- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tepki verirdim. yaş günü olayı yapılacaksa eş aranır,konuşulur varmı bir planınız dennir. ha yoksa isterseniz şöyle şöyle yapalım denir. ama arranır. danışılır.Kesinlikle ve bu hayatta tek tahammul edemedigim sey...
Bi de karakterler farklidir, konu sahibi boyle bi tepki vermis, baskasi memnuniyetle kabul eder veya kabul eder ama icinde sinirden volkan patlar...
Yani illa kendi fikrimizi, gorusumuzu, aile kavramimizi konu sahibine dayatmak niye?
Ben dogumgunlerimi kalabalik ortamda kutlamayi hic sevmem, simdi birileri vah vah ezige bak gidelim de sunlara cilginli bi dogumgunu yapalim dese sirf sosyallessinler diye bozulurdum acikcasi. Evde kos kos oturan insan sosyal olamaz oylelerine gore. Onlar olmasa sosyallesemicez zaten.
Bana göre iki taraf da hatali oldugu icin,
adamcagizin yerinde olsaydim;
S.kayim dogumgunusune der,dindarsam bir camiye gider 2 rekat namaz kilip huzura ererdim. Degilsem arabayi bos arazide saga cekip demlenirdim..
Bence de...Bana da sorulmadığı için ve görümcenin doğum günü dahi bizim evde kutlandığı için anlıyorum:)ya benmi anlamıyorum. konu sahibi karısı. ona sorulması gerekirdi. neden onun ailesi ablası,tabiki yapacak deniyor.
buradaki olay konu sahibinin yok sayılması,kaale alınmaması.
Bana göre iki taraf da hatali oldugu icin,
adamcagizin yerinde olsaydim;
S.kayim dogumgunusune der,dindarsam bir camiye gider 2 rekat namaz kilip huzura ererdim. Degilsem arabayi bos arazide saga cekip demlenirdim..
Kesinlikle ve bu hayatta tek tahammul edemedigim sey...
Bi de karakterler farklidir, konu sahibi boyle bi tepki vermis, baskasi memnuniyetle kabul eder veya kabul eder ama icinde sinirden volkan patlar...
Yani illa kendi fikrimizi, gorusumuzu, aile kavramimizi konu sahibine dayatmak niye?
Ben dogumgunlerimi kalabalik ortamda kutlamayi hic sevmem, simdi birileri vah vah ezige bak gidelim de sunlara cilginli bi dogumgunu yapalim dese sirf sosyallessinler diye bozulurdum acikcasi. Evde kos kos oturan insan sosyal olamaz oylelerine gore. Onlar olmasa sosyallesemicez zaten.
valla yerden göğe kadar haklısın kızmakla.. ben olsam bende kızardım. orada dışkapının mandalı ,esamesi okunmuyor kaale alınmıyor durumu olmuş..
Bence KOP KOPP yoksa bir ömür HOP HOPP gider bu işlerBugun esimin dogum gunu biz kutlamak istemedik evimizde basbasa oturuyoruz derken ablasi yazdi ,pasta yaptim, kurabiye yaptim abimleri bilmem kimleri toplayip gelicem esimde cevap veremedi ..
Hersene oyle kutluyorlarmiş ,bir yirtttim bende, sen evlendin ne demek oluyor toplanip gelmek belki ben baska plan yaptim soran bile olmadi emrivaki toplanip gelicekmiş insan bi der biyere cikcak miydiniz musait misiniz han mi burasi ya dedim kabul etmiyorum gelirlerse kendi kendinize kutlayin ... ve eger oyle birsey yaparsan seni asla affetmem dedim
Oda ablasina yok abla ben boyle iyiyim deyip kibarca redetti ablasida hala daha diretiyor istemediklerin varsa cagirmam filan diye esimde cevap yazmadi bi insan bu kadar mi laftan anlamaz ya 5 aylik evliyiz ne bu israr kendimi zor ko trol ediyorum suan bagirip birsey kirmamak icin daga taşa vurasim geldi kendimi..
bana sormayip kafasina gore plan yapacak ben neyim bostan korkulugu heralde
esim redetmese evi terk ederdim o kadar sinirliyim ben herkesin planina uymak zorundayim sanki !!! Yazma amacimda kendimi frenlemek bagirip cagirmamak sakinleşmekkk ... kalbim yerinden cikacak ya millete bak esim redttigi halde israrla devam ediyor gelirlerse cidden olay kiyamet yaraticam ..herkesinde bi siniri var ya
Gelemem ben boyle seylere -...--- okudugunuz icin tesekkurler
Sorsaymis iyiymis, sormamis... Bu bir nezaketsizlik...Siz onu olayli bir sekilde reddettiniz, esinizi de araci yaptiniz, bu daha buyuk bir nezaketsizlik... Bu durumda eksi puan sizin hanenizde.... Gorumcenizi kabul edip guler yuzle agirlayip, esinize keske onceden haber verselerdi, beni muhatap alsalardi deseydiniz, hattasamimiyyetinize gore goruncenize soyleseydiniz, buyukluk sizde kalirdi.... Bu kadarcik seyler icin birbirinizi kirip degerinizi dusurmeyin....
Bugun esimin dogum gunu biz kutlamak istemedik evimizde basbasa oturuyoruz derken ablasi yazdi ,pasta yaptim, kurabiye yaptim abimleri bilmem kimleri toplayip gelicem esimde cevap veremedi ..
Hersene oyle kutluyorlarmiş ,bir yirtttim bende, sen evlendin ne demek oluyor toplanip gelmek belki ben baska plan yaptim soran bile olmadi emrivaki toplanip gelicekmiş insan bi der biyere cikcak miydiniz musait misiniz han mi burasi ya dedim kabul etmiyorum gelirlerse kendi kendinize kutlayin ... ve eger oyle birsey yaparsan seni asla affetmem dedim
Oda ablasina yok abla ben boyle iyiyim deyip kibarca redetti ablasida hala daha diretiyor istemediklerin varsa cagirmam filan diye esimde cevap yazmadi bi insan bu kadar mi laftan anlamaz ya 5 aylik evliyiz ne bu israr kendimi zor ko trol ediyorum suan bagirip birsey kirmamak icin daga taşa vurasim geldi kendimi..
bana sormayip kafasina gore plan yapacak ben neyim bostan korkulugu heralde
esim redetmese evi terk ederdim o kadar sinirliyim ben herkesin planina uymak zorundayim sanki !!! Yazma amacimda kendimi frenlemek bagirip cagirmamak sakinleşmekkk ... kalbim yerinden cikacak ya millete bak esim redttigi halde israrla devam ediyor gelirlerse cidden olay kiyamet yaraticam ..herkesinde bi siniri var ya
Gelemem ben boyle seylere -...--- okudugunuz icin tesekkurler
Konu sahibi arkadasım cok haklısın. Ozel gün olmasa bile size gelmeden önce müsait misiniz diye sormalari gerekiyor. Nedense bazı aileler cocuklarini evlendikten sonrada ayni evmis gibi goruyor, gelinin o evin bir bireyi oldugunu dusunmeden davraniyor. Bosver takma, ablasi dusuncesizse eşin ne yapsin. Benim esimin ailesi neler neler yapti, dogum gunumde beni yemege goturdu diye annesi burnumuzdan getirdi. Sonraki yıl dogum günümde ablasi doktor randevusu daha sonra olmasina ragmen tutturdu o gun gelicem diye, hic dusunce yok... Ama zaman gecti gun gecti esim benim huyumu ogrendi. Kim ne derse desin ne plan yaparsa yapsin benim evimde benim ve kocamin lafi gecer. Sende sabret esinle tatli tatli konus. Bu aradada telefondan yaziyorum hic internete giricek firsatim yoktu ama konuna yazmak istedim. Yazim hatalari harf hatalari icin kusura bakmayin. Iyi aksamlar.