Sinirden uyuyamadim

Parayi yerken iyidir, ama sonradan mi ezildigi aklına gelmis. Hey Allahim. Kp biraz bir yerini bilsin. Parasi ile ezmek ne demek. Esinle senin paran benim param diye birsey mi var. Kendi küçük egoları yüzünden yaptiklarina bak. Babanizin ellerinden öperim. Ne güzel de arkamizda duruyor

Beni her firsatta kizlariyla kiyasliyor.iki kizi var.calismiyorlar.ama esleriyla anlasmislar senede uc defa bir karadrniz bir dogu birde sifali sulara giderler hersene.altalarinda zaten araba var.en cok neye uzuluyorum biliyormusniz.on senede kaliteli uc canta alabildim hani bilindik marka olan bir canta.on sene aileme calistim alamadim.tam bir sene esimi tanimafan once hem ailemin borclarini bitirmistim.hem bekardim o sene ne yaptsam kendime yaptim.o uc cantayi alabalmek iicin senelerce gozum kaldi.ama onlarin iki kizida oturudgu yerden her ay bir tane aldilar.tonlarca var. Beni kiyasliyolarya bunlari gormuyolar ama beni ezmeye calisyolar evde.en cok buna uzuldum

Ya hadi kv durumları filan neyse de bu kp lere ne oluyor allah aşkına??
Koskoca kaç yaşına gelmiş yaşlı başlı adamlar utanmadan gencecik gelinlerle uğraşıyor baya baya oturup laf yarışına filan giriyorlar.
Bunu yaparken de hiç utanmıyorlar?

Valla konu sahibi ben aşkımdan ölsem böyle bi babası olan adama geri dönmem hayatta.
Güya çok dindarlar bir de kapalılar filan ama bir yuvayı dağıtıp bunun vebalini alıyorlar.

Kayinvalidem kendi dedi bubadam yillarca beni calistirmadi dovdu bu pislik dedi

Niye istifa ettinki bu insanların eline niye muhtaç bıraktın kendini çok üzüldüm istifa etmene bence tekrar işe gir

ben bu konuya nereden denk geldim ya karar aşamasında: (

Bir bagrisi vardi o evde tum siteye rezil etti beni.kapilari camlari kapattim baktim olacak gibi degil topladim valizimi ciktim.babam onlarin duyabilicehi sekilde dediki bir tek esya alma dedi hayir kiyafetlerim var dedim.cop posetine koy cik dedi.

Kayınpederle nasıl böyle yüz göz olabiliyorsunuz?
Kaç yaşında adam. Konuşsun sussun kendi kendine.
Böyle buyumesine fırsat verirseniz geri dönüşü de zor olur. Normalde eşinizle aranızda halledeceginiz mesele. Baban böyle dedi ama sen beni biliyorsun der geçersiniz. Şimdi çık çıkabilirsen işin içinden. Birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız anlamıyorum...

Ama ustume yurudu turuncu ne yapsaydim adam bas bas bagirdi diyorum.oturdugu yerden kendi kendine mirildanmadi diyorum.gel buraya iceri gec cabuk konusicaz dedi bir bagiriyor

Ama ustume yurudu turuncu ne yapsaydim adam bas bas bagirdi diyorum.oturdugu yerden kendi kendine mirildanmadi diyorum.gel buraya iceri gec cabuk konusicaz dedi bir bagiriyor

Eşim gelmeden böyle bir konuşma yapmaya niyetim yok, size saygım sonsuz ama lütfen... diyebilirdin. Kayınvaliden arkandaymış, ona dönüp anne sizleri çok seviyorum, tatsızlık çıksın istemiyorum diyebilirdin, en kötü evden çıkar, eşini bekler, dışarıda konuşur, birlikte girerdiniz eve.
Kimse bana bagıramaz. Bırakın eşimin ailesini kendi ailem bile bana böyle ayar çekemez. bu konudaki ilk kuralım da ortam oluşturmamak, ortamdan uzaklaşmak. Kimseyle ağız dalaşına girmem.
Bilemedim. Konuda siz haklısınız. Ama bu hale gelmesinde biraz yonetememenizin payı var.
Şimdi, boşansanız ki bu mevzu normalde aşılabilir bir mevzu idi, yazıktır...
E geri dönseniz, kendi evinizde neler yaşamışsınız...
Kayınpederle görüşmeseniz, bu kadar hayatınıza müdahale eden adam, eşinizi rahat bırakmaz huzurunuz kalmaz..

Geri dönersiniz büyük ihtimalle ama en azından kayınpederiniz bir özür dileyip size müdahale etmeyeceğine söz vermeli.

bence yine iyi dayanmışsınız ben direk def ederdim evimden... gerçekten terbiyesiz bir aileye gitmişsiniz dönmemeniz hayrınıza olur

Ne kadar bagnazlar ayrica kari koca arasina girip yorum yapmak yonledirmek onlara mi duşmus ya herkez kendi isine baksin. Oyle kayinpeder de olmaz olsun. Onlarin kafasinda kadin calismaz her zaman erkeginin kolesi olur cocuk dogurur erkegine itaat eder o kadar. Onlarin kadinliktan anlayisi bu cunku. Valla şu saatten sonra ne yapilir bilinmez sizin karariniz. O kadar iş arayan insan var ki ben olsam gül gibi isimi birakmazdim. Ben isi birakinca her ay onlar mi verecek bana o parayi. Parayida gectim insan evde oturarak mutlu olmuyor hele ki calisip uretmeye alişmişsa.

Tumm korkularimi bir bir yazmissn.uyuyamam sebebim.ben haksizliga gelen biri degilim sinirleniyorum.haketmedim.simdi olacaklar belli.ama suanlik burdayim ailemde dinlecegim.sagligimdanda oldum.simdi ben donunce ne yapacagim.babasi gitmez hayatta birakmaz.bide dip not.ciktigimiz surece esim meslege girmemisti birnkere bile ailesinin bir ferdini canli gormemeistim. Esim atandi memur oldu ailesi oldu.

Bu hikayede en çok içimi acıtan gül gibi dediginiz mesleğinizi bırakmanız oldu. Keşke bu tavrı o zaman sergileseydiniz. Taviz tavizi doğuruyor. Eşinizin ailesinden uzak bir yere taşınmakla ise başlayabilirsiniz. Yani kp.in etkisinden çıkmanız lazım

Günaydın. Böyle bir sebepten boşanılmaz belki ama hemen geri dönerseniz aynı şeyleri tekrar yaşarsınız gibi geliyor. Bugün bizde kadın çalışmaz diyip dediğinide yaptıran adam (veya ailesi) yarın öbürgün bizde kadın böyle giyinmez bizde kadın kocasız dışarı çıkmaza kadar gider. Siz de bir bakmışsınız bambaşka bir insana dönüşmüş kendini ötelemiş ve başkasının isteklerine göre yaşamaya başlamış mutsuz bir insan olmuşsunuz.

Ben böyle kafaları anlayamıyorum ne demek bizde kadın şöyle onlarda kadın böyle . Kadın kadındır ! Onun kadını bunun kadını yoktur. Artık anlasınlar şunu !

Dindar değil dini _dar bi kapanmak herşeyi hallettiklerini sanırlar böyle güruhlar..bu tip insanlar gıybetten tenkitten iftiradan hasetten kul hakkından saygısızlıktan başkalarını küçük düşürücü sözlerden çekinmezler..( konu sahibine meşrebi geniş demiş baya rahatsın demiş) bu tip insanlar zannederlerki kendileri dışında herkes cehennemliktir..Allah bizi bu tip insanların şerrinden korusun..

evlenince eşini / gelinini malı gibi görüp, istediği şekle şemale şarta koyma hakkını kendilerinde nasıl buluyorlar ? nasıl bir kafadır anlamıyorum ?

sınırlarını bilsinler. çalışmak istiyorsanız çalışın. kimsenin iki dudağına göre hayatınızı sekillendirmeyin.

Su yorumu okumak beni bir kere daha aglatti.mezhebi genis diyerek benim dag gibi babami ayaklar altina aldilar.kendi gururumdan vazgectim.yokluktan kucuk yasta ise girdim okul okudum kardrsime baktm.ev yaptim araba aldim.ailemi kurtardim.ama ailem sevgiyle buyuttu isteyerek yaptim.ben simdi boyle bir babami nasil ezdireyim.onun elinde olsa o calistiririmiydi beni.ama iyiki meslegim varbdiyorum.resmen bes sene sonra prim sayim tamamlaniyor genc yasimda

Eşiniz sizin şehrinize gelirse bu evlilik devam eder.
Ailesine yakın olmaya devam ederseniz er geç ayrılırsınız. Çünkü kp çirkef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…