- 26 Mayıs 2018
- 348
- 403
- 53
- 37
- Konu Sahibi ferayfusun87
Kızlar daha önce iş yerinde bana karşı bir cephe oluştuğundan dert yanmıştım. Önceden aramın iyi olduğu kişiler olduğu için "bana öyle geliyor" diye düşünmeye çalışsam da huzursuz üzgündüm. Bugün şok edici birşey yaşadım kızlar. Biri odama gelip biz senin bu işi şöyle yapmandan rahatsız oluyoruz dedi. Söylediği şey de öyle ufak birşeydi ki yani. Bana "bilmem kim de rahatsız oluyor x de rahatsız oluyor lütfen yapma bu şekilde" dedi ve sen patron değilsin iması yaptı. Tamam değilim ama yardımcısıyım ve böyle dedi. Ben şok oldum, bazı şeylerin alttan farkında olursunuz ama bir anda açıktan söylenince şok olursunuz ya. Dedim ki ben burada böyle gördüm böyle uyguluyorum. Bana öncekiler yanlış yapmış dedi. Bunu diyen de benden az kıdemli biri. Çok fena oldum kızlar. Zaten kötü bir evliliğim var kocama anlatamıyorum, çünkü sonra başıma kakıyor kocam. Boşanmak hep aklımda. Bir de işyerinde sen kimsin deniyor kibarca. Çirkef değilim sessiz sakin kendi halinde biriyim ama ilinde iyiyimdir. Resmen bana öncekiler yanlış yapmış dedi kıdemi benden az olan kişi milletteki özgüveni görüyorsunuz. Bu işyeribde nasıl dayanacağım kızlar?