Sinirden napacağimi sasirdim.DeLIRICEM SURADA

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.981
148.654
798
Delircem simdi nereden baslicagimi bilmiyorum. Kendimi zor tutuyorum.benim bir motosikletim var ve cok ozenirim ona maddiden cok manevi olarak. Bir tane bile cizik yoktu. Bigun arkadasi yanlislikla dusurmuş carparak neyse dedim 2 kucuk cizik vardi onlarda belli belirsiz ses etmedim. Bugun esim benim motorumla bir is icin gitti. Geldi bana dediki motoru dusurdum. Nasil dedim oldugu yerde inince kendi dustu dedi. Onada neyse dedim oldugu yere dusen motorda okadar hasar yoktur. Motorun yanina bir gittim mahvolmuş fren maneti resmen plastik gibi bukulmus geri dogru ve boyasi cikmis. Yan tarafları filanda boyası cikmis cizilmis. Mahvolmuş. O izler kesinlikle oldugu yerde dusme izi degil surunmus o motor. Geldim kiyafetlerine baktim bisey yok. Kendi dusmemis ama o gittigi yerdeki adam motora merakliydi ehliyet filan almak istiyordu kesin benim motoru denemek surmek istedi ve esimde verdi o dustu diye dusunuyorum bana yalan soyluyor esim cunku cok katiyim motorumu ve onun motorunu arkadaslari hep isterdi kimseye vermiyordum. Iyice kudurucam diye bana verdim diyemiyor. Inkar ediyor inatla agladım kaç dakikadır ya. Yakinda satmayi dusunuyordum iyi bir fiyata yenisini almak icin ama mahvolmuş motorum kavga ettik cok fena bide o halini gordum iyice kudurdum ben artik kafayi yiyecegim ya kafayi yiyecegim burada. Icimi doktum cunku dahada cok patlayacagim yoksa inatla inkar ediyor. Dogruyu soylemiyor salak yerine koyuyor beni ben anlamiyormuyum oldugu yerde dusmeyle surunme izlerini kizlar fren maneti resmen plastik gibi geri kivrilmis mumkun mu goz gore gore yalan soyluyor.napicam ya

Delircem simdi nereden baslicagimi bilmiyorum. Kendimi zor tutuyorum.benim bir motosikletim var ve cok ozenirim ona maddiden cok manevi olarak. Bir tane bile cizik yoktu. Bigun arkadasi yanlislikla dusurmuş carparak neyse dedim 2 kucuk cizik vardi onlarda belli belirsiz ses etmedim. Bugun esim benim motorumla bir is icin gitti. Geldi bana dediki motoru dusurdum. Nasil dedim oldugu yerde inince kendi dustu dedi. Onada neyse dedim oldugu yere dusen motorda okadar hasar yoktur. Motorun yanina bir gittim mahvolmuş fren maneti resmen plastik gibi bukulmus geri dogru ve boyasi cikmis. Yan tarafları filanda boyası cikmis cizilmis. Mahvolmuş. O izler kesinlikle oldugu yerde dusme izi degil surunmus o motor. Geldim kiyafetlerine baktim bisey yok. Kendi dusmemis ama o gittigi yerdeki adam motora merakliydi ehliyet filan almak istiyordu kesin benim motoru denemek surmek istedi ve esimde verdi o dustu diye dusunuyorum bana yalan soyluyor esim cunku cok katiyim motorumu ve onun motorunu arkadaslari hep isterdi kimseye vermiyordum. Iyice kudurucam diye bana verdim diyemiyor. Inkar ediyor inatla agladım kaç dakikadır ya. Yakinda satmayi dusunuyordum iyi bir fiyata yenisini almak icin ama mahvolmuş motorum kavga ettik cok fena bide o halini gordum iyice kudurdum ben artik kafayi yiyecegim ya kafayi yiyecegim burada. Icimi doktum cunku dahada cok patlayacagim yoksa inatla inkar ediyor. Dogruyu soylemiyor salak yerine koyuyor beni ben anlamiyormuyum oldugu yerde dusmeyle surunme izlerini kizlar fren maneti resmen plastik gibi geri kivrilmis mumkun mu goz gore gore yalan soyluyor.napicam ya
bir daha hiç bişeyini verme eşine

(
bir daha hiç bişeyini verme eşine
Ne kadar hassas oldugumu biliyor ve kimseye vermedigimide biliyor kac kerede onun yaninda isteyene vermedim bikere bos biraktim ondada mahvatmis motorumu bide yan dustu diyor. Ben daha once motor yatirdim yan sekilde hic o manet geri dogru kivrilmiyor o metali yuvarlak olana kadar kivirmak icin kendi kendine yan dusmesi yetmez. Surunmus resmen yalana bak. Keske birakmasaydim ya

(
Ne kadar hassas oldugumu biliyor ve kimseye vermedigimide biliyor kac kerede onun yaninda isteyene vermedim bikere bos biraktim ondada mahvatmis motorumu bide yan dustu diyor. Ben daha once motor yatirdim yan sekilde hic o manet geri dogru kivrilmiyor o metali yuvarlak olana kadar kivirmak icin kendi kendine yan dusmesi yetmez. Surunmus resmen yalana bak. Keske birakmasaydim ya
nişanlılık zamanımızda eşiminde motoru vardı eşimin kuzeni motoru birden yan düşürdü ama motora bişey olmadı. tamirciye götüreyimde adam düşüp düşmediğini anlar diye eşini korkut. eşin açık şekilde yalan söylüyo. cidden eşine bişeyini verme bir daha.

boşver üzme artık kendini olmuşla ölmüşe çare yok.senin sağlığına bişey olmasında sıkma canını, eşine de , arkadaşının yaptığını biliyorum, beni salak yerine koymanın cezasını göreceksin de ve eşin artık ikinci bi iş mi bulur gece taksiyemi çıkar bilemem, o istediğin motoru alsın sana .

Gecmis olsun üzülme esin senin tepkinden korktugu icin yalan söylemiştir. Baskasina vermeside sana yalan soylemeside hata ama uzme kendini caniniz sagolsun.

nişanlılık zamanımızda eşiminde motoru vardı eşimin kuzeni motoru birden yan düşürdü ama motora bişey olmadı. tamirciye götüreyimde adam düşüp düşmediğini anlar diye eşini korkut. eşin açık şekilde yalan söylüyo. cidden eşine bişeyini verme bir daha.
Sordum simdi sen yalan soyluyorsun tepkimden dolayi adamami verdin diye yok diyor yeminler ediyor sabaha cikmiyim diye -.-

boşver üzme artık kendini olmuşla ölmüşe çare yok.senin sağlığına bişey olmasında sıkma canını, eşine de , arkadaşının yaptığını biliyorum, beni salak yerine koymanın cezasını göreceksin de ve eşin artık ikinci bi iş mi bulur gece taksiyemi çıkar bilemem, o istediğin motoru alsın sana .
Yemin ediyor sadece vermedim diye kendi motorumuda vermiyorum seninkini asla vermem diyip duruyorda oldugu yerde dusup o halle nasil gelmis aklim almiyor okadar uzuldum ki gorunce

Gecmis olsun üzülme esin senin tepkinden korktugu icin yalan söylemiştir. Baskasina vermeside sana yalan soylemeside hata ama uzme kendini caniniz sagolsun.
Sagolun vermedim diye yemin ediyor hala ustelemiyorum suan okadar uzgunumki ne kadar bagirsamda bisey degismicek olan olmuş fazlasiyla uzuluyorum suan nasil yapabildi boyle birsey anlamiyorum hadi kendi dusurmus diyelim acemide degilki nasil dikkat etmez.

Akli varsa bence de sizin motorunuzu vermemistir.
Kaldirmayi becerememis olabilir. Dumduz degil de ilerleterek kaldirmistir.

Allah allah... bi sakinlesince tekrar sor dogru düzgün anlatır belki..
Seni anliyorum suan cok uzgunsun motorun icin ve ayni zamnda sinirlisin buna neyin sebdp oldugunu bilmedigin icin... butun bunlara sebep oldugu icin eşine de kizginsin... esin eve sag salim dönmüş ya onu düşün bi sakinles sonra tekrar konusursunuz.

Uzman raporu alsanız. Bu işin uzmanı olan kişiler vardır. Onlara götürüp hasar tespiti ve bu hasarların muhtemelen nasıl olduğuyla ilgili rapor alın. Dediğiniz gibiyse raporu eşinize verip açıklama yapmasını istersiniz.

Benim anlamadığım madem yalan söyleyecek kadar korkuyor, neden tamir ettirmeden getirmiş motoru? Düzelttirip pırıl pırıl getirse bu kadar sinirlenmezdiniz eminim.

Akli varsa bence de sizin motorunuzu vermemistir.
Kaldirmayi becerememis olabilir. Dumduz degil de ilerleterek kaldirmistir.
Bir yandan banada cesaret edemez gibi geliyor ama motoru gorunce nedense surunmuş diye dusunup verdigini dysundum. Cok kizginim cok.

Ne kıymetli malıniz varmış yahu.. diyesim geldi sadece...
Malım hic bir zaman kiymetli olmadi. Motosiklet farklı bir durum

Allah allah... bi sakinlesince tekrar sor dogru düzgün anlatır belki..
Seni anliyorum suan cok uzgunsun motorun icin ve ayni zamnda sinirlisin buna neyin sebdp oldugunu bilmedigin icin... butun bunlara sebep oldugu icin eşine de kizginsin... esin eve sag salim dönmüş ya onu düşün bi sakinles sonra tekrar konusursunuz.
bakim zamani geldi sayilir zaten motorun servise gidecektim. Baktircam

Uzman raporu alsanız. Bu işin uzmanı olan kişiler vardır. Onlara götürüp hasar tespiti ve bu hasarların muhtemelen nasıl yapıldığıyla ilgili rapor alın. Dediğiniz gibiyse raporu eşinize verip açıklama yapmasını istersiniz.

MMotorun bakim zamani geldi sayilir zaten gidecegim servise gosterecegim.

Benim anlamadığım madem yalan söyleyecek kadar korkuyor, neden tamir ettirmeden getirmiş motoru? Düzelttirip pırıl pırıl getirse bu kadar sinirlenmezdiniz eminim.
saat 6yi gecti zaten eve geldiginde gezmeye cikmamisti is icin cikmisti haliyle goturdugum serviste uzak yetisemezdi muhtemelen. Ama yinede kızardım duyduğumda. Motorlarin basina bisey geldiginde sinirlerim oynuyor ya kendi motorunuda cizdirmisti. Hic dikkat etmiyor sözde ben acemiyim.

Burda sorun motordan önce eşinizin size Yalan söylemesi..Ben yalan söyleyebilen adamdan herşey beklerim kimse kusura bakmasın..Ayrıca sizin bu kadar özndiğinizi bile bile gidip ona buna veriyorsa gerçekten ayıp ediyor..Bir fikir veremicem ama iyi bir burnu sürtsün birdaha yalan söylemesin

Burda sorun motordan önce eşinizin size Yalan söylemesi..Ben yalan söyleyebilen adamdan herşey beklerim kimse kusura bakmasın..Ayrıca sizin bu kadar özndiğinizi bile bile gidip ona buna veriyorsa gerçekten ayıp ediyor..Bir fikir veremicem ama iyi bir burnu sürtsün birdaha yalan söylemesin
Bilmiyorum yeminler ediyor vermedim kendi dustu diye o manetin geri kivrilmis halini gorunce ve boyasi filanda cikmis kendi kendine dusmus olamaz diye dusunuyorum.onada cok kizdim mali kiymetli degilim ama en sakindigim seye olunca cok sinirleniyorum. Hungur hungur agladim ya

Manevi degeri olan birsey icin bu kadar üzülürken,satmak?
manevi dedigim herhangi birinden yadigar filan degil. O anlamda soylemedim. Genel olarak motosiklet benim icin kiymetlidir. Diger alacagim motorda oyle olacak. Baska herhangi bir esyamin kirilmasi, dokulmesi, kaybolmasi zarar gormesi beni germiyor. Konu motosiklet olunca moralim cok bozuluyor ufacik cizikte dahi. Elimde olan motoruma özenliyimdir ben ve kendimde zarar vermemeye dikkat ettim hep.

Olmusla olmuse care yoktur. Uzmeyin bu kadar kendinizi. Esinizde emin olun sizi uzmek istemedigi icin aranizin bizulmamasi icin yalan soylemistir.

Dünya malı değil mi sonuçta?
Eşyalara bu kadar maneviyat yüklemeyi anlamsız buluyorum, çok şükür eşinize ya da yalan söylüyorsa bile süren kişiye bir şey olmamış.
Bu kadar sinirlenmeniz yersiz, kimsenin bilerek zarar verecek hali yok.

Siz yine de bir baktırın içiniz rahatlayacaksa. Ama olmuş artık bu kadar sinir hırs yapmayın lütfen. Sizin için çok kıymetli anlıyorum ama elden ne gelir? Bir daha asla vermezsiniz eşinize olur biter daha fazla üzmeyin kendinizi.

Back
X