sinirden ölebilirimm !!!!

Eşinizle tartışırsanız daha kötü değil mi? Görümceniz madem kıskanıyor kavga etmeniz hoşuna gider, bence siz eşinizle bir güzel tatilinizi yapın, ağzınızın tadını bozmasına izin vermeyin, tatil dönüşü de eşinize nasıl hitap ediyorsanız o hitapla senin hatırın için sesimi çıkarmadım, huzursuzluk çıkarıp tatilimizi zehir etmedim ama ablanın gelmesinden çok rahatsız oldum, keşke sen bana fikrimi sorduğunda gelmesini istemediğimi söyleseydim, oysa sen beni sevip sayıp sormuştun dersiniz, eşiniz mesajı alır zaten
Ki bence madem arada problem var, eşiniz size fikrinizi sorduğunda sen bilirsin demeyin, direkt düşüncenizi söyleyin.

adam size sormuş ne deyim diye, siz, sen bilirsin demişsiniz

ne istiyorsanız neden söylemiyorsunuz ki?

sanırım bu dediklerini yapmaktan başka çarem yok.artık olan oldu.keşke deseydım aradıgında gelmemesını söyle dıye en büyük hatam bu oldu.aylarca bekledıgım tatılde böylece hüsran oldu...

Neyse en azından tecrübe sahibi oldunuz, bundan sonra eşinizle başbaşa tatile çıkacağınızda eşiniz fikrinizi sorunca net olursunuz

afedersiniz de ortanızdamı yatcak acaba

direkt yer yok diyebilirdi eşiniz, oda hry diyememiş belli, size sorduğunda zaten ikiside tmm demiştir diye düşünüyorum,
böyle düşüncesiz zır cahil insanlardan nefret ediyorum

bence gitmeyin ikisi kol kola gitsin, gitmezsede yansın parası bir daha yapıomu bak :13:

Gideceğiniz yer Bodrum olsa amaaan gelsin ne olacak siz onu bırakır kaçamak yaparsınız arada derdim
Ama Bozcaada da kaçamak yapmak ta zor

Şu saatten sonra dönüşü olmalı mı bu işin acaba diye düşündüm de :44:

Hasta olmasa olabilirdi ama şu durumda eşinize gelmesin deseniz de siz gitmeseniz de siz kötü olursunuz gibi geldi

Bu seferlik katlanıp bir dahaki sefere önceden önleminizi almanız en mantıklısı şu durumda

matruska aslında bu da güzel bi fikirmiş, ama yinede gereksiz kalabalık , atıyorum mehtabı izlerken yanında biri kamera gibi dolanıyor herşeyi çekip kaydediyor felan sabır işi

sabırlıysan bu fikir güzel, onu ters köşe yapabilirsin, sıkılır belki tövbe eder bidaha yapmaz cadı

Son düzenleme:
O nasıl bir insan ya çok şaşırdım evli diyorsun bir de.İnsan kocasıyla vakit geçirmek ister şimdi kocam varken niye kardeşimle karısıyla tatile gideyim ki:44: Bence takma onu git umursama bile.Geldiğine pişman olsun.

ya ınanın dışlasak trip yapsak bu sefer hastalıgını bahane ederek ayılma bayılma yapar.bunu yapıyor çünkü.

o kadar planlarım vardıkı başbaşa yapmak ıstedıgım.yanında bırıyle gelse yıne eyvallah,besleme gibi yanımızda dolaşacak gün boyu.

ben sormadan kendısı belirtti sağolsun 'merak etme aranızda yatmam,ayrı kalıcam :))) ' şeklinde

Oohoho görümceye bak sen. Bu kadar mahreme dalacak kadar marjinal kendileri demek
E bu cümleyi gördüm ya bu senin görümce hakikaten sana gıcıklığına yapıyor. Konuyu ilk okuduğumda emin olamadım ama bu cümle çok ayıp cidden de

Ayılsın bayılsın umursama bir kere yapar iki kere yapar bakar ki kimse takmıyor daha da yapmaz.O besleme gibi dolaşmak istiyorsa bırak dolaşsın sen kendini üzme bence.

ben de nişanlıyım 9 kasımda düğünm olck Allah izin verirse.böyle durumlardan korkuyrm.hayır diyememkten.karı koca başbaşa tatile gitmeli tabiki.yani her zaman gitseniz bi de aileyle de gidilr ama.yeni evli çiftlerin başbaşa kalması lazım.ne kadar rahat da olsan görümcenin yanında olmuyo yani iki kişinin rahatlığı.benim de var görümcem.severim onu amainş böyle durumlarda anlayışlı olunur.
benim 1 abim var evlense ben de görümce olabilirim de:)yani arada bir gidiyolarsa ben illa gidip de rahatsız etmem ya.yani ısrar ederlerse sürekli gidip tatile doymuşlarsa hadi neyse de ben anlayışlı olurdum yani.zor durumda bırakmamak lazım.eşin de arada kalıyo.keşke kırmadan açık sözlü olunsaydı.hayır deyince kötü olunmasaydı.gerçi bazı insanlar bize hayır diyor ve alıştırıyolar hayır dese de dostluğun devam ediyo küsmüyosun.öyle olması lazım işte.hayırlısı inş huzurunz kaçmaz.iyi şeyler düşün bence inş anlarlar bi şekilde.

ben bu ınsanlara en bastan berı yaranamadımkı.biz ailelere çok taviz verdik.yenı evleneceklere en buyuk tavsıyem tavız vermeyın kesinlikle.üzülürler kırılırlar gıdelım gelelım demekten bız balayından sonra ılk defa basbasa tatıl yapacaktık.
yüz verince daha fazlasını ıstıyorlar işte.

Haklısın. Ben bile sinir oldum. Bu meseleyi eşin çözebilir ancak. Kardeşine demesi lazımdı "Bu özel bir program, bir daha ki sefere beraber bir program yaparız" vs... tarzında.

Aslında sana gitme diyesim var ama aile ortamınız nasıl bilemiyorum...

Son düzenleme:
beyninde kist olması kocaman kadının böyle aptalca hareket etmesini mantıklı kılmaz.
kim olursa olsun,tatile giden insanın peşine takılmak nasıl açıklanabilir ki,herkesin kendine göre planı,bütçesi var.
bu kadın apaçık art niyetli.
böyle arsızca yapılan harekete karşılık,isterse ölümcül hasta olsun yine umrumda olmazdı.
ya ben giderdim ya o,ikimiz birlikte asla!

benim de az kaldı.şimdi iyiler çok şükür de.insan korkuyo ya bunları duyunca.Allah yardım etsin hepimize.ilişkilerimz daha iyi olur inş.hep yanlış anlaşmalar hep bi acaba ayıp olur mu demeler.o yüzden böyle oluyo .yoksa herkes iyi oluyo ama herkes kendine göre düşünüyo.benim de evim çok yakın nişanlımın ailesinin evine.hiç istemiyodum bunu ama arabasını sattı ev almak için ve babasıgilin arabasını almak için yakın ev aldığını söyledi .tamam dedim.inş iyi olur herşey.
asıl korkum işte bu senin dediğin gibi şeyler.erkekler zaten bişey diyemiyo ailesine ayıp olmasın diye.ben de diyemem gelinler yanlış anlaşılır diye.ben uzakta olsun isterdim.böyle konuşunca çok şükür bi sorunum yok seviyorum onları da ama yani insan çekiniyo ya hani kafasına göre davranamıyo .ne kadar yakın da olsa misafir gibi olunuyo işte nebilim.

eşim bızımkılerede dıyor bı yere gıdınce sızde gelın falan dıye.o istiyorkı herkes hiç küs olmasın ıyı anlaşsın ama bu mümkün değil.ablasıyla anlaşamadıgımı çok iyi biliyor.annesı gelse bu kadar üzülmezdim.öylesıne demştir eşim,hemen böyle atyacagını bılememştir.oda tamam gelıyorum dedıkten sonrada hayır gelme diyemezki.

gitmek hiç istemiyorum su saatten sonra zaten,ama üzülüyor senı almadan gitmem diyor.of çok saf bi adam iyi bişey yaptıgını sanarak daha kötü şeylere sebebiyet veriyor.

sinirliydim daha sinirlendim konuyu okuyunca içinizden ne yapmak geliyorsa onu yapın hiç biriniz gitmeyin o kendisi gitsin.. her dakika sizin peşinizden her yere gelir mi kendisi

Yer yokmuş o neden geliyo ki Sinir olurum böyle patavatsız ve düşüncesiz insanlara Bırakın sizin yerinize kendi başına tatil yapsın orada madem o kadar istekli Böylecede yırtık dondan çıkar gibi her yerden çıkmamayı öğrenir sap gibi kalınca

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…