sinirden ölebilirimm !!!!

Senin yerinde olsaydim tatile giderdim

Diye dusunuyorum

La havlee
Gitme regl oldum de

Yerinde olsam tatilime giderdim. Keyfime bakardim. Gorumcemede yokmus gibi davranirdim. Sunu yapalimmi, buraya gidelimi diye sormaz, esime hadi der ne napmak istiyosam yapardim. Fazlalik oldugunu hissettirirdim..

Yazik hastaymis ama, kari kocanin yaninda gidilecek yer var, gidilmeyecek yer var..

Olan olmus, esiniz bi odunluk etmis görümce zaten düsüncesiz,kiskanc ve görgüsüz... Tatil yerinede gitmisiniz ve oda gelecek... Ozaman oturup ah vah etme zamani coktan gecmis ve faydasida olmaz... Suan sizin yerinizde olsam bu isi kendi aleyhime ceviririm onuda geldigine pisman ederim... Siz kendi tatilinizi yapin yani ona secme hakki birakmayin krndi plan programinizi yapin, tatilinizi krndi istediginiz gibi gecirin onun isteklerini yerine getirmeyin... Kadinliginizi biraz kullanin esinizi bastan cikartacak programlar sunu yani kari koca yanlis daha rahat yapacaginoz seyler sunun esinize onunda gözü kardes mardes görmesin... Görümce sap gibi yanliz tatil gecirsimde bidaha böyle atlamasin....

Ya olayın mantıksızlığı ve garipliği çok aşikar da....Siz neden en başta eşinize "sen bilirsin" yerine "istemiyorum" demediniz ki...? E erkek işte bu..O lafın altından istemiyorumu çıkarmaz biricik kardeşini alır da getirir. Erkeklere karşı imalı ve yoruma açık değil, bildiğin tek kelimelik cümleler kurmalı...

eşime tatilimin zehir oldugunu söyledim,o varsa ben huzursuzum kısaca dedım.öyle olmayacaj rahat ol ben senın yanındayım dedi.ama oda bızım yanımızda falan dedım ama çok odun ya anlamıyor.ben herkesı mutlu etmeye problem çıkmasın dıye ugraşıyorum diyor.ama ıkıı problemı bı araya getırdın sen dedım.bilmiyorum ne olacak...

gerçekten görümcenınde gelmesi kadar abes ve saçma bişi yok
eşine bu kadar yumuşak olma böyle konularda, yoksa önünü alamazsın

Son düzenleme:
Yüzsüzlüğün bu kadarı pes..Kocasıyla tatil geçirmek yerine sizinle neden geliyo ki bi uyuzluğu var sanırım..Ben olsaydım gitmezdim,o kadar heves et sonra görümce çıksın Allahım yaa,bu arada kaç aylık yada yıllık evlisiniz merak ettim canımm??

hain bir plan yapmıştım ama gittiğinizi yeni okudum. neyse gazanız mübarek olsun..

Son düzenleme:

E madem istemiyorsunuz gelmesini neden sen bilirsin diyorsunuz? Belki adamcağız sizin için sıkıntı olmayacağını düşündü. Sen bilirsinin anlamı bu yani...

Kimse kusura bakmasın, hatta kötü kalpli biri olarak bile düşünebilirsiniz. Yok kist varmış yok bayılıyormuş... Kimin ne hali varsa görsün, küsen küssün, bayılan bayılsın ayılan ayılsın... Gitsin kendi kocasıyla tatil yapsın. Bir de aranızda yatmama demiş pişkinliğe bakın hele... Görümce en kısa zamanda bir ayarı hakediyor bence.

Te Allahim yaaa,bozcaada gibi romantik bir yerde,kari koca surekli opusup sevisecekken gorumce ne alaka?
Esin eger sadece senle olmak isteseydi asla ona gel demezdi.
Gorumcene hele hic yorum yapamiyorum.o asmis kendini artik....

açık açık söyleyin sen de gelmek istiyosun ama ben o gün bişey diyemedim sana biz eşimle baş başa tatil yapmak istiyoruz deseniz çok mu olay olur .öyle planlamıştık filan deyin.

Yok artık görgüsüzlüğün düşüncesizliğin alası yani.Bence gitme hatta gitme düşüncen varsa koyun koyuna yatalım gel g(örümceğim) de.
Yok artık yaa pes valla pes.

Bu erkekleri anlayabilen varmı ya...sana görümcende gelmek istiyor yer yokmuş diyeyimmi diye soruyor ne akıl ya diyemiyorki senin ne işin var yanımızda ben karımla gidecem yanlız başbaşa bide sen yanımıza takılacan bırak sen kocanla bayramını geçir deseymiş ya....Ya ben bu erkekleri anlayamıyorum ne mantık bu ne akıl ya bunlar evlenince ailelerinden her birey kıymete geçiyor yazık ya böyle erkekler oldukça bu dünyada biz kadınlara mutsuz bir hayat hüsranlı bir yaşam ömrünün sonuna kadar hep kırıl hep ezil erkeklerin ailesine karşı çıtı çıkmamış bir yaşam böyle erkekleri şidedetle kınıyorum...Eşine ve kendine bayramı zehir eden erkekleri kınıyorum yazıklar olsun bunlara sizin adınıza gerçekten ben sinir oldum kendi yerime koydum çünkü bizimkide takılır takılmak ister kv. ve görümce ama ben istersem gelebilirler .:))) kıskançlık bu kardeş başka bişi değil

sordum eşime neden geliyor diye,bızım gideceğimizi söyledim istersen sende gel diye nezaketen teklif ettim dedim dedi.oda hemen tamam demiş.bizimkide sonrasında gelme dıyememiş her zamankı gibi.

Kısacası eşin aranmış

Herkese bu teklifi yapıyo mu ? Hayır
Bence sen kızma diye nezaketen teklif ettim diyo

ay hevesmi kalır insanda haklısın....
gitsen bi dert gitmesen ayr dert şimdi...
en iyisi gitmemek galiba..
ne düşüncesiz insanlar var allahhııımmmmm.....

İstediği kadar hasta olsun, belli bir yaşa gelmiş evli bir kadın bu kadar düşüncesiz olamaz, tamamen art niyet, varlığı ile seni rahatsız etmek amacı. O zaman ne yapacksın onu yoksayacaksın. Eşine sık sık sarıl öp, yanağından filan değil, dudağından öp, odamıza çıkalım aşkım de, özellikle görümcenin yanında yap, dışla onu, istenmediğini hissetsin, sana bişey derse yada sorarsa hııı, yaaa ilan gibi baştan savma cevaplar ver. Eşin de seni yapma diye uyarırsa bu bizim tatilimiz, biz çekirdek aileyiz ablan dahil değil buna, kimse için kendimi üzemem, üzmelerine fırsat vermem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…