Sinirden uyuyamadim

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.311
11.017
208
Kizlar gunaydin.
Inanin sinirden uyuyamadim ve paylasmak istedim.ben calisiyorum ve acik bir bayanim.genelde sac fonlu yuzumde hafif makyajim her zaman vardir.cunku dogal guzelligi cok olmayan biriyim.ayrintilari anlatiyorum konuyu baglayacagim.
Esimin aileside hep tesetturlu ama modern tesetturlu.yani esarbini acsalar evde hepsinin saci sari rofleli ombreki.ve son model arabalar var altlarinda.konu sapmasin lutfen amacim farkli.
Ben kendimi bildim bileli bekarken de cakisirdim.nisanliyken ailem bunlara kizimiz calisacak o evde duramaz hem sigortasi icin hem kendi icin demisti.bunlarda tabiki kendi bilir bizim icin farketmez demisti.
Ve 2 gun once esimle tartisma yasadik babasida bizdeydi.adam aynen su sozleri sarfetti."sen zaten alisiksin gec gelmelere.sen cok rahatsin.bizim mezhebimizde genislik yok.sen para getiriyorsun diye benim oglum evin erkegi.ve esimide gaza getirdi.esimle hep tartisirdik ama gunun sonunda esim sarilmadan uyumazdi.bu adam esime oyle laflar ediyorki.simdi bana sart kostular isi biraktirdilar.gul gibi meslegimden oldum.kayinpederimle tartisirken esim evde yoktu ben bana her soylenene cevap verdim.muhtemelen farkli anlatti.dediki babani araycagim gelsin alsn dedi kayinpeder.sen zahmet etme ben ararim dedim.babami aradim baba gel dememle adam hemen kapat telefonu bileti aldim bir cöp alma o evden cik dedi.ciktim geldim.esim agladi telde kendini torpulemen lazim cok rahatsin.bizde boyle kadin olmaz.beni paranla eziyorsun dedi.bebde agzima geleni saydim.suan ailemdeyim siz soyleyin arkadaslar ne yapayim.esimi sevmiyorum degil ama adam dibimizde oturuyor ve bizimki ailesini atmaz.

Gunaydin.. Sizin adınıza üzüldüm. Eşiniz evlendiğinizde sizi bilerek görerek evlenmiş. Sanırım " köprüyü geçene kadara ayı ya dayı " diyelim hesabı, sonra nasılsa istediğimiz gibi yaparız , evlendikten sonra mecbur kalır diye düşünüp şartlarınızı kabul ettiler. Siz onların istediği gibi olmadığınız için sorun çıkarıyorlar. Çalışan kadınlar rahat, çalışmasına göz yuman kocalar mezhebi geniş mi oluyormuş?
Bence güzel bir tavır ortaya koymuşsunuz. Bunu koz olarak değerlendirin. Eşinizle konuşun inşallah ortak ve doğru bir çözüm bulursunuz.
İyi şanslar..

Ailenle orta yolu bulmadan dönmeyeceğini söyleyin eşinize. Tabiki onları da atamaz ama her konuya burunlarını sokturtmasın eşiniz, biraz da yerlerini bilsinler. Bu sebepten şu aşamada boşanılmaz, burnunu iyice sürtün derim. keşke bu kararlılığınızı işinizi bıraktırırlarken de gösterseymişsiniz. Yazık olmuş.

Bilmiyorum kayınpederle niye tartıştınız anlamadım ben olsam cevap vermem hele de eşim yoksa yanımda he der geçerim
Yani size haklısınız diyemiyorum acaba fevriliğiniz baskın hareketleriniz var da eşiniz ondan mı rahatsız
Boşan diyecek ortada hiç bişey yok bana göre
Kayınpederinde babanı arayım demesi tuhaf olmuş ne biliyim

Benim kp benimle böyle konuşmaya cesaret bile edemez. Sanırım eşin dengeyi sağlayabilen bir tip değil. Boşanmak kolay. Bırak burnu sürtsün biraz. Belki "kendini törpüler" o zaman bir şans daha veririsin. Tabi kpnin de bir özür borcu var. Bir kadına sen çok rahatsın diyemez. O laf ne manada kullanıldığı belli.

Ailemde herkes calisiyor.benim evde olanada saygim buyuk bende isterdim zamaninda evde oturayim alisayim.ama ailemin durumu bir on sene once kadar cok kotuydu babam kaza gecridi evimiz oturulmayacak vaziyetteydi ben calistim annem calisti ablam calisti erkek kardeim.el ele verdik suan sukurler olsun ailemim evinde yok yok.ama fena olmadi sigortam araliksiz odendi.istedigimi hep alabildim.simdi evlendim esime hep yardim ettim cok borcu vardi.ama buna laf ettiler

Keşke kendi aile yapında biri ile evlenseydin malesef zor onların hayat tarzı bu

Bu arada ben de geziyorum ve eve geç geldiğim de oluyor(10,11) toplum bize böyle farklı mı bakıyor ya ay ne saçma

Hiç belli etmediler mı önceden kendilerini

Anlamadığım şey neden işinizi bıraktınız?Madem işinizi bırakacaktınız neden evden ayrıldınız?zaten istediği şeyi yapmışsınız
O kadar cok agir laflar ettiki. Lanet olsun dedim siz iftirada atarsiniz insana dedim. Mudurum erkek.benden kucuk ama cok saygili.ailem baska sehirde orda calissam nkalacagim yer yokki.adam suan evimde kaliyor kayinpderim

Evet o konuda haklisiniz cok fevriyimdir.ama saygiliyimdir.fevriysem esimeydi.esim sinirlibve asabidir kizarim bazen.ama hemen parlar sonerim.babasina kzidigim sey beni ailesindeki kadinlarla kiyasliyor

Dimi bende ayni seyi dusundum son paragrafinda

Kayinvalidem hep dedi yalan soylemem calissin kiz yillarca beni evde tuttunuz helal olsun kiza hem ailesine bakmis.olsun cakissin derdi.hala ayni kanida.ben evden cikarken ben senden baskasini bu eve sokturmam dedi.ama kayinpeder birak gitsin surekli kavga ediyorla dedi.ben babami arayinca hemen lafi cebirmeye calisti cunku babam hemen geliyorm cik dedi

bende kayınpeder ve ailesine karşı beni savunmayan. beni degil.ailesiyle hayat sürdürmeyi isteyen eş yüzünden döndüm ailemin yanına memleketime. 5 gündür burdayım.
ne kadar süredir evliydiniz

Evet o konuda haklisiniz cok fevriyimdir.ama saygiliyimdir.fevriysem esimeydi.esim sinirlibve asabidir kizarim bazen.ama hemen parlar sonerim.babasina kzidigim sey beni ailesindeki kadinlarla kiyasliyor
Ailesindeki kadınlarla kıyaslar çok normal herkes yapıyor ama mezhebi geniş lafı falan gerçekten terbiyesizlik
Sizin sinir geçiyor da parlayıp sönünce karşı taraf kırıldığı ile kalıyor
Yani sizde de çok suç var oyüzden orta yolu bulup dönün evinize kayınpederle de yüz göz olmayın tamam diyip geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…