Sinirden ölüyorum şuan

Bence fazlasiyla fevri davraniyorsunuz, bir iliskide birbirinizi fazla sIkmamaniz gerek 3gunden birsey olmaz. Bende zamaninda esim isi icin yurt disina gidiyordu bende yanliz kaldigim cok oldu.

Mavi neden bakmasın canım gerekiyorsa babada bakmalı tabi

Bebek bakiminin zorlugunu bilmeyen eşler genelde boyle bencil hareketler yapiyorlar geocum. Tek basina 3 saat bakamayacak insan 3 gun esini yalniz birakabilir, baskasi degil.

o kadar sinirliyim ki
Eşim çalışıyor devlette dün sesi ki Ankara’ya gidebilirim ben de mecburi sandım
bebeğim var bir buçuk yaşında doğru düzgün uykusu yok bu aralar yorgunum
Bugün o mecburi olmadığını eğitim olduğunu öğrendim üç günlük kendi söyledi devlet karşılıyor dedi
Kafana göre iş yapmak değil mi yaptığı resmen kendine kafa dinlemelik gezme ayarlamış ben napıcam burda gece gündüz tek başıma o kadar bağırmıştık kü telefonda çok sinirliyim şuan
Mecburi değilse gitme yani konferansa hayret bişe insan düşünmeZ mi yalnı ne yapacak bu kadın diye haksız mıyım
Normalde cok yardim ediyorsa gitsin sinirlenmeyin bence...Benim ikizlerim 9 aylikken esim de 3gunluk bir egitime gönüllu gitmisti hic sizin gibi kızmadım cunku cok yardim eder gece bile kalkardi beslemeye..

O cevap size değil, cevap hakkımın doğduğu yorumcuyaydı. Yazım kendi içinde gerektiği kadar ve tutarlıdır. Siz ise bana “sakin ol, şöyle ol, böyle dur” diyerek beni manipüle edemezsiniz. Karşı argüman varsa sizi dinlerim. Onun dışında Bana ne yapacağımın söylenmesinden hoşlanmam.
Yorumunuz, eğitim gereği 3 günlük seminere gitmek isteyen bir eş için abartı değil mi?
Konu sahibi haksız, bu haksızlığını sonuna kadar destekliyorsunuz.
Sizde eğitim için şehir dışına çıkabilirsiniz eşinizde çıkabilir. Çok büyük Bi olay değil.

Bebek bakiminin zorlugunu bilmeyen eşler genelde boyle bencil hareketler yapiyorlar geocum. Tek basina 3 saat bakamayacak insan 3 gun esini yalniz birakabilir, baskasi degil.
Üçgün birşey değil mavim ağlayıp sinir krizleri geçirmek!!! Abartılı değil mi?
Eşler birbirlerini her türlü idare edebilmeli yanlız şu var çocuk babadan çok anneye gereksinim duyar

Yorumunuz, eğitim gereği 3 günlük seminere gitmek isteyen bir eş için abartı değil mi?
Konu sahibi haksız, bu haksızlığını sonuna kadar destekliyorsunuz.
Sizde eğitim için şehir dışına çıkabilirsiniz eşinizde çıkabilir. Çok büyük Bi olay değil.
Ben konu sahibinin o kadar da haksız olduğunu düşünmüyorum. “Çamaşır asacaksam niye evlendim?” Diyen bir kocası var. Böyle zihniyetteki bir adam, eğitime gidip bir daha dönmesin bence.

Konu sahibinin sesi çıkmıyorsa bizde boşa yorum yapmayalım birbirimizi kırmayalım
Her türlü ortada bir sorun var aşılması gereken
Kolay gelsin diyorum

Üçgün birşey değil mavim ağlayıp sinir krizleri geçirmek!!! Abartılı değil mi?
Eşler birbirlerini her türlü idare edebilmeli yanlız şu var çocuk babadan çok anneye gereksinim duyar

Heheh senin bebeler buyudugunden olsa gerek 3 gun ne olaki diyorsun da gunduz hic uyumayan gece de 10 kere uyanip memesiz geri uyumayan bebe annelerine 3 gun senin 3 yilina denk olabilir :KK14:
Ben yeri geliyo yemek bile yiyemiyorum tuulete bile gidemiyorum cok zor cok

Vallahi gitsin abartmaya gerek yok. Cocukda kendi cocugunuz yani 3 gunden ne olacak? Gezin tozun keyfinize bakin cocugunuzla. Beni iki cocukla basbasa birakip gidiyor esim kimi zamn plansiz bence gereksiZ ama hic birsey olmuyor yani.

o kadar sinirliyim ki
Bugün o mecburi olmadığını eğitim olduğunu öğrendim üç günlük kendi söyledi devlet karşılıyor dedi
Kafana göre iş yapmak değil mi yaptığı resmen kendine kafa dinlemelik gezme ayarlamış ben napıcam burda gece gündüz tek başıma o kadar bağırmıştık kü telefonda çok sinirliyim şuan
Mecburi değilse gitme yani konferansa hayret bişe insan düşünmeZ mi yalnı ne yapacak bu kadın diye haksız mıyım
Haksizsin.

Heheh senin bebeler buyudugunden olsa gerek 3 gun ne olaki diyorsun da gunduz hic uyumayan gece de 10 kere uyanip memesiz geri uyumayan bebe annelerine 3 gun senin 3 yilina denk olabilir :KK14:
Ben yeri geliyo yemek bile yiyemiyorum tuulete bile gidemiyorum cok zor cok
E hadi öyle olsun
Öyle yada böyle büyüyorlar
Biraz daha büyüdüğünde aslında abarttığım gibi değilmiş demen ihtimal

15aylık cocuğum eşim mayısta 3günlük eğitime gidecek..ameliyat oldu geçen ay 3güm bebeğimle yanlız kaldım diş çıkarma sürecindeki bebeğim yani her şekilde empati yapıyorum yok haksızsınız

Benim bebeğim 6 aylıktı eşim iş için şehir dışına gittiğinde 6 ay sonra geldi. Ben hem çalışıyorum, hem çocukla ilgileniyorum.
Eğitim de işin bir parçası, sakin ol biraz 3 gün çok az bir süre

Siz de haklısınız bir yana :)
Bebeğinizin uyku problemi varmış ve belli ki sizi de yoruyor,yıpratıyor.
Hem bedensel hem zihinsel olarak yorulmuşsunuz,bu patlamanız da ondan bence.
Ama yine de eşinizin üstüne çok varmayın derim.Gönüllü veya gönülsüz sonuçta iş bu.
Eşinizle anlaşma yapın.1-2 gün de siz dinleyin kafanızı?

o kadar sinirliyim ki

Napsin adam uyumayan cocugun basini mi beklesin?
Ben 2 kucuk cocukla 8 ay bi basima bekledim, esim Afganistan'daydi.
Olelim biz o zaman.
Bu kadar cit kirildim olmayin.

Yok artık :KK66:
Hem ne bilecek , benim bi aynı ayda Doğum yaptığım bazı özel arkadaşlarımı bilir buradan o kadar :)
Neyse, saygı duyarım..
Burdan kimseyi bilmiyor elbette. Hani üyelik alırken bahsetmiştim bayanların olduğu bi yer diye gerisi zaten onu ilgilendirmez :)
Mesele o değil aslında, şimdi biz eşlerimizi elinde telefon sürekli bi yerde Yazışırken görsek illa ki sorarız nedir ne değildir diye. Bahsetmekten kastım bu.. Şimdi Yazışırken görse bile sormaz yani kim o kimle konuşuyorsun diye :)

Cocugunuzu her seyin merkezine koyarak eş sifatinizi arka siralara atmissiniz. Adamin dusundan bilmem nesine sinir olup burnundan getirmistiniz. Butun mesajlarinizda da cocuk icin soyle cocuk icin boyle. Hicbir seyi kabul etmiyorsunuz. Kendinize bu kadar bagimli yetisirmeniz ne kadar dogru? Bunun hastaligi var bilmem nesi var. Simdi 1-2 saat babasini gormediginde sormaya basliyorsa memeden kesince planladiginiz kacamaklar biraz hayal olacak gibi. Erkeklerin klasik laflari var ya "esim bebekten sonra cok degisti. Cocugumu kiskanir oldum" vb. Acaba esiniz de boyle dusunuyor olabilir mi? O yuzden mi sizi onemsemeden egitim karari aldi acaba? Siz kiskancliktan mi gitmesini istemiyorsunuz? Yoksa sizi onemsememesinden mi? Kendinizi bebege adayip onu ihmal mi ettiniz acaba?

Ve kullandiginiz dil oyle sivri ki. Dedigim dedik caldigim duduksunuz. Esinize karsi da boyleyseniz adam bence kaciyor. Tepki vereceginizi de bilse de umursamamis.

Cogu kisi atip tutmus da 3gunluk yalniz kalamiyor musun diye... 1.5 yasi daki bebekle bi anne 24saat×3gun ka fa yi yeeeeer... bebegi olmayan bilemez. Hatta cildirik bi bebekse daha beter yer yani. Cocuk da skliyo bi muddet sonra hep ayni kisiyle durunca... 2. 3. bir kisi ariyor yani...Ki zorunluluk yokmus. Kadin burda kafayi yerken adam 3gub kafa dinlycek. Oh ne ala..Ben olsam gondermezdim. Yada dinkemeyip gidiyosa intikamini alirdim para harcardim eve esya vs alirdim gorsun gununu....

Back
X