Sinirden kopma noktasi!!!

Bu nedir ya insan kardeşinin evine giderken de eşinden mi izin mi alacak. Benim annemler kardeşim vr eşi pazar gününden beri bizde. Ve cumartesi gecesi annem beni onbirde arayıp yarın geliyoruz dediler tamam dedim. Ve cumartesi pazar saat dörde kadar sınavda idim temizlik yapamamıştım. Saat dördü geçerken geldim elim ayağıma dolaşarak yemek artı temizlik yapmaya çalıştım. Eşim de nasıl beni aramazlar bana sormazlar demedi. Zaten bizde aile farklı bişey iyki de farklı. Kardeşimin eşlerinde de böyle bişey yok dört senedir birbirimize kırımadık bile düğün zamanları da dahil ve çok eğlenerek zaman geçiriyoruz. Bu sadece bi örnek. Yani böyle yaparak sadece aile içi ilişkileri bozar ve hayatı birbirimize zindan ederiz. Konu sahibinin eşi ne kadar üzülmüştür kim bilir. Aslında onda da suç var eşim bana böyle bişi dese bu kadar şey için gideceksen kapı orda derim bida da yüzüne bakmam. Free kimse onu ezmeden takılsın.

Siz burda dertleşmek yada fikir almak için konu açmamışsınız. Yaptığınıza herkes burda ; aferin çok iyi yapmışsın, bence çok haklısın,mutlaka doğru olanı yapmışsın demelerini duymak için açmışsın. Hiç görüşlere açık değilsiniz insanları tersleyip atacaksaydınız keşke buraya konu açmasaydınız. Çünkü burada herkes fikirlerini görüşlerini sizin için yazıyor yardımcı olmak için azarlanmak için değil ;)

Herkonuya yorum yapma zorunlulugunuz yok :)

Bu nedir ya insan kardeşinin evine giderken de eşinden mi izin mi alacak. Benim annemler kardeşim vr eşi pazar gününden beri bizde. Ve cumartesi gecesi annem beni onbirde arayıp yarın geliyoruz dediler tamam dedim. Ve cumartesi pazar saat dörde kadar sınavda idim temizlik yapamamıştım. Saat dördü geçerken geldim elim ayağıma dolaşarak yemek artı temizlik yapmaya çalıştım. Eşim de nasıl beni aramazlar bana sormazlar demedi. Zaten bizde aile farklı bişey iyki de farklı. Kardeşimin eşlerinde de böyle bişey yok dört senedir birbirimize kırımadık bile düğün zamanları da dahil ve çok eğlenerek zaman geçiriyoruz. Bu sadece bi örnek. Yani böyle yaparak sadece aile içi ilişkileri bozar ve hayatı birbirimize zindan ederiz. Konu sahibinin eşi ne kadar üzülmüştür kim bilir. Aslında onda da suç var eşim bana böyle bişi dese bu kadar şey için gideceksen kapı orda derim bida da yüzüne bakmam. Free kimse onu ezmeden takılsın.

Soylerim koyar beni kapiya sagol :D

Bence yanlis. Cok fevrisiniz ve hep boyle gidecek zannediyorsunuz ama gitmez sadece siz zarar gorursunuz ve farkinda degilsiniz boyle bi konuda bu kdr tepki verilmez seneye esiniz giderde sizi cagirmazlarsa hic sasirmayin...

bende fikrimi soylemek isterim bence burda size ayip edilmemis tam tersi siz cok ayip etmissiniz. Bu ufacik seyde bu kadar olayi vahim duruma getiren sizin geleceginizi pek parlak gormuyorum karsidan beklediginiz anlayisi siz gostermemissiniz malesef.

Bence konu sahibini taslamak yerine cözüm arasak daha iyi.
Konu sahibi yasi kücük ve yeni evli ..haliyle bir düzen kurmak istiyor hakli ..hata da yapabilir gayet normal.
O yüzden esinle güzelce vakit gecir bu aksam. Ve ablasina yarin müsait oldugunuzu bildirin.
Pastaya birsey olmaz buzdolabina konulur yarinda yenir. Hem böylece ablasi emrivakiligini anlar belki.
Herkes de mutlu mesut olur.. güzelce kutlanir esinin dogum günü.

Bence yanlis. Cok fevrisiniz ve hep boyle gidecek zannediyorsunuz ama gitmez sadece siz zarar gorursunuz ve farkinda degilsiniz boyle bi konuda bu kdr tepki verilmez seneye esiniz giderde sizi cagirmazlarsa hic sasirmayin...

Bu senede yapabilirdi goze aldiktan sonra herkes herseyi yapsin baglayamam kimseyi benimde kendime gore sinirlarim var hepte olacak teerk edilme korkumda yok

Belki sizin ozel planiniz vardi sormadan nereye geliyorlar ?
Ablasi ailesi biraz daha tolerans gosterebilirdiniz ama bu tipler yuz verdikce astar isterler...
Tatli tatli artik evli oldugunuzu aile oldugunuzu anlatsin esiniz veya siz anlatin. Ama gonul kirmadan...

Soylerim koyar beni kapiya sagol :D
Ben bu kadar örneklerle ciddi bi şekilde yazıyorum. Siz dalga geçip üstüne o garip suratı koyuyorsunuz. Yirmi yaşında falansınız heralde. Hem sizle aynı doğrultuda düşünmeyenlere böyle dalga geçerek cevap vereceksiniz hiç yazmayın bence. Kendinize her dediğinize he he diyecek iki arkadaş bulun tamamdır iş.

Kanima dokunan sey beni nasil yok sayar belki basbasa pkan kurdum belki disari cikicam sormuyor bile ,.. oyle tavra boyle tavir simdide yine yaziyor esime beni istemiyorsun yok kendim kutlarim filan bi ton şey soracakti once !!! Eskisi gibi bekar degil kardesi ben yönettirmem kendimi kimseye
eşinin demesi gereken şuydu. abla biz eşimle özel bir kutlama yapacağız. bu kadar

Aile sizi cabuk ve iyi tanimis... Kardesleri icin özel olan bi günde bos bos evde oturacaginizi bildikleri icin, ailecek bu özel günde ona özel hissettirmek istemisler... Haa size sormamalari ayip olmus ama tahminimce esinizin agzini yoklamistirlar ve ortada bi plan olmayinca onlar kardeslerini mutlu etmek icin caba sarf ediyorlar...:ssz:

hiç de abartmamışsın !

özel bir planınız olup olmadığını sorması gerekirdi, bu bir,
doğum günü kutlama planı doğum günü olan kişiyle yapılmaz, ondan gizli yapılır, bu iki,
hadi diyelim bunları düşünemeyecek kadar düşüncesizsin e o zaman toplanıp gelmek niye! kendi evinde topla milleti gelini de ara bana gelin sürpriz olsun kardeşime de!

yine de illa toplanıp gelmek istiyorsa canın, bunu kardeşine değil gelinine telefon açar söylersin !! hem de en az 1 gün önceden !!!

kısacası haklısın canım AMA eşinin bir suçu yok, üstelik de bugün onun doğum günü, bence ona dünyayı dar etme..

eşine de ki; "yaptıkları çok yanlış ama sen benim için çok değerlisin, benim bu akşam için özel planlarım vardı hem bu sebeple hem de sormadan bilmeden haber vermeden böyle bir şey yapmaları sebebiyle çok sinirlendim.. şimdi gelsinler doğum gününü kutlasınlar, ben de elimden geldiğince bir şey belli etmemeye çalışırım, sırf bugün doğum günün olduğu için !"
katılıyorum. bencede abartmamış. sorıulması gerekirdi konu sahibine.

ya benmi anlamıyorum. konu sahibi karısı. ona sorulması gerekirdi. neden onun ailesi tabbiki yapacak deniyor.
buradaki olay konu sahibinin yok sayılması,kaale alınmaması.
Kesinlikle ve bu hayatta tek tahammul edemedigim sey...
Bi de karakterler farklidir, konu sahibi boyle bi tepki vermis, baskasi memnuniyetle kabul eder veya kabul eder ama icinde sinirden volkan patlar...
Yani illa kendi fikrimizi, gorusumuzu, aile kavramimizi konu sahibine dayatmak niye?
Ben dogumgunlerimi kalabalik ortamda kutlamayi hic sevmem, simdi birileri vah vah ezige bak gidelim de sunlara cilginli bi dogumgunu yapalim dese sirf sosyallessinler diye bozulurdum acikcasi. Evde kos kos oturan insan sosyal olamaz oylelerine gore. Onlar olmasa sosyallesemicez zaten.

Şu hayatta emrivakiden de daha çok sinir olduğum bir şey varsa o da ısrardır. Sizi çok iyi anlıyorum emrivaki bi de üstüne ısrar, hayırı cevap olarak kabul etmeyen insanlar beni de çileden çıkarır. Ancak biraz sakin olun eşinizin bir kabahati yok, bugün doğum günü gidin sıkı sıkı sarılın, gecenin kalanını güzel geçirin. evliliğinizde kutladığınız ilk doğum günü sanırım, aklında kötü kalmasın.

Back
X