- Konu Sahibi minikmavikus
Bence fazlasiyla fevri davraniyorsunuz, bir iliskide birbirinizi fazla sIkmamaniz gerek 3gunden birsey olmaz. Bende zamaninda esim isi icin yurt disina gidiyordu bende yanliz kaldigim cok oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavi neden bakmasın canım gerekiyorsa babada bakmalı tabi
Normalde cok yardim ediyorsa gitsin sinirlenmeyin bence...Benim ikizlerim 9 aylikken esim de 3gunluk bir egitime gönüllu gitmisti hic sizin gibi kızmadım cunku cok yardim eder gece bile kalkardi beslemeye..o kadar sinirliyim ki
Eşim çalışıyor devlette dün sesi ki Ankara’ya gidebilirim ben de mecburi sandım
bebeğim var bir buçuk yaşında doğru düzgün uykusu yok bu aralar yorgunum
Bugün o mecburi olmadığını eğitim olduğunu öğrendim üç günlük kendi söyledi devlet karşılıyor dedi
Kafana göre iş yapmak değil mi yaptığı resmen kendine kafa dinlemelik gezme ayarlamış ben napıcam burda gece gündüz tek başıma o kadar bağırmıştık kü telefonda çok sinirliyim şuan
Mecburi değilse gitme yani konferansa hayret bişe insan düşünmeZ mi yalnı ne yapacak bu kadın diye haksız mıyım
Yorumunuz, eğitim gereği 3 günlük seminere gitmek isteyen bir eş için abartı değil mi?O cevap size değil, cevap hakkımın doğduğu yorumcuyaydı. Yazım kendi içinde gerektiği kadar ve tutarlıdır. Siz ise bana “sakin ol, şöyle ol, böyle dur” diyerek beni manipüle edemezsiniz. Karşı argüman varsa sizi dinlerim. Onun dışında Bana ne yapacağımın söylenmesinden hoşlanmam.
Üçgün birşey değil mavim ağlayıp sinir krizleri geçirmek!!! Abartılı değil mi?Bebek bakiminin zorlugunu bilmeyen eşler genelde boyle bencil hareketler yapiyorlar geocum. Tek basina 3 saat bakamayacak insan 3 gun esini yalniz birakabilir, baskasi degil.
Ben konu sahibinin o kadar da haksız olduğunu düşünmüyorum. “Çamaşır asacaksam niye evlendim?” Diyen bir kocası var. Böyle zihniyetteki bir adam, eğitime gidip bir daha dönmesin bence.Yorumunuz, eğitim gereği 3 günlük seminere gitmek isteyen bir eş için abartı değil mi?
Konu sahibi haksız, bu haksızlığını sonuna kadar destekliyorsunuz.
Sizde eğitim için şehir dışına çıkabilirsiniz eşinizde çıkabilir. Çok büyük Bi olay değil.
Üçgün birşey değil mavim ağlayıp sinir krizleri geçirmek!!! Abartılı değil mi?
Eşler birbirlerini her türlü idare edebilmeli yanlız şu var çocuk babadan çok anneye gereksinim duyar
Normal bir chat sitesi sanıp canımı sıkmasin diye :)Merakımı mazur görün ama herhangi bir foruma kayıt yaptırırken neden haber vermek gerekir koca kişisine? Sebebini anlayamadım ben. Şahsi düşüncem “Ona ne ki :) “
Haksizsin.o kadar sinirliyim ki
Bugün o mecburi olmadığını eğitim olduğunu öğrendim üç günlük kendi söyledi devlet karşılıyor dedi
Kafana göre iş yapmak değil mi yaptığı resmen kendine kafa dinlemelik gezme ayarlamış ben napıcam burda gece gündüz tek başıma o kadar bağırmıştık kü telefonda çok sinirliyim şuan
Mecburi değilse gitme yani konferansa hayret bişe insan düşünmeZ mi yalnı ne yapacak bu kadın diye haksız mıyım
E hadi öyle olsunHeheh senin bebeler buyudugunden olsa gerek 3 gun ne olaki diyorsun da gunduz hic uyumayan gece de 10 kere uyanip memesiz geri uyumayan bebe annelerine 3 gun senin 3 yilina denk olabilir
Ben yeri geliyo yemek bile yiyemiyorum tuulete bile gidemiyorum cok zor cok
Normal bir chat sitesi sanıp canımı sıkmasin diye :)
o kadar sinirliyim ki
Burdan kimseyi bilmiyor elbette. Hani üyelik alırken bahsetmiştim bayanların olduğu bi yer diye gerisi zaten onu ilgilendirmez :)Yok artık
Hem ne bilecek , benim bi aynı ayda Doğum yaptığım bazı özel arkadaşlarımı bilir buradan o kadar :)
Neyse, saygı duyarım..