sinirden patliyorum

yarenHH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
205
0
26
Almanya
esim herseyimi kontrol etmek istiyor. buraya yazdiklarimi bile bilmek istiyor. ben cok rahatsiz oluyorum. beni biraz rahat biraksin istiyorum. cok sinirlendim.
"demek su söylemi bu böylemi" demeye basladi. sorgular gibi olmasada cok sinirleniyorum. biraz kendime özel biseylerim olsun istiyorum.
bitane film izlemis "sadakatsiz". demesede cok etkilendiginin farkindayim. herseyimi kontrol etmek istiyor. sinirlendim bende "belli etme bari kontrol ettigini. gizli yap yada pesime bi dedektif tak" dedim. benim gizleyecek saklayacak biseyim yok ama bütün düsündüklerimide bilmesi gerekmiyor. mesela onu burda kiskandigimi yazdigimda birisini tarif ettigimde bunu bilmesini istemiyorum mesela. ya böyle seyler kendi icimdekiler benim özelim diye düsünüyorum. herseyimle desifre olmus durumda hissediyorum.

esiniz yada sevgiliniz buraya yazdiginiz seyleri okumak isterse nasil tepki verirdiniz.

Niyetine baqlı olarak tepki verirdim.bu arada benim eşim hep okuyo yazdıklarımı ama kontrol olarak değil
yada meraktan deği.yanımda dururken görüyoda ondan :)

Bana okumak istemesi veya okuması sıkıntı yaratmıyor. Hatta kadınsal olmayan teknik bir iki başlıkta birlikte yazdığımız olmuştur. :27:

esim herseyimi kontrol etmek istiyor. buraya yazdiklarimi bile bilmek istiyor. ben cok rahatsiz oluyorum. beni biraz rahat biraksin istiyorum. cok sinirlendim.
"demek su söylemi bu böylemi" demeye basladi. sorgular gibi olmasada cok sinirleniyorum. biraz kendime özel biseylerim olsun istiyorum.
bitane film izlemis "sadakatsiz". demesede cok etkilendiginin farkindayim. herseyimi kontrol etmek istiyor. sinirlendim bende "belli etme bari kontrol ettigini. gizli yap yada pesime bi dedektif tak" dedim. benim gizleyecek saklayacak biseyim yok ama bütün düsündüklerimide bilmesi gerekmiyor. mesela onu burda kiskandigimi yazdigimda birisini tarif ettigimde bunu bilmesini istemiyorum mesela. ya böyle seyler kendi icimdekiler benim özelim diye düsünüyorum. herseyimle desifre olmus durumda hissediyorum.

esiniz yada sevgiliniz buraya yazdiginiz seyleri okumak isterse nasil tepki verirdiniz.

hımmm bizde eşimle çok filim izlerizki o filmide izledik....eşinizde kıskançlıkda var sanırım

ama siz haklısınız yaa insanın eşinden de ayrı bi dünyası olabilir....

benim eşim kk ya girdiğimden beri yani üyeliğimden beri bilir...buradaki arkadaşlarımıda tanır...hiç birkere dememiştir bakayım diye...ben okuurm bazen....

eşine açık açık dile getir...benceee

Isallah onumuzdekı zaman da bu durum ılerı sewıyeye cıkmaz

Cok mere ak edıosa gel senı sıkayet edıorum de belkı bıraz utanırda dusunur

okursa okusun..hıç umrunda degıl..hatta okusun kı yazdıklarımı anlasın benı nasıl davranması gerektığını..ben zaten coğu yazdıklarımı soyluyorum..oda hıç merak etmıyor..tam tersı bende merak etsın sorsun ılgılensın ısterım ama o kadınlar arasında konuşulanları duymayı pek sevmez..

Niyetine baqlı olarak tepki verirdim.bu arada benim eşim hep okuyo yazdıklarımı ama kontrol olarak değil
yada meraktan deği.yanımda dururken görüyoda ondan :)

her sordugu batiyor. önceki yasadiklarimizdan dolayi herhalde. ya daha önceleri icimi döküyordum burda simdi takip ediliyormusum gibi hissediyorum...

Okuyor zaten, saklayacak bir şeyim yok.
Şeffaf olmak gerektiğini düşünüyorum.
Kıskandığımı da buraya değil, direkt kendisine söylemek isterim. Aynı şeyi, ondan beklediğim için olsa gerek.

ben saklıyorum ben de görmesini istemem.
eğer gördüğünü bilirsem onunla ilgili dertlerimde nasıl burada konu açabilirim ki?
çok haklısın bence.
eğer çok deşifre olduysan moderatorlerden nick değiştirmeyi talep edebilirsin.
ben yapmıştım.
uımarım tatlıya bağlanmışsınızdır canım:)
bu arada o filmi izlemiştim çok zaman önce
genelde hep adamlar aldatır filmlerde
ilk defa bi kadın aldattığı için bi de filmin anlatış öyküsü pek güzel erkekler panik yapıyor sanırım:52:

nickini biliyorsa girip okuyordur zaten. üye olmasına gerek yok malum.
muhtemelen bunları da okuyacak meraklı melehat

Her mesajından anlam çıkarmaya başlar o zaman
İnsan paranoyak olur
Evliyseniz güvenmeyi de birbirinizin özel alanlarına saygı duymayı da bileceksiniz
Yoksa sürekli bir acaba ile dönmez bu devran...

Öncelikle, aslında konu senin kkya yazmandan ziyade, seni fazla boğuyor, alanını kısıtlıyor olması sanırım...
Sen herşeyini ona eşin olduğu için elbette anlatıyorsundur, ama yaşamındaki en ufak ayrıntıları illa ki deşifre etmen gerekmiyor
Kişilerin evlenmiş olmaları, onların birbirleri hakkında en ince ayrıntılara kadar bilgi sahibi olmaları gerektiği veya her adımının hesabını vermek zorunda olması değildir.
İki farklı kişiliklerin ortak bir hayat kurmasıdır, yani iki "ben" olan kişilerin bir "biz" olma durumudur. Tabii biz olunca, benlikler ortadan kaybolmuyor, herkesin kendine ait bir çevresi var gerek aile, gerek arkadaşlar gerek iş hayatı, sosyal hayat vs... Evlendin diye tüm bunları bırakmadığınıza göre, senin de kendine ait bir alanının olması gereklidir, hakkındır.
Üstelik burası bir kadın platformu yani genel bir forum olsa, özel mesajla da olsa erkeklerin musallat olma ihtimali var ama burası öyle değil... Senin de içini buraya döküyor olman, eşindeki güveni sarsabilecek birşey değil bence...
Kendine saygısı olanın eşine ve etrafındakilere de saygısı olur, bence eşinizin güvenle ilgili sorunları var ve durum bu şekilde gün yüzüne çıkmış.
Siz ona, her ne kadar ortak bir yaşamı paylaşsanız da, kendi kimliğiniz olduğunu ve internet üzerindeki hesaplarınızın (kk üyeliği, facebook, email, tweeter gibi alanlardaki şifre vs.) özeliniz olduğunu, eşler arası özel diye birşey olmaz dense de, herkesin kendine ait alanları olabileceğini ve buna saygı duymasını istediğinizi belirtin.

Son düzenleme:
Ben bahsetmiyorum bile canım burada üyeliğim olduğundan benimki de seninki gibi aşırı paranoyak.Duşa girmemden bile şüpheleniyor kime temiz kokucaksın dedi dün:27: Böyle insanlarla ilişki yürümüyor ama seni de anlıyorum bağlanınca kopamıyor insan.Ne olursa olsun katlanıyorum senin gibi...
Bence üyeliğimi kapattım de.

hersey bitti. herseyi bitirdi. mahvetti beni. elimde bi bebekle kalakaldim simdi ortada. ben ne yapacagim simdi. dünya basima yikildi. sacmalamis biseyler yazmis maile. simdide telefonunu acmiyor. biktim bu belirsizlikten ya. su anda ne yapacagimi bilemiyorum. cok kötüyüm cok

kavgamı etmiştiniz sizin başka sorunlarınız var galiba

bugün forumda yazdigim bi yorum hakinda biraz tartistik. yani o niye yazdin dedi ben acikladim ama sormasina kirildim. cünkü yine güvenmedigi icin sordu. sonra mail yazmis barisalim bitmesen bizim evliligimiz diye. sonra bitti istedigini yap diye bi mail. ve simdide ulasamiyorum..

Back
X