Gözüne baka baka hakkını yiyorlar, lütfen izin verme. Abinin, yengenin, halanın karşısına geç. Hakkını adam gibi vermelerini yoksa, hukuki yollara başvuracağını söyle. Kavga çıkarsa,çıksın.Madem birşey yapmayacaksın, hakkımı öde. Kendi imkanımla yaparım ben ne lazımsa diyeceksin.Bunlara karşı alttan alma. Zira, insanca tavırdan anlayacak gibi görünmüyorlar.
İşlerine öyle geliyor da ondan insanca yada baska bşy hiçbir şekilde muhatap olmuyorm banane kendi bildiğimi yapıcam nişanlma söyledim masa getirecek biri bşy derse de getirmiş nişanlm söylemiştim unutmamş derim zaten arkadasm yardma gelecek.. annemle beraber yaparız herseyi hanfendi yardm etmez inş işime gelir etmemesi
Aslında bi ailem yok gibi yani umurumda değiller artık evet hepsini hatırlıyorsnz doğru.. vicdan mı olurmu hepsi paragöz hak hukuk kalmamış .. annemede dedim helal etmiyorum hakkımı
sizin evinizde oturup kira vermiyorlar ve sizin içinde kv.sinin yanında mı otursunlar diyorlar? neden kendileri kv.de oturmuyorlar? kahvaltını da lütfen kendin hazırla evlencek kızsın yengenden mi bekliyorsun? kimseye minnet etme
sizin evinizde oturup kira vermiyorlar ve sizin içinde kv.sinin yanında mı otursunlar diyorlar? neden kendileri kv.de oturmuyorlar? kahvaltını da lütfen kendin hazırla evlencek kızsın yengenden mi bekliyorsun? kimseye minnet etme
beklenti sıfır olursa çok daha mutlu olursun :) asla hakkını yedirme bende malesef senin gibi haksızlığa uğrayacagım gibi geliyor ama... kız cocuk olmak cooookkk zor.
Tuhaf bir aile ilişkiniz var. Benim kardeşim nişan için yardim istese ben de eşim de tüm imkanlarımızı kullanır gerekirse kendi evimizi açarız. Silesiniz sonuçta birbirine yabancı insanlar da değilsiniz.
İnsanlar da bir tuhaf olmuş yani bir maşa nedir ki insan kardeşine bir masayı nasıl kıyıp da vermez. Kendi işinizi kendiniz görün ve hiçbir konuda minnet etmeyin artık .
Tuhaf bir aile ilişkiniz var. Benim kardeşim nişan için yardim istese ben de eşim de tüm imkanlarımızı kullanır gerekirse kendi evimizi açarız. Silesiniz sonuçta birbirine yabancı insanlar da değilsiniz.
İnsanlar da bir tuhaf olmuş yani bir maşa nedir ki insan kardeşine bir masayı nasıl kıyıp da vermez. Kendi işinizi kendiniz görün ve hiçbir konuda minnet etmeyin artık .
Vermiyorm demedi yenge hnm ama arkamda konusulnlar tavırlr fln ben istemiyorum artık en iyisi bişy istememek nişanda da yardım edecek bak yengesiyim ablası gibi yardım ettim imajı verecek hepsi bu
beklenti sıfır olursa çok daha mutlu olursun :) asla hakkını yedirme bende malesef senin gibi haksızlığa uğrayacagım gibi geliyor ama... kız cocuk olmak cooookkk zor.