Sinirden Uyuyamıyorum

gulceayyuzlum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.670
1.271
333
Nedir bu insanların vurdum duymazlığından çektiğim.buğün üst komşum idrar yolları enfeksiyonu olduğu için çok sancılanmış neymiş araba yok diye tutup ambulans çağırmışlar olacak iş değil rahmetli kaynatam ölüm döşeğindeyken dahi 4katı sırtında eşim indirdi genede bu binaya ambulans gelmedi neyse sorun ettiğim şey bu binaya ayakkabılı girilmiyor dışarda ayakkabı çıkarılıyor yani halı var ben bu olayı akşam 7duyuyorum oysa olay3olmuş bizim ev sahibinin tiribinden temyizimde temizimdesinden geçilmiyor olaya bakki ne bina silinmiş ne halılar.ben dedim silelim tamam dediler fakat icraat yok bende 5kat binayı sildim
Halılarıda topladım attım silsinler diye.sildiler silmeyede kardeşim böyle titizlikmi olur bir kere eve girdi bizim ahali .kurdeşen oldum bikere
Eşim bayağı kızdı elin kapısını ne siliyon diye fakat silmesem onlar hala kıçını kaldırmadı
Birde bu adamlar bina temizlik gününe tam olarak riayet etmiyor günü gününe tek silen benim diyorum temizlikçi tutalım beyenmezlermiş of ya ne zormuş aile binasında oturmak

ilkkez bir konuyu anlamadım 3 kere okudum, okudugumda ambulansı bos yere ısgal ettıklerıne kızıyorsunu ve kp ornegını verıyorsunuz sandım, taki arkadas hastalık dıye yazana kadar....

yazdıgımı sıldım o yuzden:) neyse konuya gelelım, bana gore ayakkabıyla halıda gezmek temızlıkten cok toz toprak getırır, halıyı kaldırsanız daha az tozlanır.

yinemi yanlıs anladım acaba:44:

iyi de ambulans yani bu sağlık. belli ki ne yapacaklarını bilememişler yarın öbür gün hepimizin başına gelebilir bilader bi ayakkabıları çıkar da acil müdahaleni yap mı diyelim? yani halılar kirlenmesin diye hasta sırtta 5 kat aşağı mı taşınır? ay bilemedim arkadaşım ama bana abartı geldi. benim de kv çay bardağını bile yanında taşırmış bir yere giderken o canlandı gözümde

hayır size de zarar hızınızı alamasanız apartman içindeki halıları da bir güzel yıkayacaksınız belli ki yazıktır günahtır bedeninize

Demek ki onlar ambulans cagiracak kadar paniklediler. Size ne oluyor ki? Insanlar size mi soracakti cagiralim mi diye? Kaynatanizi kac kac sirtinda indirdilerse onlara ne? "Burda bu isler boyle yuruyor" deyip aynisini mi yapmalari lazim. Bos yere millete soyleniyorsunuz.

Saglik gorevlileri de acil cagirilmislar, dur ayakkabilarimizi cikaralim, coluk cocuk vardir diye duracak halleri yok yani. Herkes bu kadar takintili degil, insanlar islerine bakiyor. Oyle seylere takmissiniz ki takinti hastaliginiz mi var? Nerde gorulmus apartmanda hali, bence herkes gibi normal yasayin, bu kadar temizlik hastaligi iyi degil.
Bu tur seylere bu kadar takip sinirlenen biriyseniz doktora gorunun, takinti hastaliginiz olabilir zira.
Ben sorun olacak birsey goremedim. Apartmanin temizlik duzeninden sikayetciyseniz toplanti duzenleyin, kararlastirin herseyi.

Size ne yahu kimin ambulans çağırdığından? Sırtta 4 kat hasta taşıyıp eve sedye sokmamak takdir edilecek birşey değil. Keşke sizde çağırsaydınız zamanında. Hem hasta yorulmazdı hem eşiniz.

Bİr de apartmana ayakkabıyla girilmemesine anlam veremedim. Koridor altı üstü, dışardan eve girerken geçilen biryer, halı serip ne yapıyorsunuz ki merdivenlerle koridorda.

ben sizi çok iyi anladım çok ta haklısınız aile binasında böyle maalesef silmeseniz içiniz rahat etmezdi ama silincede bu defa hep sizden bekleyecekler sanırım.Temizlikçi tutun yada binada oturanlar ücret karşılığı silsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esas ben sana çok sinirlendim. Ambulansın gelip gelmeyeceğini sana mı soracaklar, hastalık bu yahu.
Merdivenlerdeki halılar da çok saçma herkes ayakkabısını kendi kapısının önünde çıkarması daha mantıklı.

hastalik bu o adamin cani daha onemli halilardan ve ayrica bosver herkes kendi kapisinin onununden meshul, kendi kapini temizle yeter ne halleri varsa gorsunler.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kevser

Canim apartman sahanliginda halinin olmasina sasirdim kusura bakmayin guldumde ayrica.kafaya takacaginiza o halilari atin herkes ayakkabiyla gitsin kapisina kadar yani normal yasayin herkes gibi...

ilk kez duydum canım apartmanı hali ile çok gereksiz birsey olmuş olanda sana olmuş sende ne akıl tüm apartmanı tek başına Silivermissin. zamanin çokmu değersiz böyle saçma şeylere zaman ayırıyorsun. yerinde olsam kendi tarafımdaki tüm halıları atarım çöpe imkanın varsada o aile apartmanindan ayrıl.

İdrar yolu enfeksiyonu için ambulans çağırılmasını normal karşılayan arkadaşlar
Yarın öbür gün bir yakınları kalp krizi geçirdiğinde geç gelen ambulanstan yakınmayacaklar
Bizzat 112 de çalışmış biri olarak söylüyorum

Halı konusuna bişi demek istemiyorum tartışılır ama idrar yolu enf ambulans çağıranlar gerçekten utanmalı ne durumda hastalar var o idrar yolu enf ğidilecek diye diger hastalara grç ğidiliyor bilinçsiz insanların sayesinde artıkk insanlar keyfi bilinçsiz bencil davranmamalı yazıklar olsunm diyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

basit şeylere ambulans işgal edilmesine değilde temizliğe mi taktınız allah aşkına böyle basit şeylere ambulansı meşgul eden insanlar yüzünden az daha çok sevdiğim bir insanı kaybediyordum kaç dk ambulans beklemek zorunda kaldık

bu söylediklerinin hiç bir mantıklı tarafı yok!
hasta için ambulans çağırmışlar. ya ne yapacaklardı ?
bu arada siz ambulansın gereksiz yere işgalinden değil de sağlık ekibinin halılara ayakkabılarla basmasından şikayetçisiniz
apartman koridorları bunun için var zaten, evimize girip çıkarken kullanmak için. halıda neyin nesi?
bütün aile evleriniz kirlenmesin diye apartman koridorunda mı buluşup oturuyorsunuz anlamadım?
hem size ne başkasının evinin kapısından? belki o pis seviyor.

Son düzenleme:

Al benden de o kadar arkadaşım! Yorumlardan anladıklarımı doğrulamak durumunda kaldım.

Ambulansın gereksiz kullanımı konusunda haklı olabilirsiniz, hastanın durumunun aciliyetini bilmediğimden bişey demek istemiyorum. Ama bina da halı ne gereksiz bişeyBi kere kiri tutacak halı bana göre daha pis bişey. Sonuçta dışarıdan gelen toz pislik içine hapsolacak. Çıplak bıraksanız ayakkabılarınızı da evinzde kendi kapınızda çıkarsanız daha hoş bi durum olur.

Böyle hem görüntü kirliliği, hem mantıksız... Temizleme işi ile ilgili de görüşün sırayla ya sırayla silin ya da herkes kendi merdivenini silsin olsun bitisn. Madem temizlikçi istemiyorlarmışş..

Alemsiniz bayanlar, ben ülke de yaşıyorum vergimi veriyorum, kendi olanaklarım ile hastaneye gitme şansım yoksa o ambulans bana hizmet etmek zorunda. Hiç düşündünüz mü acaba, belki hastalanan kişi çok yaşlı, belki onca katı inecek durumda değil, belki indirecek kimse yok. Türkiye'nin bu içler acısı halinden yakınmak yerine, kalkmış ambulans çağıran insanlara laf ediyorsunuz. Yeterli sayıda ambulans sağlasın devlet o zaman onu da ben mi düşünücem. Ben vatandaş olarak üstüme düşeni yapıyor, aldığım havaya bile neredeyse vergi veriyorsam o ambulans bana hizmet edecek tabi.

Ayrıca konu sahibinin ne demek istediğini de tam anlayamadım ama asıl anlamadığım apartman boşluğundaki serili olan halılar. ????

arkadaşın gereksiz takıntıları var bencede gerçi bu halı meselesine belki tek başına çözüm getiremez yani halı olmasın dese olacak diyen ev sahipleri var bilemem ama gerçekten çok stresli bi durum ben gününde sileyim diğerleri keyfine göre takılsın insanı hasta eder yahuu

ambulans meselesine gelince hasta epey yaşlıysa sancısıda çoksa tıpış tıpış gelecek o ambulans buna hakkımız var haaa meşgul etti yok başka hastalar bekledi geç kaldı mevzusundada işte ne kadar yetersiz olunduğunun ispatı yeri gelince ordu gibi askerleri polisleri toplayan devlet böyle durumlarda yetersiz!! bunada ses çıkarmazsak daha çok yakınırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…