmaz. Biz mutlu olalım vardır. Ve "biz" olarak mutlu olmak için tek siz değil o da mutlu olmalı. Bazen de sevdiğimiz için ufak tefek şeyleri yapmalıyız. Hele hele en sevdiklerimizi en özel günlerinde mutsuz ediyorsak bile bile bencillikten oturup düşünmek lazım gerçekten aşık mıyız seviyor muyuz?

Hanımefendinin evliliği de hiç gözünde yok ki zaten asıl sorun orada kendisi o kadar bencil ki giderse gider, biterse biter evlilik esaret zaten oh rahat ederim özgür çekemem ben böyle şeyleri diyen birisi siz düşünün artık gerisini hiç evlilikte fedakarlık aileyle birarada olma eşini memnun etme gibi şeylerle alakası yok doğumgünü sürprizi diye birşey var tutturmuş haber vermediler diye her zaman haber vermeden geliyorlar sanki ama eşide bir susar iki susar madem bu kadar özgürlüğüne düşkündü neden evlend o zaman birde hanım içini boşaltmak için yazmış buraya yorumlar umrunda değilmiş olaya bak yaa kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor herhalde. Herkesin de bir sabrı var başbaşa doğumgünü geçirecekmişmiş iki saattir burada yazıyor başbaşası mı kaldı.

Eşinize mesaj çekmiş sonuçta bu da bir şeydir yani
Eşinizde sizi kırmamak adına reddetmiş daha ne bekliyorsunuz ki eşiniz sizin tarafınızda..

Oylede mesajda toplanip geliyoruz vs yaziyordu direk ne musait misiniz ne bisey esimde ne dicegini bilemedi rededince sen beni istemiyorsun bilmem ne bile bile canini sıkıp baski yapti zorla onada ayri kizdim biliyor benim istemedigimi aslinda ama sanki o istemiyormuş gibi baski yapiyor buda iyi niyet degil

Hayatımda sizin kadar bencil bir insanla karşılaşmadım.Hayret ettim doğrusu bir doğumgünü nasıl güç gösterisi uğruna herkese zehir edilebilir, başarmışsınız tebrikler.
Üstelik bir planınız bile yok farazi bir olay yüzünden çok büyük bir tatsızlık çıkarmışsınız ki tatsızlık kelimesi hafif kalır.
Siz eşinizi falan düşünmüyorsunuz, hatta kendinizden başka hiç kimseyi düşünmüyorsunuz.İnsanlar size kardeş varsayımıyla empati yapmayı teklif ettiğinde benim kardeşim yok ki diye cevap veriyorsunz.Kardeşiniz olmasa da kendinizi eşinizin ya da ablasının yerine koymak çok mu zor? Yine anlayamıyorsunz madem annenizin sizin için sabahtan beri onca hazırlık yapıp heyecanla sevdiğiniz insanları arayıp size güzel bir doğumgünü yaşatmak istediğini, bunca iyi niyetin yanında tek hatasının sizi son dakika arayarak haber vermesi olmasını, eşinizin ise "beni yok sayamazlar bunca emeğin,iyiniyetin,senin doğumgününün ve mutluluğunun hiç bir önemi yok annene hayır diyeceksin ve sen gidip içerde müzik dinlerken ben senin doğumgününde 2 saat boyunca bir foruma kendimce nasıl bir zafer kazandığımı anlatacağım" dediğini bir düşün.
İnsanlar kötü günlerinde yanında olan insanlar kadar iyi günlerini varlıklarıyla GÜZELLEŞTİRENLERİ daha fazla hatırlarlar.Çok güzel bir doğum günü olmuş ve unutulmayacak, kutlayın kendinizi.

Kararliyim ya bu insanlar bi sekilde varligimi kabul edecek bende insan gibi agirlayacagim yada hicbiri gelmeyecek .. ha bunu herzaman bu kadar olay yaratarak engellemem ama alttan alta yaparim ama yinede yaparim ... ne anlamak istersede anlasin biz onlara giderken haber vermelerini bekliyoruz gelmeden soyluyoruz ediyoruz kimsenin evine bizzz gellllldikkkkk diye dalmadik oyuzden bana yapilani kabul edemiyorum

Bu insanların tabi ki varlığını kabul etmesi lazım ama yolun yol değil, şimdiye kadarki davranışların işe yaramamış, taktik değiştir. Sana yapılmış bir şey yok burada olayları da bu kadar kişisel algılama senin doğumgünündü de ağzına pasta sokmaya falan çalışmıyorlar şu anda.

Bir araya geldiğinizde laf arasında genel konuşulurken söylersin, başbaşa beraber geçirmek istiyoruz özel günleri zaten yeni evliyiz :) diye, onlar da ayy doru derler, "ne yeni evlisi be kardeşimi benden çalamazsın!!" tavrıyla mı karşılaştın o zaman sen de pençelerini hazırlarsın. Alttan alta yapmak zor olandır bu arada, herkes yapamaz. Eşinin bugün onları reddetmesi de kolay yol, kimsenin evine ben de biz geldiik diye dalmam. Ama herkesin benim gibi düşünmeyeceğini biliyorum ondan ne yaptım, evi uzak tuttum herkese her zaman bekliyoruz diye bol keseden sallıyorum :) Olur da gelmek isterlerse tabi ki başımın üstünde yerleri var ama kalkıp gelebiliyorlar mı, hayır. Yakın olsaydık ne yapardım? aynısını, iki defa tamam dersem 3. de mutlaka bahane bulurdum ki kafayı yemeyeyim. Bunu da sürekli yapardım ki insanlar bana dengesiz demesinler, ay yoğunsun ya :KK43: desinler.

Mademdi yaptiginizin bu kadar arkasindasiniz ohhhh iyi yaptim hakliyim havasindasinizda buradaki konu acma amaciniz ne pohpohlanmakmi istiyorsunuz aferimmm ohhh iyi yapmişsin
Ayrica ilk dogum günü beraber olucazz diye iki kardeşi birbirine düşürmüşsünüz gidinde beraber olun kaç saattir konu takibindesiniz:KK12:

Cidden anlayamıyorum evet bencilim ama derslerini almaları lazım diye sevdiğinizi söylediğiniz eşinizi cezalandırmanızı.
Gerçekten sevdiğinize emin misiniz? Sevgi bu kadar bencil olmuyor da... Benim sevdiğimin canı sıkılsa ben üzülüyorum. Ben de tek çocuğum kardeşlik hislerini anlayamıyorum ama çok konu da da empati yaptım.
Empati yapılmalı bu durumlarda eşinize özellikle.
En sevdiğimizi bile bile başkaları için cezalandırmak üzmek normal değil.
Siz kendinizden başka kimseyi sevmiyorsunuz bence eşiniz dahil.
Ben evli değilim ama üç yılda sırf sevdiğim için o üzülmesin diye çok konuda da alttan aldım. Üçüncü yılbaşında ailesi benden rica etti diye kıyamadım ondan ayrı kutladım. Hiç de pişman değilim. Gerçekten sevdiğim için de onun mutluluğuna mutlu oldum. Doğum günlerinde de herkes tarafından sevildiğini hissetsin diye ben bizzat sürpriz yapıp arkadaşlarını kardeşlerini çağırdım sürpriz yaptım.
Güzel kısmı şu. Sen sevdiğini sözle değil bu tip güzelliklerle verince karşılığını da sevdiğinden öyle görüyorsun. Yıpratmıyorsun.
Sevgi de güç savaşı olmaz. Benler bizden önde olmaz. Biz mutlu olalım vardır. Ve "biz" olarak mutlu olmak için tek siz değil o da mutlu olmalı. Bazen de sevdiğimiz için ufak tefek şeyleri yapmalıyız. Hele hele en sevdiklerimizi en özel günlerinde mutsuz ediyorsak bile bile bencillikten oturup düşünmek lazım gerçekten aşık mıyız seviyor muyuz?

Belkide evlilik sevgi insani degilimdir bilmiyorum karakterim boyle hayatim boyuncada boyle oldu beni taniyarak secti ne olup olmadigimi iyi bilir esim hatta sen sevme benim ki bize yeter derdi hep o nasil biseyse ben yinede seviyorum ama herseyede tamam diyerek ben mutlu olamiyorum sizin ki guzelmis mutlulugunuz daim olsun

Back
X