böyle yapıncada eşim aa matruska problem yaratmıyor.demekki görümcesının gelmesını ıstememesı bı anlık sınırdı yatıstı derse.
öyle bir insanki telefonun ekranında eşinin değil benım eşimin fotografı var.kaynanam bile söylüyor sizi kıskanıyor diye.
yapmacık gülümsüyorum yanında,bütün aile el bebek gül bebek yapmış koca kızı sırf hasta diye.
Eşinizle tartışırsanız daha kötü değil mi? Görümceniz madem kıskanıyor kavga etmeniz hoşuna gider, bence siz eşinizle bir güzel tatilinizi yapın, ağzınızın tadını bozmasına izin vermeyin, tatil dönüşü de eşinize nasıl hitap ediyorsanız o hitapla senin hatırın için sesimi çıkarmadım, huzursuzluk çıkarıp tatilimizi zehir etmedim ama ablanın gelmesinden çok rahatsız oldum, keşke sen bana fikrimi sorduğunda gelmesini istemediğimi söyleseydim, oysa sen beni sevip sayıp sormuştun dersiniz, eşiniz mesajı alır zaten
Ki bence madem arada problem var, eşiniz size fikrinizi sorduğunda sen bilirsin demeyin, direkt düşüncenizi söyleyin.
adam size sormuş ne deyim diye, siz, sen bilirsin demişsiniz
ne istiyorsanız neden söylemiyorsunuz ki?
Niye böyle şartlandırıyorsunuz ki kendinizi, eşinizle sorununuz yok normalde, tek problem görümcenizin gelmesi, o zaman ben sizin yerinizde olsam eşime daha çok sarılırım, tüm tatil boyunca şımartır dururum, el ele, göz göze olurum, adamda sevgi tavan yapar, siz 1, görümce 0 :)))
ben sormadan kendısı belirtti sağolsun 'merak etme aranızda yatmam,ayrı kalıcam :))) ' şeklinde
Haklısın. Ben bile sinir oldum. Bu meseleyi eşin çözebilir ancak. Kardeşine demesi lazımdı "Bu özel bir program, bir daha ki sefere beraber bir program yaparız" vs... tarzında.
Aslında sana gitme diyesim var ama aile ortamınız nasıl bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?