• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirden kudurmak üzereyim

Ayy okurken afakanlar basti ne sabirlisin.Ben olsam direk tavrimi koyarim ne telimi veririm kizina ne de annesine o kadar musamaha gosteririm..Surat yap gerekirse daha cabuk gitsinler.Akraban degil biseyin degil niye katlaniyosun ki..Bi de kizi kazanirsa sizle kalcakmis ben abimin evinde bile kalmamistim uni. okurken..Ev sahibi ve kizina da fazla guvenme pek tekin gelmediler bana

Yotrumlarınız için hepinpize teşekkür ediyorum sandığınız gibi yüz veren ben değil eşim.kadın sürekli arar gelinim şöyle yaptı kardeşim şöyle yaptı kaynanam şöyle yaptı eşim yaşasaydı bu durumda olmazdım filan kızım da liseye giderse nasıl karşılayacağım masrafları filan.o da bir hafta bizde kalın kafa dağıtırsın diye söylemiş.ve az önce konuştum eşimle o işteyken yaptıklarını tek tek anlattım üzüldü çocukların durumundan dolayı ben de şüpheleniyordum deyince birdaha onlara yüz verme dedim evimde kesinlikle istemiyorum dedim eşim de gidinceue kadar sen yine iyi ağırla onlar misafir birdaha sokmayız dedi anladı spnunda

Eski ev sahibiniz aynı zamanda akraba falan mı?
Bu anlattıklarınızı eşinize de anlatın oda ısrar etmesin

Yok akrabalık filan eşimi ikna ettim zaten çocukların hareketlerinden anlamış o da işte eşim çok merhametlidir benim sokakta bir köpek görsün arabada onun yiyeceği ne olursainer verir hayvana arabada yada cebinde herdaim şeker bulundurur bir çocuk görürsem eline tutuştururum diye ama insanlar onun merhametini hep kullanmak ister

Canı sıkkın diye gel bizde kal kafanı dağıt diyen benim eşim olsa kıyameti koparirim. Rehabilitasyon merkezi mi benim evim.. akraba değilken bir de.. siz fazla merhametlisiniz bence esinizden de fazla.. telefonumu istese misafir çocuk ben vermem mesela.. özel eşya sonuçta.. "ne munasebet" demeli bazen ve arkasında durmalı.. çocuğunuzun da rahatı bozulmuş hakikaten ne munasebet ya..

Kıyafetlerini kapının üzerine atmayi ilk defa duydum. Anlamadim da kapı koluna mı asıyor?
Yüzünüz ne yumuşak. Yazlikcilar dizisi vardi eskiden. Kızını belki oğlumuza alırız diye misafiri buyur ettilerdi de sonra pişman olmuştular:)

kapı kolu olsa iyi :) kapıyı kapatamıyorum bile bugün çocuklar durmuyor diye 3 4 saat evden çıkacağım bakalım napacaklar sabah da surat astım mı tamamdır

yeleğini de çıkarmış kızımın beşiğinin üzerine atmış ben de askıya aldım diğer kıyafetlerini de alıcam ama terli kıyafetlerine dokunmak istemiyorum

Yani her zaman gelirmi boyle anlamadim ben gercekten ev sahibinin hatta eski ev sahibinin sende kalmasi biraz tuhaf degilmi arkadaslarin dedigi gibi hafta sonuna kadar idare et sonra bidaha kabul etme misafirin ve sizlerim yasi kac

Canı sıkkın diye gel bizde kal kafanı dağıt diyen benim eşim olsa kıyameti koparirim. Rehabilitasyon merkezi mi benim evim.. akraba değilken bir de.. siz fazla merhametlisiniz bence esinizden de fazla.. telefonumu istese misafir çocuk ben vermem mesela.. özel eşya sonuçta.. "ne munasebet" demeli bazen ve arkasında durmalı.. çocuğunuzun da rahatı bozulmuş hakikaten ne munasebet ya..

eşin o kadar iyi olmasın

mesela tanımadığı bi adam çocuğa şeker verse sapık herif çocuğumu şekerle kandırıp kaçırmaya kalktı falan diye düşünen anne babalar tarafındnan başı derde girebilir
elalemin kadınının da eşini araması telde konuşmaları, ona dert anlatması, evinizde 1 hafta kalmaları çok acayip
neden eşinizin görüşmesine müsaade ediyosunuz?
ev sahibiyse sizin de ev sahibinizmiş. eşini değil seni muhatap almalı

Tamamen sizin hatanız. Bu kadar yüz verirseniz tepenizede çıkar, çıkardığını kapı tepesine de asar. Ne münasebet yani lise çağındaki kız afyona gelirse sizin evinizde kalmasını kocanız teklif ediyor. bu ne genişliktir. Ondan sonra napıcam napıcam arayışındasınız. balık baştan kokmuş, sizde ay bu kokuyor diyorsunuz şimdi. Mesafe koymayı bilseniz böyle olmazdı.
Ne alaka ev sahibi bana gelsin yayılsın yatsın! ne alaka onunda lise çağındaki kızı bizim eve gelsin okula giderse!
ben bekar hiçbi kız arkadaşımı evime sokmam, eşimde kendi arkadaşlarından bekarları evimize sokmaz...

eşine tembihle böyle böyle oluyor falan diye anlat. bir daha sorduklarında eşin siz bilirsiniz yine bekleriz falan desin, öyle kalın kalın derse ohooo.

Pazar gidene kadar idare edin...Bir daha da hiç ne arayın ne sorun. A
Kız bir de lise için afyon merkezi yazmış eşim de kazanırsa bizde kalır dedi
Sorun çözülmüş ama bence sen eşini iyice bir sıkıstır...elalemin genç kızının sorumlulugunu niye alacakmişsiniz saçmalık. Bizde kalır ne demek ya. Ben akraba kızını bile istemem lise hayati boyunca.ne alaka . kızın başına bi iş gelse nasil vereceksin hesabını.

neden dul oldugunu soyledınız ,

bu kadının gorev tanımı mı?

Eski ev sahibiniz eşinizi neden arıyor muhabbet etmek için anlayamadım ben. Ayrıca ne alaka eski ev sahibi, nasıl bu kadar rahat gelip sizde kalabilirler? Anormal olan sizin rahatsızlığınız değil onların rahatlığı. Yine size gelmek isterlerse hiç çekinmeden uzun süreli misafir ağırlayabilecek durumda olmadığınızı söyleyin bence. Eşinizi de uyarmalısınız, iyi niyetin fazlası zarardır gerek yok bu kadarına.

Eşinizle kadının bu kadar samimi olması normal gelmedi, niye eşiniz muhattap oluyor ki kadınla...

Back
X