Evde olacak nişan masası süslemesi yapılıy öyle istedim..Cahilliğime verin, nişan masası ne?
Biz birşey takmayız, gitsin kvdeyle otursun derken takıyla ne alakası var bu durumun?
Açıkçası koyuyo üzülüyorm özellkle abimn yaptığı babamn olmamsından belkide.. aslında haklısınBen arkadaşların kardeşten akrabadan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kimseye minnet etmeyin her işinizi kendiniz görünn
Evde herhangi bir masada olur. Yemek masası mutfak masası. Zaten prganizatörler örtülerle falan kapatıyor masayı. Yada onlara diyin onlar getirsin. Pleksi masalar oluyor. Almışlardır kesinEvde olacak nişan masası süslemesi yapılıy öyle istedim..
Arkamdan konusulanlar Annemde nişanda ne takıcaz demiş bu çocuklar nerede oturacak kira fln o anda hepsi bmu söylemiş
Aslında bi ailem yok gibi yani umurumda değiller artık evet hepsini hatırlıyorsnz doğru.. vicdan mı olurmu hepsi paragöz hak hukuk kalmamış .. annemede dedim helal etmiyorum hakkımıBu aileyle işiniz zor.Abiniz, halanız ve yengeniz sanki şirket kurmuşlar aralarında. Fikirli bir insan olsa abiniz, sizin hakkınızın üzerine çökmeye çalışmazdı. Yanlış hatırlamıyorsam, evinizi kiraya verip parasınıda kendileri alıyordu.Bunlardan bir cacık olmaz. Beklemeyin birşey. Hakkınızı bırakmayın. Çatır çatır alın. Sessiz kalarak veya kendiliklerinden vicdana gelip birşey yapacaklarını sanmam.
Cevabını okuyunca abim geldi aklıma.Evde olacak nişan masası süslemesi yapılıy öyle istedim..
Arkamdan konusulanlar Annemde nişanda ne takıcaz demiş bu çocuklar nerede oturacak kira fln o anda hepsi bmu söylemiş
Evde masa yok bizim mutfak masamzda ince uzun.. nişanlım masa getirecek .. sadece arkadasm yengen de varken eve dışarıdan getirmek ayıp olur demişti bende nişanlm birden getirdi derim dedimEvde herhangi bir masada olur. Yemek masası mutfak masası. Zaten prganizatörler örtülerle falan kapatıyor masayı. Yada onlara diyin onlar getirsin. Pleksi masalar oluyor. Almışlardır kesin
Annesi nişanda ne takacağız demiş abisigil biz takı yapmayacağız demiş. Sonra bu çucuklar nerede oturacak demiş annesi gene kv de otursunlar demişlerNişan masası ne ki verilen bir şey mi? Var olan masa süslenmiyor muydu sünnet yatağı gibi? Ev ile masanın ne alakası var? O kadar karışık yazmışsınız ki, ilkokulda kompozisyon ödevi de mi yapmadınız? Bir şey anlaşılmıyor.
Anladığım kadarıyla yorum yapayım. Takı takıp takmamak kendi bileceği iş. Evdeki masayı süsleyin olsun size nişan masası. Ev olayını hiç anlamadım. Ailenize ne oturacağınız evden? Müstakbel nişanlınız ve siz düşüneceksiniz bunu.
Niye ayıp olsun canım. Yengem kötü vermedi deyin o utansınEvde masa yok bizim mutfak masamzda ince uzun.. nişanlım masa getirecek .. sadece arkadasm yengen de varken eve dışarıdan getirmek ayıp olur demişti bende nişanlm birden getirdi derim dedim
Ayıp ama ya cidden ayıp topu topu iki kardeşiz neden böyleler yengeler dolduruyor ise hiçmi aklın yokCevabını okuyunca abim geldi aklıma.
Rahmetli annem benim için konuşuyormuş abimle, kına gecesinin parası da şu kadarmış diye. Abim cvp vermiş anne kına gecesine gerek mi var, şutla gitsin demiş.
Annem de senin de kızın var, sen öyle yaparsın demiş, abim susmuş.
Bu arada kına salonunu vs herşeyi ben ödedim. O niye gocunduysa
Abiden yengeden çok birşey bekleme cnm. Ben abilerimden yediğim kazıkları şuraya yazsam manas destanı olurikisiyle de senelerdir konuşmuyorum.
Nişan masası nişanlanırken süslenen bşy bizim evde yok o yuzden istedim ama nişanlm getirecek.Nişan masası ne ki verilen bir şey mi? Var olan masa süslenmiyor muydu sünnet yatağı gibi? Ev ile masanın ne alakası var? O kadar karışık yazmışsınız ki, ilkokulda kompozisyon ödevi de mi yapmadınız? Bir şey anlaşılmıyor.
Anladığım kadarıyla yorum yapayım. Takı takıp takmamak kendi bileceği iş. Evdeki masayı süsleyin olsun size nişan masası. Ev olayını hiç anlamadım. Ailenize ne oturacağınız evden? Müstakbel nişanlınız ve siz düşüneceksiniz bunu.
Nişandan snra konusacagım yalnız kalmamak için yapılıyo zaten..Konu sahibi abinle ev meselesini konuşmadın mı? Üzgünüm ama burada verdiğin detaylarla kimse konuyu anlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?