sinirden ölebilirimm !!!!

Eşiniz kibarca yer yokmuş demeyi teklif ettiğinde " iyi olur başbaşa kalalım" deseydiniz şuan bunları yaşamazdınız.
Kendi kendinize olayı dallandırıp budaklandırmışsınız malesef.
Bu saatten sonrada zor gözüküyor görümcenizi geri çevirmeniz.
En iyisi takmayın.

Son düzenleme:

haklısınız,keşke deseydım.ama o sinirle ne diyeceğimi bilemedim :/ bu benim hatam

ben de olsam sinirlerim bozulurdu gerçekten çok saçma bi durum ya bi şekilde söyleyin bence gelmesin

ne kadar dusuncesiz bır kadın arabanın 5. tekerlegi olmayı goze alıyor yani bende olsam gıtmem ama bastan soyleseydınız keske hayır bız basbasa gitmek ıstıyoruz diye

Madem istemiyorsunuz neden "sen bilirsin" diyorsunuz ki? Kafanızın icinden gecenleri alt yazı seklinde mi okusun anlayışsız kocanız?

şuan bende sinir oldum ne dengesiz kadınmış bu böyle
keşke eşiniz ilk baştan bu konu açıldığında biz karımla başbaşa bi plan yaptık falan deseydi önünü kesseydi...

ben burda sinir oldum ya
bence siz esinize cok acik olmamissinz
kesin kararli oldugunuzu gosterin
ayrica bunda alincak gucencek bisey yok
tavrinizin ona olmadigini hckimseyi istemediginizi soyleyin.

hiçbirşey için geç değil, bayılırım bu lafa.. whatsapp dan görümcenize mesaj atın, bu bayram başbaşa kalmak istiyoruz, eşim sen üzülme diye birşey dememiş ama eminim sen de istemezsin bu şekilde gelmeyi deyin.. siz üzüleceğinize, o bundan ders alsın.. hem bu iyi olur bir daha demez ben de geleceğim diye

Yerinde olsam bu saatten sonra esime gitmeyecegimi net bi sekilde söylerim ve gitmemde. Bu seferlik tatil planiniz suya düser ama ilerisi icin bu esinize iyi bir ders olur.

Ilerde mutlu huzurlu gereksiz kisiler olmadan tatil gecirebilmek icin bu seferlik bu fedakarligi yapmalisin bence.

bence eşını bu işe karıştırmadan görümcene bı mesaj yaz

-Bız bu ara hıç görüşemedık malum ıkımızde çalışan ınsanlarız baş başa tatıl yapmak ıstıyoruz kusura bakma başka zaman gıderız beraber bozcaadaya-

dıye bı mesaj atsan ?
Hıç gelemem böyle emrıvakılere, ne alaka otursun oturduğu yerde

İlk anda eşinize söylesediniz iyiydi ama söylememişsiniz.
Tatile gidin. Olabildiği kadar keyfini çıkarmaya çalışın.
Gitmezseniz kendi kendinizi yersiniz.
Bu arada görümce görgüsüz ama eşinizin kız kardeşi...
Yapacak bir şey yok..

tatil bitimini görebiliyorum; birbrini yiyen iki çift.bundan haz alan bir görümce.

Niye böyle şartlandırıyorsunuz ki kendinizi, eşinizle sorununuz yok normalde, tek problem görümcenizin gelmesi, o zaman ben sizin yerinizde olsam eşime daha çok sarılırım, tüm tatil boyunca şımartır dururum, el ele, göz göze olurum, adamda sevgi tavan yapar, siz 1, görümce 0 :)))

Canini sikmakta cok haklisin.
Ama esin zaten senin istemeyecegini dusunup , gorumcene cevap vermeden once seni aramis
ve bos yer yokmus diyeyim mi demis .
Burda esinin hic sucu yok .
Sonucta dusuncesizlik etmemis .
Ama sen 'sen bilirsin' diyip
sonra da kendi kendini yemissin .
O an icinden gecenleri soyleyecektin ki esin de kizkardesine gerektigi gibi
cevap verebilseydi
sonuc buralara gelmezdi...

Simdi sen soylesen kotu olacaksin ,
bence yine esin uygun bir dille soylesin.

Ayrica gorumce de bir alem.
Hem iyi anlasamiyorsunuz, hem de tatilinize ortak olmak istiyor .
Ortada bariz artniyet var ...

eşine ''sen bilirsin'' demek yerıne
daha neler deseydin keşke
çünkü gerçekten ''daha neler!'' evli olmasa bile işi yok orada.

tatilinin zehir olmasına izin verme

Baştan eşiniz size sorduğunda hayır istemiyorum başbaşa geçirmek istiyorum tatilimi seninle sende kardeşine böyle söyle diyebilirdiniz ama siz sen bilirsin deyince eşinizde tamam demiş şimdi ne desin. Eşi çalışıyorsa heves etmiştir belki niyeti iyi ya da kötü başbaşa kalmak tabii ki hakkınız ama madem böyle fitne durumları var kötü niyetli eşinizi yanınıza çekin derim belki sorun yaratmak için bunu yaptı ekmeğine bal sürmeyin siz de o zaman bakın eşinizle aranız açılacak gidin beraber görsün o da aranızdaki sevgiyi. Tabii hoş bir durum değil ama olan olmuş artık.

böyle yapıncada eşim aa matruska problem yaratmıyor.demekki görümcesının gelmesını ıstememesı bı anlık sınırdı yatıstı derse.
öyle bir insanki telefonun ekranında eşinin değil benım eşimin fotografı var.kaynanam bile söylüyor sizi kıskanıyor diye.
yapmacık gülümsüyorum yanında,bütün aile el bebek gül bebek yapmış koca kızı sırf hasta diye.

Siz üzüleceğinize bırakın da görümceniz üzülsün.
3 günlük hayat.
Ertelemeye değmez.
Görümcenize söyleyin ve tatile baş başa gidin ..

senin yerinde olsam aramızda da yatmak istermisin diye sorardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…