sinirden ölebilirimm !!!!

O kadın gelince umursama dışarımı çıkacaksınız ona haber vermeyin .
Yemeği bile mümkünse ayrı yiyin .
Densiz kadın .

Neden acik acik soylemiyorsunuz istemediginizi? Baska zaman, biz yalniz gidecegiz oyle istiyoruz diyebilirsiniz.

canım 2 senelik evliyiz...

çok kötü birşey oldu kızlar,dün akşam eşimle yemek yerken birden görümcemın kocası aradı..ablan hastalandı düşüp bayıldı şimdi hastanedeyiz,gelemeyecek...ve bende o sıralar eşime; neden geliyor çok densiz bir davranış gibi görümcemi çekiştiriyordum..
eşim haberi aldıktan sonra çk üzüldü.tabii bende.vicdan yapmam gerekiyormu sizce

çok düşüncesiz bir insanmış veya bilerek sana gıcıklığına yapıyor..

neyse ona geçmiş olsun,ciddi bir şeyi yoktur umarım.e bu arada ne zaman gidiyorsunuz :) hala evdesiniz sanırım

Hastalığının sorumlusu siz değilsiniz, vicdan yapmanıza gerek yok, siz tatilinizi iyi geçirmeye bakın, görümcenize de Allah şifa versin inşaallah, burda hepimiz çekiştirdik kendisini ama hastalık başka, çekiştirdik diye kötü birşeyde olsun istemedik.

Seninle bi alakası yokki canım..neden bayılmış acaba merak ettim,mühim bişey yoktur bence?Hem gelemiycek işte ne güzell..Vicdan yapmana gerek yok tatlım keyfine bak sen,senin yüzünden bayılsaydı neysede Allah işte herseye burnunu sokarsa böyle olurr,gelemez

O sizin tartışmalarınızdan habersizmiş
Yani hastalanmasının sizle bi alakası yok
Allah şifa versin de sizinle değil eşi ve çocukları ile vakit geçirme derdine düşsün

Sizin bu görümceniz normal değil. Kocası yokmuş gibi davranmakta neyin nesi. Ay çok sinir oldum :83::83:

öncelikle geçmiş olsun inan seni çok iyi anlıyorum ay bu eşlerin aileleri hep mi düşüncesiz olur al bendede bir tane var acaba biz mı çok takılıyoruz umursamasak daha mı ıyı olur bilmiyorum kı sanki onların oğlu kardeşleri olunca her şeyi yapmakta özgür hissediyorlar kendilerini bana bir fıkır verir misiniz bugün sabah eşim geldi annem dun aradı perşembe gelin kızı (nişanlı kayınım )ziyaretten sonra size uğrayalım demiş (ortalama 2 saatlik mesafe bu arada Yozgat )ve de ben nişanlıyken kayınvalidem düğün hazırlıklarına bile zor gelirdi neymiş yol tutuyormuş bu gelin kızın annesi arkadaşı artık nedense yol tutmuyor sevgili kayınvalidemi ???? bu arada ben 8 aylık hamileyim sırf yorulmayım diye Niğde'ye gitmiyorum es akraba çok niyetimizde ankara var hem alışveriş hem ailemi ziyaret bu arada ailem şuan Niğde'de cuma gelecekler Ankara ya ama benim eşim ne derse beğenirsiniz anne bizim planımız daha belli değil ya açık ol biz Ankara'ya gideceğiz desene diyemedim sizce demeli miyim bu arada çalışıyorum dinlenmek benim hakkım değilim mi zaten emri vaki 3 gündür kayınım geldi kalıyor ha birde beni neden aranıp sorulmuyorum müsait mısın nasılsın sana gelmek istiyoruz dıye uffff

sen haklısın ama kıskançlık insana herşey yaptırır, görümce kıskanç ve empati yoksunu ,böyleri ile uğrakmak zor

çok düşüncesiz bir insanmış veya bilerek sana gıcıklığına yapıyor..

neyse ona geçmiş olsun,ciddi bir şeyi yoktur umarım.e bu arada ne zaman gidiyorsunuz :) hala evdesiniz sanırım

beynınde kist var,bu sebeple sıksık bayılıyor..
canım bız geldik cumartesi gece çıktık ıkı gündür buradayız,zatı muhterem salı günü teşrif edecekti...

hastalıgı yuzunden bayıldı sanırım.birde ben watsupa sinirli oldugumu belirten yazılar yazdım.eşim de diyorkı o yazıları gördü onlarımı kafaya taktı acaba..

Ne fenasın be konu sahibi,negatif enerjin en sonunda kadını devirdi helal olsun ya.Bu arada esıne çok acıdım Allah yardımcısı olsun

Ne fenasın be konu sahibi,negatif enerjin en sonunda kadını devirdi helal olsun ya.Bu arada esıne çok acıdım Allah yardımcısı olsun

pardon da konu sahibinin eşine niye acıdınız anlayamadım. Başbaşa bir tatil planı yapılıyor ve eşi son anda sürpriz yapıp kardeşini de bu plana dahil ediyor sizin başınıza böyle bir şey gelseydi napardınız acaba

Allahın sopası yok işte, insanın kalbi fesat olunca çıkıyor. sen tatildesin, o hastanede. o yüzden kimsenin hayatına karışıp, aile huzuruna göz dikmeyeceksin. kötü fikir insanın kendini buluyor. sen huzurunu bozma, zamanını güzel geçir.

Ay hiç güleceğim yoktu ilahi
Dikkat edin negatif enerjisi size de gelmesin, malum tee tatillerden kadını devirdi konu sahibi

valla bende görümceyim.
10 yıllık evli abim.
vakit buldukça ailesiyle tatile giderler.
bir kere aklıma gelmedi "bende sizinle geleyim" demek.
tuhaf karşıladım doğrusu..

Benim görümcem de bir elbise giyeyim çok benzerini bulur alır
Şimdi yeni evlendi eşyalarımız da çok benziyo
Hatta yatak odası ve tüm perdeleri ile antredeki portmanto bizimkinin birebir aynısı
Geçen ev görmeye gittik
Hayırlı olsun dedim ben yine
Eşim aaa bunlar bizim perdelerden, şu da bizimkinden dimi diyodu arada ( Eşim başak burcu ve çok dikkatlidir bu tarz şeylere )

Neyse ki tatile sizle gelecem demedi hiç
Zaten o kadarına da ' yok artık, daha neler ' derdim eşime

Ama dediğim gibi, senin eşin kendi teklif etmiş
Kızın da tarzı belli zaten hayır demesi imkansız gibi bişeymiş, tamam demiş geliyorum
Hastalanmasa gelecekti ama tek sorumlusu o değil, eşinin teklif etmesi büyük hata
Geçmiş olsun görümcene ama iyileşince kendi eşi ve çocukları ile ilgilenme derdine düşsün, sizle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…