- 24 Ağustos 2018
- 4.311
- 11.020
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Ifsa olmuyayim hos taniyan cikmistir simdiye.net soylemim canim ama ay okdu yil degilbende kayınpeder ve ailesine karşı beni savunmayan. beni degil.ailesiyle hayat sürdürmeyi isteyen eş yüzünden döndüm ailemin yanına memleketime. 5 gündür burdayım.
ne kadar süredir evliydiniz
Bence kendinizle gurur duymalısınız. Evde oturmayıp ailenize ve eşinize katkıdabılınduğunuz için. Eşinizin borçları bitmiş anlaşılan,banasını deatekleyip çalışmanızı istemediğine göre.. Eşinizçok da nankörmüş.. Ona versiğiniz desteğe böyle. Mi teşekkür ediyor size minnettar olmak yerine . Madem mezhebi geniş değil o zaman deseydi çalışma , ben borçları öderim diye..Ailemde herkes calisiyor.benim evde olanada saygim buyuk bende isterdim zamaninda evde oturayim alisayim.ama ailemin durumu bir on sene once kadar cok kotuydu babam kaza gecridi evimiz oturulmayacak vaziyetteydi ben calistim annem calisti ablam calisti erkek kardeim.el ele verdik suan sukurler olsun ailemim evinde yok yok.ama fena olmadi sigortam araliksiz odendi.istedigimi hep alabildim.simdi evlendim esime hep yardim ettim cok borcu vardi.ama buna laf ettiler
Ben sundan eminim donsem bile esim bunu hep yuzume vursa ben ne diyecegim muhtemlende vuracakAilesindeki kadınlarla kıyaslar çok normal herkes yapıyor ama mezhebi geniş lafı falan gerçekten terbiyesizlik
Sizin sinir geçiyor da parlayıp sönünce karşı taraf kırıldığı ile kalıyor
Yani sizde de çok suç var oyüzden orta yolu bulup dönün evinize kayınpederle de yüz göz olmayın tamam diyip geçin
Ifsa olmuyayim hos taniyan cikmistir simdiye.net soylemim canim ama ay okdu yil degil
Esime yaptiklarim onemsiz.bende takmiyorum.ama ailem icin degdi inan evime geldim on sene onceki ev aklima geliyor agliyorum.diyorum sukur sobadan kurtardim akab catidan kurtardim.evi sifir yapmstim on sene once.simdi hepsinin durumu duzeldi.bana dedi ailem calisma artik sana bakma sirasi bizde.ama agladim bu haller cok cirkinBence kendinizle gurur duymalısınız. Evde oturmayıp ailenize ve eşinize katkıdabılınduğunuz için. Eşinizin borçları bitmiş anlaşılan,banasını deatekleyip çalışmanızı istemediğine göre.. Eşinizçok da nankörmüş.. Ona versiğiniz desteğe böyle. Mi teşekkür ediyor size minnettar olmak yerine . Madem mezhebi geniş değil o zaman deseydi çalışma , ben borçları öderim diye..
Yaziklar olsun bu gibi insanlarahep aileler ve eşlerin ezikliği yüzünden oluyor. benimde 6 ay oldu ve aynı senin gibi babam arkamda. destekcim oldu ailem
Yaziklar olsun bu gibi insanlara
Bence tavrını bozma . Şimdi ne kabul ettirdin ettirdin.. Düzelmeyecek bir sorun değil. . Allah yardımcın olsun..Esime yaptiklarim onemsiz.bende takmiyorum.ama ailem icin degdi inan evime geldim on sene onceki ev aklima geliyor agliyorum.diyorum sukur sobadan kurtardim akab catidan kurtardim.evi sifir yapmstim on sene once.simdi hepsinin durumu duzeldi.bana dedi ailem calisma artik sana bakma sirasi bizde.ama agladim bu haller cok cirkin
Neyi vuracak yüzünüze anlamadımBen sundan eminim donsem bile esim bunu hep yuzume vursa ben ne diyecegim muhtemlende vuracak
Ailem baska sehirde.gelince isi birakmak zorunda kaldimBaba evine dönecekseniz işi niye bıraktınız?
İşi bırakmayı kabul ettiyseniz niye babanızı aradınız?
Bu arada Kayınpederiniz saygısız, eşiniz ise birey olamamış.
Adamin oyle bir bagrisi oyle bir hakaret edisi vardiki ustume yurudu nerdeyse.tabi ben o koltuktan bir kalktim ne diyosunuz siz dedim yaBende evlenmeden önce calisiyordum açıktm ve rahat gezen biriydm. Ama ailemde cok rahat degildi normal bi aileydik. Esimle tanistm sart kostum ben çalısıyorum ve açıgım illa calismasin evde otursun yapida bi düsüncen varsa kusura bakma görüsmeyelim dedim. Oda yok calış emek vermissin ama ben sekreterlik tekstil isini sevmiorm dedi. Bende zaten o meslek gurubunda degildim. Açıklıga gelince kapanirsan cok sevinirim ama acik kalmak istiosanda sen bilirsin dedi. Evlendik 5 6 ay sonra kendiligimden kapandim hicc israr etmedi herkes kocasi kapatti zannetti alakasi bile yoktu :) suan hala calisiyorum esimin durumlari iyi calismasam calismam ama calistim beraber odedik borclarimizi ve ekstra bi ev aldik ben oduyorum ve yasantimiz cok rahat. Esiniz gercekten akilliysa sizi calistirmasi lazim. Çünkü yasam standardiniz daha guzel ve yuksek olur. Evde olsam bi maasla oturcaktim bana bakcakti ama kaliteli yasayabilirmiydik bilemiyorum. Esim hep der sen olmasan ev tekrar alamazdik rahat olamazdik yasayamazdik die. Bu tarz seylerde yetismeyle alakali belkide bilemiorm. Esim lise mezunu ben uni aramizda cokta kültür farki yasamadik gecinip gidiorz. Kayinpederim kayinvalideme esim asla laf düsürmez onlarda bi kere lafini etmedi. Ama burda sizdede suç var kayinpederiniz ne derse desin hic bisi demicektiniz esinizle halledicektiniz kayimvalidenizde sizden yanayken bu isi cozerdiniz ve isten cikmazdiniz. Bosanilcak bi durum degil ama cok cok naz yapmadan burnunu sürtün geri dönün bunlar ailenizi bozmaya yeterli sebebler degil ne hayallerle evleniliyor esinizle siz ailesiniz onlar dısarda takmamaya calisin dhaa kotusu olmasinn..
Cok dogru bir yorum.kaldiramadilar.Sen çalışıp yorulma evinde rahat et demekle kusura bakmayın namusunuza laf etmeye gelen sözlerle işten ayrilmanizi sağlamak başka şeyler. İlki olsa hak bile verirdim onlara rahat edin tabi diye. Ama aliskinsin geç gelmelere falan ne demek ya. Güçlü kadın söz dinlemez köleleri olmaz, en ufak şeyi istediginde bile kocanın iznini almaz diye kudurmuşlar. İşiniz çok zor. Kocaniz arkanızda olsa boşverin kp derdim de koca da almış gazı gitmiş. Çocuk yoksa iyi düşünün bu zihniyetle ömür geçer mi. Bu arada bir sonraki kavga sebebi de başınızın açık olması onu da söylemeden geçmeyeyim.
Bunlar sizin evinizin içini nerden biliyor sizin esinizi ezdigini falan. Beraberde oturmuyosunuz anladigim kadariyla. Yani her evde bi tartsma bi para konusu doner bunlar ailelere yansımamalı. Esiniz ailesine sizin olmadiginiz yerde anlatiyorsa belki kayinpederde yanlis algilamis olabilirr.. ya bunlardaki zihniyet kadinin daha altta olmasi herseye konusmucak evine gelenle yetinicek kocayla gezcek etcek die dusunen bi zihniyet galiba.. ve sen keske evlenmeden ayak uydurabilir misin keske düsunseydin canim. Bnde erkek üstun olabilir bi tik hersey esit degil derim ama bu esinin kadini korumakla yukümlü olmasina bagladigim bi konudur asla her dedikleri olcak die dusunmemm. Bozmayın durusunuzu illaki barisilcak saygida kusur etmezsin ama esinle anlas evdeki hic biseyi bilmesinler ve sizi ailesine karsi oda bnm karim sizfe ailemsiniz bn hallederim siz karismayin demeli.. bunu dedirtmelisinizzKizlar iyiki yazdim buraya.3 gundur suren kavgalara hem agliyordum hem cevap veriyordum onlara.babam cok agir davrandi onlarin telefonunu acmiyor ve durusunu hic bozmadi.muhatap olmayin benimle dedi.hicbiriyle konusmadi. Ama o kayinpederim babami arayip iste kizini kizim bildim o bizi sevmedi demekki.uste ben hastayim uzuluyorum ben istyorum yuvalari yikilmasin.ama kizin oglumu cok eziyor.soyle soyliyim kizlar maasim 3 bin.esimin 5 bin.dugun ve nisanda gelen taki bileziklerle yaklasik 80 bin geldi. Ama iki defa araba degistirdi esim.babasinin ameliyatina 5 bucuk verdim. Eve esya aldim.esimin kredisni kapatyim.kredi kartlarini kapattim. Herkasamda market alisverisini yaptim. Yani benim param bunlara gitti.
Oyle olsa belki bnde duramazdm baska konuda bnde kayinvalidem beni cileden cikartmisti bi keresinde. Insanin gam teline vuruyolar. Geline kayinpederin boyle konusmasida cok ayip sonucta siz disardan bu aileye dahil oldunuz öz kizi gibi bagrip cagiramaz kiiAdamin oyle bir bagrisi oyle bir hakaret edisi vardiki ustume yurudu nerdeyse.tabi ben o koltuktan bir kalktim ne diyosunuz siz dedim ya
Icime su serpiyorusniz hepiniz.uzuluyorim hami sonu bosanmada olsa bile bir kadina edilen hakaretlerin gercekten bunolduguna inanamiyorim.eve saat bazen 11 de geliyroum.temizlik hep yaparim hep esimin sevidigi yemekleri yaparim. Ama ben bunu haketmedimBunlar sizin evinizin içini nerden biliyor sizin esinizi ezdigini falan. Beraberde oturmuyosunuz anladigim kadariyla. Yani her evde bi tartsma bi para konusu doner bunlar ailelere yansımamalı. Esiniz ailesine sizin olmadiginiz yerde anlatiyorsa belki kayinpederde yanlis algilamis olabilirr.. ya bunlardaki zihniyet kadinin daha altta olmasi herseye konusmucak evine gelenle yetinicek kocayla gezcek etcek die dusunen bi zihniyet galiba.. ve sen keske evlenmeden ayak uydurabilir misin keske düsunseydin canim. Bnde erkek üstun olabilir bi tik hersey esit degil derim ama bu esinin kadini korumakla yukümlü olmasina bagladigim bi konudur asla her dedikleri olcak die dusunmemm. Bozmayın durusunuzu illaki barisilcak saygida kusur etmezsin ama esinle anlas evdeki hic biseyi bilmesinler ve sizi ailesine karsi oda bnm karim sizfe ailemsiniz bn hallederim siz karismayin demeli.. bunu dedirtmelisinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?