- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi minikmavikus
Zorunluluklar ve keyif açısından değerlendiriyorum ben durumu. Bana göre çocuk rızkıyla gelmez. Ben maddi manevi şartlarımı olgunlaştırıp öyle çocuk doğurdum. O yüzden terfi ya da maaş artışına çocuk belli bir yaşa gelmeden tamah etmem.
Onun dışında zorunluluk halinde zannetmiyorum bir kadın, çocuğuna bakamasın. Bakmak istemiyordur en fazla.
Hanımefendi zaten çocuklarına bakamıyor değiller ki ama sonuçta her insan işinde yükselmek ister zamanla bazı şartlar oluşabilir eğitimle falan maaş artabilecekse neden geri çevirsin ben istemiyorum diye. Sadece 3 gün eşi evde çocukla kalamayacak diye neden elinin tersiyle itsin mantık bunun neresinde? iyinin de iyisi olacaksa.
Memurlukta devlet işinde her zaman yükselmek mümkün ve işinde de o bilgiler işine yarayacak olabilir kendini geliştirecektir insan her aşamada kendini geliştirebilir ama çocuğum oldu aman karımı bırakmayayım öğrenmeyeyim var mı böyle şey insanlar ne şartlarda çalışıyor geç geliyor o kadınların canı yok mu aman eşimin iyi olsun da ben idare ederim diyen kadınlar. Ekmek aslanın ağzında kim işini daha iyi yapıyorsa o ön planda oluyor bunun neresi keyfi acaba?