- Konu Sahibi balxixmnur
benim derdim aynı odada çalışmak zorunda olduğum kişi. ilk geldiğimde hep bana işleirni yaptırmaya çalıştı bazen yaptım bazende yapmadı eee kendi işleirm var. kendiside sürekli gezer dedikodu yapar. sürekli belden aşağı konuşur cinsellik hakkında sorular sorar felan ben cevap vermeyince bozulup kızdı bende ona kızdım tabiiki. 10 ay sabrettim dualarla geçirdim o günleri. 7 aydır yoktuhafta başı geldi ama yine onun işlerini yapıyorum süs bebek gibi öyle oturuyor telefonda dedikodu yapıyor. çok gıcık bir tip. telefonda bana laf çarpıttırıp duruyor. sürekli benim hakkımda konuşuyor birileriyle ben kilo almışım top gibi olmuşum felan. kilo aldığım felan yok adetim yakın olduğu için vücudum şiş bu aralar normalde olduğum kadar kilom ama sinir şey işte. çirkinleşmişim felan. herkes yüzümün bebek gibi olduğunu söyler herkes çok sever beni. kendiside hortlak gibi ne makyaj yakışır ne bişey. kıskanıyor işte manyak. poposuda değirmen taşı gibi hiç yoktan benim popom o kadar büyük değil :)))) dövmemek için zor tutuyorum kendimi. geldiğinden beir kös kös öksüyor hastalıklı karı ağzınıda kapatmıyor tüm odaya mikrop saçıyor gerizekalı