La havlee9 günlük tatili 4 gözle beklerken daha ilk günü hüsran !
eşim ve ben son bır aydır çok çalışıyoruz,malum bayram üstü.görüşemiyoduk bile.eşim sağolsun ben istiyorum diye bozcaadada yer ayarlamış.Bir haftalık bir tatil ayarladı.buraya kadar herşey güzel.problem sabah watsupptan yazan görümcem ile başladı.bilenler bilir görümcemi sevmiyorum,oda beni tabiiki.ama yalandanda olsa iyi anlaşır gibi yapıyoruz.
naber falan diye konuya girdi.eşim dogal olarak ailesine söylemiş gideceğimizi.eşim aradı o arada görümcende gelmek istiyor ne diyim,otelde yer yokmuş diyeyimmi falan dedı.ben şok oldum bu kadın 31 yasında ve evlı.neden kocasıyla vakıt geçirmek yerıne bızımle geliyor ! sen bilirsin dedım kapadım telefonu.
sonrasında tabı görümcem konuya girdi.sizinle geleceğim dedi.
Bu arada bızım taraftan hiç çağırma davet etme olayı yok.o pazartesı çalışıyormuş.salı gelcekmiş.
kızlar o kadar sinirliyimki,sonrasında eşimlede tartıştım.gelmek istemiyorum hevesım kaçtı dedim.tatil zehir olacak bana adım gibi biliyorum.ne yapacagımı bilemez durumdayım suan(
ben sormadan kendısı belirtti sağolsun 'merak etme aranızda yatmam,ayrı kalıcam :))) ' şeklinde
eşime tatilimin zehir oldugunu söyledim,o varsa ben huzursuzum kısaca dedım.öyle olmayacaj rahat ol ben senın yanındayım dedi.ama oda bızım yanımızda falan dedım ama çok odun ya anlamıyor.ben herkesı mutlu etmeye problem çıkmasın dıye ugraşıyorum diyor.ama ıkıı problemı bı araya getırdın sen dedım.bilmiyorum ne olacak...
9 günlük tatili 4 gözle beklerken daha ilk günü hüsran !
eşim ve ben son bır aydır çok çalışıyoruz,malum bayram üstü.görüşemiyoduk bile.eşim sağolsun ben istiyorum diye bozcaadada yer ayarlamış.Bir haftalık bir tatil ayarladı.buraya kadar herşey güzel.problem sabah watsupptan yazan görümcem ile başladı.bilenler bilir görümcemi sevmiyorum,oda beni tabiiki.ama yalandanda olsa iyi anlaşır gibi yapıyoruz.
naber falan diye konuya girdi.eşim dogal olarak ailesine söylemiş gideceğimizi.eşim aradı o arada görümcende gelmek istiyor ne diyim,otelde yer yokmuş diyeyimmi falan dedı.ben şok oldum bu kadın 31 yasında ve evlı.neden kocasıyla vakıt geçirmek yerıne bızımle geliyor ! sen bilirsin dedım kapadım telefonu.
sonrasında tabı görümcem konuya girdi.sizinle geleceğim dedi.
Bu arada bızım taraftan hiç çağırma davet etme olayı yok.o pazartesı çalışıyormuş.salı gelcekmiş.
kızlar o kadar sinirliyimki,sonrasında eşimlede tartıştım.gelmek istemiyorum hevesım kaçtı dedim.tatil zehir olacak bana adım gibi biliyorum.ne yapacagımı bilemez durumdayım suan(
geldik suan bozcaadadayız.malum kişi salı günü teşrif edecekeşime söyledim.ara havanın çok kötü oldugunu falan söyle dedim ama bu çözüm değil dedi internetten bakar hava durumuna neticede..kaçarı yok sanrım gelecek.
sordum eşime neden geliyor diye,bızım gideceğimizi söyledim istersen sende gel diye nezaketen teklif ettim dedim dedi.oda hemen tamam demiş.bizimkide sonrasında gelme dıyememiş her zamankı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?