- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi veronika_nika
-
Evde leblebi var hemen deniyorum canim sagolAsitten dolayı ağrıyorsa leblebi iyi gelir canım. Ama ihmal etme bir an önce doktora git kronik hale gelirse tedaviler geçici çözüm verir sadece yol yakınken tedavini olmalısın.
Nane çayı iyi gelir canım. Hazır çayın yoksa kuru naneyi demliğe koy, kaynamış su koy üzerine. 5 dk beklet, süz tatlandır ve afiyet olsun. Ama naneyi kaynatma sakın, kaynamış suda beklet sadece canım.Kızlar sinirden midem agriyor. Sebebini merak edenler bir önceki konuma bakabilir.
Mide agrisini ne gecirir? Evde mide ilaci yok çünkü hic mide problemi yasamazdim. Midem de sanki kocaman bir taş var. Ne yapmali ne yemeli icmeli nasil gecer bu agri? Doktora gitmeden evde yapabilecegim bir seyler varmi?
Korkarim sonum o olacakboşan,iyi gelir
Cezvede nane limon kaynatabilirsin, iyi geliyor mideyi rahatlatıyor...Kızlar sinirden midem agriyor. Sebebini merak edenler bir önceki konuma bakabilir.
Mide agrisini ne gecirir? Evde mide ilaci yok çünkü hic mide problemi yasamazdim. Midem de sanki kocaman bir taş var. Ne yapmali ne yemeli icmeli nasil gecer bu agri? Doktora gitmeden evde yapabilecegim bir seyler varmi?
Şubata kadar sabretmem gerek şubat tatilinde gidicem kesin. Yani inşallah. Hatta şeytan diyorki öyle avrupa filan degil de bas parayı git uzakdoguya ya da hindistana bütün parani harcaÖnceki konunuzu okudum şimdi, stresten olan mide ağrısıdır büyük ihtimal.
Sizin ilacınız birkaç ülke gezmek.
Madem böylesine kopma noktasına geldiniz boyun eğmeyin.
Ciddi söylüyorum sizin rahatlamaya kafa dinlemeye uzaklaşmaya ihtiyacınız var.
Ve yapmalısınız, insanların kahrını çekmeyin daha fazla.
Şubata kadar sabretmem gerek şubat tatilinde gidicem kesin. Yani inşallah. Hatta şeytan diyorki öyle avrupa filan degil de bas parayı git uzakdoguya ya da hindistana bütün parani harca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?