9 günlük tatili 4 gözle beklerken daha ilk günü hüsran !
eşim ve ben son bır aydır çok çalışıyoruz,malum bayram üstü.görüşemiyoduk bile.eşim sağolsun ben istiyorum diye bozcaadada yer ayarlamış.Bir haftalık bir tatil ayarladı.buraya kadar herşey güzel.problem sabah watsupptan yazan görümcem ile başladı.bilenler bilir görümcemi sevmiyorum,oda beni tabiiki.ama yalandanda olsa iyi anlaşır gibi yapıyoruz.
naber falan diye konuya girdi.eşim dogal olarak ailesine söylemiş gideceğimizi.eşim aradı o arada görümcende gelmek istiyor ne diyim,otelde yer yokmuş diyeyimmi falan dedı.ben şok oldum bu kadın 31 yasında ve evlı.neden kocasıyla vakıt geçirmek yerıne bızımle geliyor ! sen bilirsin dedım kapadım telefonu.
sonrasında tabı görümcem konuya girdi.sizinle geleceğim dedi.
Bu arada bızım taraftan hiç çağırma davet etme olayı yok.o pazartesı çalışıyormuş.salı gelcekmiş.
kızlar o kadar sinirliyimki,sonrasında eşimlede tartıştım.gelmek istemiyorum hevesım kaçtı dedim.tatil zehir olacak bana adım gibi biliyorum.ne yapacagımı bilemez durumdayım suan(
Eşiniz kibarca yer yokmuş demeyi teklif ettiğinde " iyi olur başbaşa kalalım" deseydiniz şuan bunları yaşamazdınız.
Kendi kendinize olayı dallandırıp budaklandırmışsınız malesef.
Bu saatten sonrada zor gözüküyor görümcenizi geri çevirmeniz.
En iyisi takmayın.
eşim ve ben son bır aydır çok çalışıyoruz,malum bayram üstü.görüşemiyoduk bile.eşim sağolsun ben istiyorum diye bozcaadada yer ayarlamış.Bir haftalık bir tatil ayarladı.buraya kadar herşey güzel.problem sabah watsupptan yazan görümcem ile başladı.bilenler bilir görümcemi sevmiyorum,oda beni tabiiki.ama yalandanda olsa iyi anlaşır gibi yapıyoruz.
naber falan diye konuya girdi.eşim dogal olarak ailesine söylemiş gideceğimizi.eşim aradı o arada görümcende gelmek istiyor ne diyim,otelde yer yokmuş diyeyimmi falan dedı.ben şok oldum bu kadın 31 yasında ve evlı.neden kocasıyla vakıt geçirmek yerıne bızımle geliyor ! sen bilirsin dedım kapadım telefonu.
Bu arada bızım taraftan hiç çağırma davet etme olayı yok.o pazartesı çalışıyormuş.salı gelcekmiş.
kızlar o kadar sinirliyimki,sonrasında eşimlede tartıştım.gelmek istemiyorum hevesım kaçtı dedim.tatil zehir olacak bana adım gibi biliyorum.ne yapacagımı bilemez durumdayım suan(
tatil bitimini görebiliyorum; birbrini yiyen iki çift.bundan haz alan bir görümce.
Niye böyle şartlandırıyorsunuz ki kendinizi, eşinizle sorununuz yok normalde, tek problem görümcenizin gelmesi, o zaman ben sizin yerinizde olsam eşime daha çok sarılırım, tüm tatil boyunca şımartır dururum, el ele, göz göze olurum, adamda sevgi tavan yapar, siz 1, görümce 0 :)))
böyle yapıncada eşim aa matruska problem yaratmıyor.demekki görümcesının gelmesını ıstememesı bı anlık sınırdı yatıstı derse.
öyle bir insanki telefonun ekranında eşinin değil benım eşimin fotografı var.kaynanam bile söylüyor sizi kıskanıyor diye.
yapmacık gülümsüyorum yanında,bütün aile el bebek gül bebek yapmış koca kızı sırf hasta diye.
senin yerinde olsam aramızda da yatmak istermisin diye sorardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?