• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden nefes nefeseyim artık.

Şu üslubu hak edecek ne laf ettim ben sen veya her hangi biri beni uyarsın bilen varsa? Dan dan laf mı ettim? Kırılma ama diye başlayarak, senden aşağı Yukarı 10 yaş büyüğün olarak uzaktan gördüğümü söyledim.
Karşı tarafı savunuyor gibi bi halim mi var?

Allah rızasını başka şeylerden kazanmayı yeğlerim tekrar okumama gerek yok.
Hayırlı geceler.
Neyse Allah büyük fazla söze gerek yok, iyi geceler.

Yukarıdaki bir üye de benimle benzer düşüncesini paylaşmış, arkadaş olarak ısınmasam yaklaşmam herhalde diyorsunuz. Ama aynı zamanda bu laflarını sırf ders için görmezden gelemem di mi diyorsunuz. Arkadaşlığınızın özü ona ısınmanızdan ziyade ders etrafında dönüyor, konuşmanızdan belli.

Hahahaha çok komik ya, bir dudak ver bakayım oradan falan mı diyecek :D Şimdi konu sahibi aynısı başına gelir inşallah falan diye yazar :D

kız deneyimi yok mümkünse cinsellikte sende yaşamak istiyor ki başkalarına da ballandıra ballandıra anlatacak

Kuzum artık ne istediğini söyledi. Ben senden Papatya ben seni bir öpecem forumda olduğun vakit dersem. Sende foruma girdiğinde benle muhatap olursan derim ki hee Papatya öptürmek istiyor naz ediyor.
Tövbe yarabbim kib leyecekler, KK hatunları kaçacak benden :KK70:
Konuşma ders için olsa da. Hem çıkarcılık olur o davranışta doğru değil. Hiç yok mu başka arkadaşın ders alışverişinde bulunacak? Yoksa kendi notlarını al sık biraz dişini :KK43:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Aliyle oturduk sohbet ettik biraz derslerden bahsettik şöyledir böyledir, ders konusunda iyi bi çocuk. Ev arkadaşlarıda ders konusunda mükemmel. İçimden dedim oh iyi dersler konusunda artık sırtım yere gelmez.
Eger derslerle ilgili bi yardim talebinde bulunmussan o da karsiligini boyle almak istemis olabilir
Al gulum ver gulum hesabi

Kızlar hiç lafı uzatıp derinlere girmeyeceğim. Direkt sözün özü şu; bugün bi arkadaşlaydım adı ali olsun. Aliyle oturduk sohbet ettik biraz derslerden bahsettik şöyledir böyledir, ders konusunda iyi bi çocuk. Ev arkadaşlarıda ders konusunda mükemmel. İçimden dedim oh iyi dersler konusunda artık sırtım yere gelmez. Çocuğa çok içim ısındı başta. Ama arkadaş olarak dost olarak. Biraz önce konuşuyoduk işte saçma sapan davranmaya başladı. Konuyu ilişkiye çekti. Bende bu aralar asla ilişki düşünmüyorum falan dedim gülerek şakaya vurarak işi. Benden öyle bi karşılık alınca, ben sana ilişki demiyorum ki arkadaşlıktan öteye taşıyalım mesela istediğim zaman öpebileyim seni dedi. Kızlar çıldırdım ya. Sinirden elim ayağım titriyo şuanda. HAYVAN. HÖDÜK. SEN GİT ANANI ÖP diyemedim tabi. Sinirlendirme beni kendine gel dedim. Şaka yapıyorum ya falan yaptı hiç cevap vermedim. Ama şuan bacaklarımın dahi boşaldığını hissediyorum yani öyle bi sinirle öfkeyle karışık hayal kırıklığı var. Ya ben anlamıyorum erkeklerle güzel dostluklar kuramayacak mıyız ! Tam oh ne güzel arkadaşlar ediniyorum dedim, yaşadığım saçmalığa bakar mısınız...
Edit: arıyor bide utanmadan. Ara ara. Ara açarım zaten.

Daha dün bu konuyu düşünüyordum, Türkiye'deki kızların çok nazlı ve burnu havada olduğunu, erkeklerin hepsine sapık gözüyle bakıldığını falan, ne var yani kibarca yaklaşsak, hemen bi tersleme, bi hakarete giriyoruz vs diye.
Sonra düşündüm bizim erkekler kadınlarla ilgili konularda her zaman o kadar aç ki, biri çarpsa özür dilese, gülsek cevap versek, kibar olsak hemen yüz buluyor şerefsizler, dolmuşta yanlarına otursak hemen bi bacak değdirmeler falan. Az bile yapıyoruz diye düşündüm sonra. Bıktım yemin ediyorum bu aç erkek milletin, ananız bacınızda mı yok hayvanatlar, sinirim boşaldı yeminle yazarken. Kendilerini ne sanıyorlar bilmiyorum, bizi ne sanıyorlar onu hiç bilmiyorum. Tokadı yapıştırmak lazım böylelerine.

Kızlar hiç lafı uzatıp derinlere girmeyeceğim. Direkt sözün özü şu; bugün bi arkadaşlaydım adı ali olsun. Aliyle oturduk sohbet ettik biraz derslerden bahsettik şöyledir böyledir, ders konusunda iyi bi çocuk. Ev arkadaşlarıda ders konusunda mükemmel. İçimden dedim oh iyi dersler konusunda artık sırtım yere gelmez. Çocuğa çok içim ısındı başta. Ama arkadaş olarak dost olarak. Biraz önce konuşuyoduk işte saçma sapan davranmaya başladı. Konuyu ilişkiye çekti. Bende bu aralar asla ilişki düşünmüyorum falan dedim gülerek şakaya vurarak işi. Benden öyle bi karşılık alınca, ben sana ilişki demiyorum ki arkadaşlıktan öteye taşıyalım mesela istediğim zaman öpebileyim seni dedi. Kızlar çıldırdım ya. Sinirden elim ayağım titriyo şuanda. HAYVAN. HÖDÜK. SEN GİT ANANI ÖP diyemedim tabi. Sinirlendirme beni kendine gel dedim. Şaka yapıyorum ya falan yaptı hiç cevap vermedim. Ama şuan bacaklarımın dahi boşaldığını hissediyorum yani öyle bi sinirle öfkeyle karışık hayal kırıklığı var. Ya ben anlamıyorum erkeklerle güzel dostluklar kuramayacak mıyız ! Tam oh ne güzel arkadaşlar ediniyorum dedim, yaşadığım saçmalığa bakar mısınız...
Edit: arıyor bide utanmadan. Ara ara. Ara açarım zaten.
Derslerde yardım edecek ya aklı sıra karşılık bekliyor. Hiç de şaka falan yapmamış

Ne işiniz var aliyle?( evinde birde) Bunun aysesi fatmasi yok mu?

Bence bi daha görüşme şaka filan değil yaptığı
Ama iyi ki o düşündüğünü dememişsin anneleri karıştırmak hoş değil

Back
X