Sinirden midem ağrıyor

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
48
Kızlar sinirden midem agriyor. Sebebini merak edenler bir önceki konuma bakabilir.

Mide agrisini ne gecirir? Evde mide ilaci yok çünkü hic mide problemi yasamazdim. Midem de sanki kocaman bir taş var. Ne yapmali ne yemeli icmeli nasil gecer bu agri? Doktora gitmeden evde yapabilecegim bir seyler varmi?

Asitten dolayı ağrıyorsa leblebi iyi gelir canım. Ama ihmal etme bir an önce doktora git kronik hale gelirse tedaviler geçici çözüm verir sadece yol yakınken tedavini olmalısın.

Nane çayı iyi gelir canım. Hazır çayın yoksa kuru naneyi demliğe koy, kaynamış su koy üzerine. 5 dk beklet, süz tatlandır ve afiyet olsun. Ama naneyi kaynatma sakın, kaynamış suda beklet sadece canım.

Cezvede nane limon kaynatabilirsin, iyi geliyor mideyi rahatlatıyor...

Önceki konunuzu okudum şimdi, stresten olan mide ağrısıdır büyük ihtimal.
Sizin ilacınız birkaç ülke gezmek.
Madem böylesine kopma noktasına geldiniz boyun eğmeyin.
Ciddi söylüyorum sizin rahatlamaya kafa dinlemeye uzaklaşmaya ihtiyacınız var.
Ve yapmalısınız, insanların kahrını çekmeyin daha fazla.

stres mide de asit salgısını artırır, asit içermeyen lifli yiyecekler iyi gelir.
sıcak ve soğuk olmamasına dikkat edin bu mevsimde en iyi gelecek olan da karpuz,
geçici bir durum olduğunu düşünüyorum ancak birkaç gün devam ederse dr gitmeniz gerekir.

Şubata kadar sabretmem gerek şubat tatilinde gidicem kesin. Yani inşallah. Hatta şeytan diyorki öyle avrupa filan degil de bas parayı git uzakdoguya ya da hindistana bütün parani harca

bal ve tarçın çok iyi geliyor. 1 tatlı kaşığı balın üzerine yarım çay kaşığı tarçın ekleyip, yutun. Ben genelde stresliyken mideme vurur ve alternatif çözüm olarak bunu uygularım. Sürekli ağrı olursa kronikleşmeden doktora gitmenizi tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun.

Şubata kadar sabretmem gerek şubat tatilinde gidicem kesin. Yani inşallah. Hatta şeytan diyorki öyle avrupa filan degil de bas parayı git uzakdoguya ya da hindistana bütün parani harca

Vallahi her ay zaten hiçbir şeye izin vermeyen dediğim dedik eşinizin borcunu ödüyorsunuz.
Niye kendiniz için birşey yapmayasınız?
Bence gidin gezin canınız nereye gitmek istiyorsa ne yapmak istiyorsa.
Böyle kendinizi sıka sıka sinir hastalıkları edineceksiniz.

süt iyi geliyor canım.
benim de hemen mideme vuruyor.
bence senin biraz uzaklaşman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…