Sinirden patlamak zereyim

balxixmnur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
2.806
18
116
45
Diğer
benim derdim aynı odada çalışmak zorunda olduğum kişi. ilk geldiğimde hep bana işleirni yaptırmaya çalıştı bazen yaptım bazende yapmadı eee kendi işleirm var. kendiside sürekli gezer dedikodu yapar. sürekli belden aşağı konuşur cinsellik hakkında sorular sorar felan ben cevap vermeyince bozulup kızdı bende ona kızdım tabiiki. 10 ay sabrettim dualarla geçirdim o günleri. 7 aydır yoktuhafta başı geldi ama yine onun işlerini yapıyorum süs bebek gibi öyle oturuyor telefonda dedikodu yapıyor. çok gıcık bir tip. telefonda bana laf çarpıttırıp duruyor. sürekli benim hakkımda konuşuyor birileriyle ben kilo almışım top gibi olmuşum felan. kilo aldığım felan yok adetim yakın olduğu için vücudum şiş bu aralar normalde olduğum kadar kilom ama sinir şey işte. çirkinleşmişim felan. herkes yüzümün bebek gibi olduğunu söyler herkes çok sever beni. kendiside hortlak gibi ne makyaj yakışır ne bişey. kıskanıyor işte manyak. poposuda değirmen taşı gibi hiç yoktan benim popom o kadar büyük değil :)))) dövmemek için zor tutuyorum kendimi. geldiğinden beir kös kös öksüyor hastalıklı karı ağzınıda kapatmıyor tüm odaya mikrop saçıyor gerizekalı

sakin olun onu hiç takmadığınızı gösterin ve asla onun işlerini yapmayın...oturup rahatsızlıklarınızı belirtin çok üzülüyorsanız bir üstünüze anlatın durumu...sonuçta çalıştığınız yerde huzurlu değilseniz verimde zamanla azalır...(gıcık oluyorum bende böyle tiplere,kıskançlıktan fitnecilik yapan ve karşındakini üzenlere )

Bu tip insanlar kompleksli oldukları için etrafa saldırıyolar benimde var çevremde öyle biri söylediklerine sadece gülüp geçiyorum mesela kendisinin poposu baya var ama kendine bakmaz bende dahil herkese koca popolu der geçen gece bizde kaldı pijamamı giydi nerdeyse yırtılcaktı iki beden genişledi valla ama ben bişey demedim çünkü desem kesin üste çıkacaktı herzamanki gibi :smiley-cool:

Bence bigün boz onu yada hiç umursama zavallı kompleksli bi insan de geç....

bence seni kıskanıyor.bide onun amacı zaten seni sinir etmek hiç umursama onu yok say hiç söylediklerini duyma bi süre sonra vazgeçer diye düşünüyorum.:umursamaz:

güzel olduğunu söylüyorsun ve o da bunun tersini söylüyorsa demek ki seni kıskanıyor....hiç kafana takma bitanem....kıskansın dursun...yalnız anlamadığım birşey var: onun işlerini neden yapıyorsun?...bu noktada takıldım kaldım..yüzünü bile görmeye tahammül edemezken işlerini neden yaptığını anlamadım...CADIARZUCADIARZU

benim derdim aynı odada çalışmak zorunda olduğum kişi. ilk geldiğimde hep bana işleirni yaptırmaya çalıştı bazen yaptım bazende yapmadı eee kendi işleirm var. kendiside sürekli gezer dedikodu yapar. sürekli belden aşağı konuşur cinsellik hakkında sorular sorar felan ben cevap vermeyince bozulup kızdı bende ona kızdım tabiiki. 10 ay sabrettim dualarla geçirdim o günleri. 7 aydır yoktuhafta başı geldi ama yine onun işlerini yapıyorum süs bebek gibi öyle oturuyor telefonda dedikodu yapıyor. çok gıcık bir tip. telefonda bana laf çarpıttırıp duruyor. sürekli benim hakkımda konuşuyor birileriyle ben kilo almışım top gibi olmuşum felan. kilo aldığım felan yok adetim yakın olduğu için vücudum şiş bu aralar normalde olduğum kadar kilom ama sinir şey işte. çirkinleşmişim felan. herkes yüzümün bebek gibi olduğunu söyler herkes çok sever beni. kendiside hortlak gibi ne makyaj yakışır ne bişey. kıskanıyor işte manyak. poposuda değirmen taşı gibi hiç yoktan benim popom o kadar büyük değil :)))) dövmemek için zor tutuyorum kendimi. geldiğinden beir kös kös öksüyor hastalıklı karı ağzınıda kapatmıyor tüm odaya mikrop saçıyor gerizekalı

herşeyi iki taraflı dinlemek lazım...
bence...:kahve::kahve::delphin::delphin:

ben olsam açıkça içimdeki herşeyi söylerim. çünkü insanlar sustukça tepene binmeye çalışır. en azından sen dürüstçe yüzüne karşı söylemiş olursun arkasından konuşmak yerine.

ağzınızdan bal damlıyor maşallah , bu üslubunuzla sanırım oda arkadaşınızın da sempatisini kazanmışsınızdır :delphin:

hey, maşallah ,maşallah.-tatlicadiarzu-
kelimeleriniz sizinde pek yenilir yutulur cinsten değil, hani. bunları ona da diyorsanız,karşınızdakinin tavrı oldukça doğal elbet.:delphin:

aynı dertten bende muzdaribim aynı odada çalışıyorum iş arkadaşımla inanırmısınız kapıyı bile bana açtırır patron edasında her istediğini yaptırmaya çalışıyor. Bende yeni ve tecrübesiz olduğum için alttan almak zorundayım tabi her istediğinide yapmam, patronumuz bile çok alçakgönüllüdür, bu adamı bana sayıyla vermişler galiba. Çakcam 2 tane oturacak ama sonuç eminim benim için hazin olur yapamam :umursamaz:

yorumlarınız için teşekkürler ama bu kelimeleri asla söylemem. zatende muhatap olmuyorum o kişiyle konuşmuyorum. konuşamama sebebplerimden birkaçını yazayım bilmiyorum hak verirmisiniz ama.
ilk önce bana kendi işlerini üst amirimiz senin yapmanı istedi diyerek yaptırması en sonunda açığa çıkması meğerse amir ona vermiş işi yapsın diye oda bana veriyor sonuç nemi herşeyi o yapmış görünüyor ama gezmekten ve dedikodu yapmaktan başka birşeyi yok.
hamile kaldığında birisine diyorki bende varım orada işte onunla birlikte çalışmalara başlamışım o hamile kalmış ben kalamamışım onu kıskanıyormuşum falan filan işte
bu kişi fazla bilgisi olmayan bilgisayarda cd bile yazdıramayan print alamayan bir kişi. herkes aptal gerizekalıdır o akıllıdır. aklında sedece milletin araba plakaları doğum tarihleri v.s. kalır iş hakkında bişey kalmaz.
ben tecrübeli ve birçok konuda kendimi geliştirmiş birisiyim. ben kimsenin ne yaptığına karışırım, ne giyindiğine ne konuşmasına ama benim arkamdan konuşulması sinirlerimi bozuyor işte. beni kışkırtmaya çalışıyor. o kelimeleri yüzüne söylemeyi o kadar çok isterdim ki ama bende allah korkusu var onun seviyesine düşemem. gerçekten çok sabırlıyımdır ama belli bir aşamada patlıyorum. çoğu kimse ben saçını yolardım diyo. daha neler neler yazardım o kişi hakkında ama seviyesiz bir kimse daha fazla günaha girmeyeyim.

neden onun işlerini yapıyorsunki?konusmalarına bakılırsa kendini ezdirecek biri degilsin.cok ağır kacmıs sözlerin.anlıyorum onun yaptıklarıda ağır ama burda onun hakkında sert sözler söylemek yerine al karsına konuş onunla güzelce..

ahhh ahhh güzelce konuştum olmadı çemkirdi kavga çıkarttı aman seninle konuşulmaz dedim kapattım. amirlere yetiştiremiyorum diyo iki kırıtıyor onlarda bana işlerini bırak yardım et diyorlar ama işin tamamını ben yapıyorum. izine çıktım geldim bilgisayarımı çökertmişler neden yaptınız dedim bana yalan söylüyor falan işte. sadece benim değil herkesin arkasından konuşuyor güzlerine gülüyor. ben yapamam ki iyide olsa kötüde olsa başkasıyla konuşamıyorum işte. birde iftira atmışlardı namusumla ilgili eşim beni tanımasa valla boşardı. herkesin yuvasını yıkmaya çalışıyor. ya hangisini anlatayım çok tiksinç birisi. kelimelerin en ağırını hakediyor maalesef allah ıslah etsin diyorum.

Back
X