Yaza doğru ama o biraz acelecidüğün ne zaman ki eşya bakmaya başladınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaza doğru ama o biraz acelecidüğün ne zaman ki eşya bakmaya başladınız?
Uzadı tatlım 164ten 170 oldumAy gene mi sen dubaiye gittin mi sonundaaferin boyun uzadımı yersen
![]()
Yaza doğru ama o biraz aceleci
Ayy senaryo mu dionuz? La ilk defa birini hatrladim o da trol cikarsa kahrimdan olurum : (hostes olan kiz degilmiydin ? sanki hamileydin bir ara yaşın 22ydi ...sonra bu nisanliyi bulmadan da baska olaylar oldu ..en son dubayi ye gittinmi![]()
Herşeyi yazamıyorum işte tanıdık vardır diye:)yaza doğrudayız zaten yahu:))
orası zaten hep yaz..
Ay kim bilecek sen deHerşeyi yazamıyorum işte tanıdık vardır diye:)
Ay kim bilecek sen de
Anan baban kaynanan uye mi buraya sanki![]()
Kuzen felan:)Ay kim bilecek sen de
Anan baban kaynanan uye mi buraya sanki![]()
Ayy senaryo mu dionuz? La ilk defa birini hatrladim o da trol cikarsa kahrimdan olurum : (
Amaaan sen deKuzen felan:)
Ne demisti yaa? Bise mi kacirmisim? Yasliyim ben sen hatirlat hele:)sandalyeyi firlatip birsey demisti ya:)
Ne demisti yaa? Bise mi kacirmisim? Yasliyim ben sen hatirlat hele:)
Eski konuları tasımak ne alaka? Burda farklı birsey sordum. Konuyla alakasız birseyler yazan salcalar hep var bu sitede zaten sende onlardan birisin.sandalyeyi firlatip birsey demisti ya:)
Eski konuları tasımak ne alaka? Burda farklı birsey sordum. Konuyla alakasız birseyler yazan salcalar hep var bu sitede zaten sende onlardan birisin.
Herşeyi yazamıyorum işte tanıdık vardır diye:)
Aynen tatlım işine geliyosa senin gibi hanımefendi değilim malesef kusura bakmauslubun tam sana yakisir tarzda![]()
Biliyo ama yinede yazdıklarımı görmelerini istemem. Samimi değilizee kuzenler bilmiyor mu zaten..
kaçarak mı gittin oraya?