sinirden ölebilirimm !!!!

sinirliydim daha sinirlendim konuyu okuyunca içinizden ne yapmak geliyorsa onu yapın hiç biriniz gitmeyin o kendisi gitsin.. her dakika sizin peşinizden her yere gelir mi kendisi

geçen sene memlekete gıttık bır haftalıgına,oda geldi.orda ortalıgı karıştırdı kavga ettık ailesi ve onunla.ondan snra 4 ay falan eşimde bende konuşmadık.sonra yıne bi şekilde konuştu bızle.o günden berı arada hep bı sogukluk var.
ama buradada aptallık bende.hastanelere gıttı peşinden gittim tek kalmasın diye.saatlerce hastane kapılarında bekledım.gel dedi geldim git dedi gittim.tek neden hasta olması.taviz verdım kendımden.bugun bu durumdayız.haketmişim.

Sanırım eşin de hasta diye kıyamıyor çünkü o yüz vermese böyle olmaz.Benim 2 görümcem var mesela biri baş belası birisi melek gibi.Eşim hiç taviz vermedi ezdirmedi beni.Şu an konuşmuyoruz mesela hiç yokmuş gibi davranıyorum.Diğeriyse benim herşeyim.

siz hasta bir insana hastane de refakatçi olmuşsunuz yardım etmişsiniz
görümceniz ise ii niyetinizi su istimal etmiş (hasta olabilir Allah şifa versin)
eşiniz de de suç var neden ablasına da soruyor herkesi mutlu edecegm diye kural,hayat yok siz mutlu olun yeter daha sonra da hep beraber gezmeye giderdiniz hem problem de olmazdı..
eşiniz biz gidecegiz demesi gerekirdi sadece..
eşiniz hemen yer mi ayırtmış
acaba görümcenz fikrini değiştirir mi

Son düzenleme:

hiç sanmıyorum fikir değiştireceğini.
hayır şu olaya bakın bir de; ailesi bir ay önce falan memleketten geldı.bana dediki bu kız,bayramda onları bi yerlere götürelim gezelim falan.program yoktu o zaman tamam dedım.görünürde anne babasına çok düşkün ki memlekette de siz anneme babama değer vermiyorsunuz diye yırtmıştı kendını.şimdi annesi babası yalnız kalacak.nasıl bırakıp bizimle geliyor.hayır bu lafları onun yuzune söylemek isterim ama o zaman ailesiylede kötü olurum kız hasta üzdün derler heralde.

Whatsapp'ta Görümcenizin İşi Ne :26: Saçmalık Yaa Anladık Hasta Filan da Huzur Kaçırmanın Alemi Yok Ben Olsam Açıkça Derdim Eşlerin Yanında 3. Kişinin İşi Ne Ben Başbaşa Tatil Yapmak İstiyorum Demeniz Gerekti Ha Geri Dönüş Yok İse İptal Edin Tatili

çıkmadıgı yer varmıki watsupptan çıkmasın..inanın bu kız ben bu eve gelın gelmeden önce böyle değildi.şu an sankı bızımle sidik yarısında.evimizin dekoru bile aynı perdelerini bile gtti benımkınden yaptırdı.böylelerine eli maşalı bir gelin gerekiyodu ama oda bende yok.

Offff Anlaşıldı Durum Feci Kıskançlık Var

o ayılıp bayıldığında
sende aynısı yap kısasa kısas
nefret edıyorum istediği olmadığı zaman bazı şeylere sarılan insandan. sarıldığı zaman etrafındakı insanların ''aman bayılır, aman idare et, aman o hasta, aman bu manyak'' tarzı karşı tarafı kabullendırme çabalarından

o deliyse bende delıyım

Son düzenleme:
Saçmalığa bak , ne işi varmış onun ya
Eşin de hatalı,ne demeye onun dahil olmasına izin veriyor
Ve de siz neden telefonda belirtmediniz eşinize kesinlikle istemiyorum diye
Baştan söyleseydin ne eşin üzülürdü,ne de sen...
Yine de geç kalmış sayılmazsın
Açıkça söyle biz başbaşa gitmek istiyoruz diye

eşiniz size otelde yer yok diyeyimmi ablama diye sormuş. s,zde evet böyle söyle kırılmamış olur hemde deseydiniz tatilinizde zehir olmazdı.

Evin dekorasyonuna kadar herşeyi kıskanıyor mu
Allah size peygamber sabrı versin, hastalığı nedir bilmiyorum, Allah şifa versin lakin psikolojisi de pek yerinde değil, aşırı kıskanç insan hasta insan demektir.
Ben olsam dilimi tutamazdım sanırım, benim zevkimi beğenmene, bana özenip perdelerimin aynısını yapmana o kadar sevindim ki derdim, belki sinir olup sökerdi perdeleri

Canım ne yaptınız? Malum tatil başladı hangi gün gitmeyi planlıyordunuz? Valla görümce gitmeyi kafaya koyduysa oteli kendi arar kendi bile sorar boş yer var mı diye? Yani kibarca yalan söylemek bile çare olmayabilir. Her şey eşinde bitiyor. O halledicek halledebilirse. Umarım hallolur her şey.

yuhhh küçük desem küçükte değil koskaca kadın ve üstelik evli çok şaşırdım

ve senin adına üzüldüm

umarım oda birgün kocasıyla plan yaparken görümcesi araya kaynak yapsın

o zaman aklı başına gelir

Son düzenleme:
Görümcen çok acayip
O da kendi eşiyle gitsin tatile
Davet bile edilmezken bende sizle geliyorum ne demek
Sen desen yanlış anlaşılır ama eşin desin ki biz bu tatili bekliyorduk başbaşa gitmek stiyoruz, sende eniştemle gidebilirsin

nasıl kadınmış...
kocasını bırakacakta insan kardeşiyle tatile ....... yuhh yani
bide herşekilde kıskandıgı ,çekemediği apaçık ortada ..
size allah kolaylık versin

sizde koskoca insanlarsınız, biz baş başa gideceğiz başka zaman da senle, eşinle gideriz neden demiyosunuz?
öyle bi durum olsa benim eşim senin ne işin var der ablasına...
hakkaten görümcenin ne işi var..
sesinizi çıkartın biraz.. eşin sana sorduğunda, istemiyorum gelmesini uydur bişeyler deseydin keşke..
tek başına gezme düşüneceğine, otursun evinde eşine kavurma yapsın...

geldik suan bozcaadadayız.malum kişi salı günü teşrif edecek eşime söyledim.ara havanın çok kötü oldugunu falan söyle dedim ama bu çözüm değil dedi internetten bakar hava durumuna neticede..kaçarı yok sanrım gelecek.

sordum eşime neden geliyor diye,bızım gideceğimizi söyledim istersen sende gel diye nezaketen teklif ettim dedim dedi.oda hemen tamam demiş.bizimkide sonrasında gelme dıyememiş her zamankı gibi.

bence herkes görümcene boşuna yüklenmiş...

esas suçlu o değil ki...

evet o düşüncesiz, o nezaketsiz...

ama eşiniz suçlu.

aklı sıra bayramı ailesi ile geçiremediği için, tatile gittiği için,

istersen sen de gel diye ablasına bir nevi yağ çekmiş....

görümceniz de sen yağ sürersen üstüne de balı sürerler cicim demiş...

suç eşte...

dengeleri kuracak.

madem olan olmuş.

sizde artık kafanızı takmak yerine andan keyif almaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…