Sinirden saçlarımı yoluyorum

Konu sahibini haksız bulduğum yerleri yukarda yazdım ama birçok kişi gittigi yeri surekli söylemesi mi lazım, izin alicak vs olarak olaya girmiş söylemeden edemeyeceğim kavganın cıkış noktası haber vermek değil. Haber veriyor ama sonrasında benimle hiç konuşmuyor, yazmıyor buyüzdrn sıkıştırdım diyor.

Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Eşimde bana nereye gittiğini söylemeden alip başını biyerlere gidemez. Gitmesini istemediğim biryere gitmek istese su sebebten gitmeni istemiyorum diyebilirim.

Ama bizim evliliğimizde herkes kafasina gore, habersizce alıp başını gi de mez. Bu ergenlik filanda değil bana gore olmasi gereken birşey. İki kişi boyle bir duzen oturtmuşsa yorumluk bir durum yoktur.

Konu sahibini haksız bulduğum yerleri yukarda yazdım ama birçok kişi gittigi yeri surekli söylemesi mi lazım, izin mi alicak vs diye eleştirmiş olaya oradan girmiş. Söylemeden edemeyeceğim kavganın cıkış noktası haber vermek değil. Haber veriyor ama sonrasında benimle hiç konuşmuyor, yazmıyor buyüzdrn sıkıştırdım diyor.

Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Eşimde bana nereye gittiğini söylemeden alip başını biyerlere gidemez. Gitmesini istemediğim biryere gitmek istese su sebebten gitmeni istemiyorum diyebilirim.

Ama bizim evliliğimizde herkes kafasina gore, habersizce alıp başını gi de mez. Bu ergenlik filanda değil bana gore olmasi gereken birşey. İki kişi boyle bir duzen oturtmuşsa yorumluk bir durum yoktur.

Harikasınız gerçekten dile getirmek istediğim şeydi. Herkesin ilişki düzeni farklıdır ve evet gittiğimiz yeri birbirimize söylüyoruz izin de alıyoruz var mı ötesi bundan biz memnunsak kimsenin yorum yapma hakkı yoktur tekrar teşekkür ediyorum size

Cok sacma:işsiz: niye bardak kiriyosun , etraf dagitiyosun, sacini yoluyosun baska isin yok mu kizim senin ? Fazla sinir bunye ye zarar evladim cocugum yapma gozunu seviyim

İkinizin sağlığı için ayrılın ve tekrar barışmayın . Oldu da evlendiniz her gün kapının önüne koyarsın kocanı.

Nickinin hakkını vermişsin,ne diyeyim?
Öfkeyle kalkan zararla otururmuş.Bak öfke kontrolünü sağlayamadığın için sevgilinle aran bozuldu,üstüne üstlük burada da banlandın?
Şu an ki ruh halini hayal ediyorum. Kesin bilgisayara kafa atıp,telefonun üzerinde binbir küfürle tepinip evdeki herşeyi kırıp döküyorsundur.
Şişşt şişşt sakin ol,sinirlerine hakim ol diyerek yaşının yetmediği bir dönemin şarkısı ile yorumuma son veriyorum.

Hep derim soğukkanlı kadın her zman kazanır biraz değiştirin yapınizi ve serikanlı takılın hem ayrılık lafı hep dile gelirse ilişki lackalasir neticede çocuk oyuncagi değil He söylenmez direk ayrılılir kesin dusunulmussé öteki türlü tehdit amaçlı söylenirse pek ise yaramaz kararsız güçsüz gozukursunuz karşı tarafa.

Back
X