- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Hepinizin sorununa kökten çözüm bulmaya geldim, bekleyin şimdi geliyor çare...
ben bu konuda bir çok şeyi düşünüyorum valla bu apartmana gelen misafir ilk girince ne tepki veriyo ambulansı boşuna çağırdı diye veryansın etti olayı tee buralara taşıdı kocası olsaymış ekip otosuyla götüreceklermiş hastaneye okadar halıyı nasıl sildi bu kadar sorun yaşadığı komşusu evinden neden hiç çıkmıyor babam pasta yapmayı nerden öğrendi
ben bu konuda bir çok şeyi düşünüyorum valla bu apartmana gelen misafir ilk girince ne tepki veriyo ambulansı boşuna çağırdı diye veryansın etti olayı tee buralara taşıdı kocası olsaymış ekip otosuyla götüreceklermiş hastaneye okadar halıyı nasıl sildi bu kadar sorun yaşadığı komşusu evinden neden hiç çıkmıyor babam pasta yapmayı nerden öğrendi
Bir gün beni otobüste yakaladı geçen seneydi.tedavi görüyordum geçer gibi olmuştu ama otobüse bindim 6 saatlik yolun daha yarısı geçmemişti ki sancı başladı.ölüyorum ağrıdan.sabrettim sabrettim ama nafile,dayanılacak gibi değil.muavine söyledim tuvalete gittim 2 dk rahatladım sonra tekrar...nasıl ağlıyorum sancıdan anlatamam.eşimi aradım.gel beni al diye.sonra babamı annemi aradım yol itibariyle onların gelişi daha hızlı olur diye.ağlamaktan anlatamıyordum derdimi,hepsi perişan oldu.kıvranıyorum resmen otobüsün içinde.sonra kaptan ambulans çağırmak istedi.ben yine de büyük ve güvenilir bir tesiste babamı beklemek istedim.yani yaşayan bilir onu,kimseyi kınamasın konu sahibi.halı olayını zaten hiç anlamadım apartman ve halı bağdaşmadı kafamda.çok köylü bir yaşam şekli.evin içi değil apartman!!! Konu sahibini imla açısından eleştirenler de kendileri imlaya uysa en azından haklı bir yorum yapmış olurlar diye düşünüyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mune tamam bi daha yapmıycaz
Koptum suan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mune sen hic uyumuyor musun? kadinlar klubunun gece bekcisi gibisin. senden cok pis tirsiyorum, kavga da edemiyorum, hemen cezayi kesiyorsun.
kapatma topigi, kotu bir sey yokkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?