- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Nedir bu insanların vurdum duymazlığından çektiğim.buğün üst komşum idrar yolları enfeksiyonu olduğu için çok sancılanmış neymiş araba yok diye tutup ambulans çağırmışlar olacak iş değil rahmetli kaynatam ölüm döşeğindeyken dahi 4katı sırtında eşim indirdi genede bu binaya ambulans gelmedi neyse sorun ettiğim şey bu binaya ayakkabılı girilmiyor dışarda ayakkabı çıkarılıyor yani halı var ben bu olayı akşam 7duyuyorum oysa olay3olmuş bizim ev sahibinin tiribinden temyizimde temizimdesinden geçilmiyor olaya bakki ne bina silinmiş ne halılar.ben dedim silelim tamam dediler fakat icraat yok bende 5kat binayı sildim
Halılarıda topladım attım silsinler diye.sildiler silmeyede kardeşim böyle titizlikmi olur bir kere eve girdi bizim ahali .kurdeşen oldum bikere
Eşim bayağı kızdı elin kapısını ne siliyon diye fakat silmesem onlar hala kıçını kaldırmadı
Birde bu adamlar bina temizlik gününe tam olarak riayet etmiyor günü gününe tek silen benim diyorum temizlikçi tutalım beyenmezlermiş of ya ne zormuş aile binasında oturmak
ilkkez bir konuyu anlamadım 3 kere okudum, okudugumda ambulansı bos yere ısgal ettıklerıne kızıyorsunu ve kp ornegını verıyorsunuz sandım, taki arkadas hastalık dıye yazana kadar....
yazdıgımı sıldım o yuzden:) neyse konuya gelelım, bana gore ayakkabıyla halıda gezmek temızlıkten cok toz toprak getırır, halıyı kaldırsanız daha az tozlanır.
yinemi yanlıs anladım acaba:44:
Nedir bu insanların vurdum duymazlığından çektiğim.buğün üst komşum idrar yolları enfeksiyonu olduğu için çok sancılanmış neymiş araba yok diye tutup ambulans çağırmışlar olacak iş değil rahmetli kaynatam ölüm döşeğindeyken dahi 4katı sırtında eşim indirdi genede bu binaya ambulans gelmedi neyse sorun ettiğim şey bu binaya ayakkabılı girilmiyor dışarda ayakkabı çıkarılıyor yani halı var ben bu olayı akşam 7duyuyorum oysa olay3olmuş bizim ev sahibinin tiribinden temyizimde temizimdesinden geçilmiyor olaya bakki ne bina silinmiş ne halılar.ben dedim silelim tamam dediler fakat icraat yok bende 5kat binayı sildim
Halılarıda topladım attım silsinler diye.sildiler silmeyede kardeşim böyle titizlikmi olur bir kere eve girdi bizim ahali .kurdeşen oldum bikere
Eşim bayağı kızdı elin kapısını ne siliyon diye fakat silmesem onlar hala kıçını kaldırmadı
Birde bu adamlar bina temizlik gününe tam olarak riayet etmiyor günü gününe tek silen benim diyorum temizlikçi tutalım beyenmezlermiş of ya ne zormuş aile binasında oturmak
Alemsiniz bayanlar, ben ülke de yaşıyorum vergimi veriyorum, kendi olanaklarım ile hastaneye gitme şansım yoksa o ambulans bana hizmet etmek zorunda. Hiç düşündünüz mü acaba, belki hastalanan kişi çok yaşlı, belki onca katı inecek durumda değil, belki indirecek kimse yok. Türkiye'nin bu içler acısı halinden yakınmak yerine, kalkmış ambulans çağıran insanlara laf ediyorsunuz. Yeterli sayıda ambulans sağlasın devlet o zaman onu da ben mi düşünücem. Ben vatandaş olarak üstüme düşeni yapıyor, aldığım havaya bile neredeyse vergi veriyorsam o ambulans bana hizmet edecek tabi.
Ayrıca konu sahibinin ne demek istediğini de tam anlayamadım ama asıl anlamadığım apartman boşluğundaki serili olan halılar. ????
İdrar yolu enfeksiyonu için ambulans çağırılmasını normal karşılayan arkadaşlar
Yarın öbür gün bir yakınları kalp krizi geçirdiğinde geç gelen ambulanstan yakınmayacaklar
Bizzat 112 de çalışmış biri olarak söylüyorum
katlıyorum size, maalesef o kadar vergi veriyoruz ama bir deprem oluyor, insanlara kalacak çadır yok!!
İdrar yolu enfeksiyonu için ambulans çağırılmasını normal karşılayan arkadaşlar
Yarın öbür gün bir yakınları kalp krizi geçirdiğinde geç gelen ambulanstan yakınmayacaklar
Bizzat 112 de çalışmış biri olarak söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?