Sinirim geçmiyor çatlıcam...

kucukelma30

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
695
287
18
38
Selam arkadaslar sinirimden uyuyamiyorum en iyisi buraya yazim belki biraz rahatlarim dedim.ben sabahlari ise servisle gidiyorum esim ise araba ile gidiyor.onun calisma saatleri esnek isinin durumuna gore ayarliyor kendisini bense sabah 07.20de evden cikiyorum 07.25te servise biniyorum yurudugum yer yaklasik 200-250 m civarinda.bgnun yagisli olacagi uyarisi dunden haberlerde vardi ve esim aksamdan bana semsiyeni unutma sakin dedi tmm dedim.sabah asagi indim asiri yagmur var ruzgar bir yandan duraga o kadar zor yurudumki sonra servise bindim ise vardim.ise vardiktan sonra saganak seklinde yagmur devam etti.ben evden cikarken esim hala uyuyordu bu zaten hergun bu sekilde.ise gidince sinirlendim insan bu yagmurda karisini birakmaz mi dedim icimden.sonra baktim arkadaslarimin esleri hep arkadaslarimi ise birakmis hatta bi tanesi araba ile geliyor normalde onun esi de gece gelip gunduz evde olmasina ragmen sen bu yagmurda arabayi surmeye zorlanirsin diyerek yatagindan kalkip esini birakip eve donmus.benim esim ise saat 10.30 gibi bana bir fotograf gondermis yerlerde buz parcalari var kar gibi duruyor onu gondermis ne bir gunaydin ne bir ne yaptin canim iyi misin rahat gidebildin mi msji veya aramasi yok.bende cvp vermedim.12.30da napiyosun cnm gibi bisey yazmis yani bana sabah nasil gittin iyi misin diye hic sormuyor.ya o kdr sinirlendimki ben bu muyum ya dedim bu kadar miyim yani gozunde degerim basladim soylenmeye yazdimda yazdim.eve geldi bagirdim cagirdim bu saate kadar soylemedigim kalmadi hala sinirim gecmedi gecmiyor.baska odaya gonderdim orada yatiyor.bir ara geldi yanima sirnasmaya calisti ama haklisin dusunemedim veya olur mu oyle sey tabiki degerlisin filan diye bir aciklama yapmadgi icin hala uzattim.sadece opmeye sarilmaya filan calisti hadi yemek yiyelim biseler hazirladim filan dedi.bende basinin caresine bak ben nasil basimin caresine bakiyorsam sende bak beni ilgilendirmiyor ne yedigin veya ne yaptgin dedim.ya neden bu kadar sinirlendim bilmiyorum haksizim belki abarttim ama sinirim ofkem gecmek bilmiyor o da bana bagirdi iste kustuk ayri yatiyoruz.bana deger vermedigini beni onemsemedgini dusunmek beni hem uzuyor hemde asiri derecede hircinlastiriyor nasil huzura ericem ben

İnsan bazen her zamankinden daha fazla ilgi bekliyor ama eşinizin yaptığı biraz düşüncesizlik olmuş şöyle düşünelim en azından size napyosun gibi mesajlar atıp sonrasinda özür dileyip gönlünuzu almaya çalışmış buda bişey birazda böyle düşünebilirsiniz:)

Napiyorsun diye gonul almaya calismadi ki o normal gun icinde o saatlerde attigi siradan bir msjdi.ben onun uzerine basladim soylenmeye zaten.eve gelince devam ettim uzattikca uzattim o sadece bir ara yanima gelip hadi iceri gel diye beni cagirdi filan aklinca ozur diliyor ama bu bana yetmedi

Evet eşin düşüncesiz davranmış
Cok sinirliyim sinirim gecmiyor ve onu da sinirlendirdim sozlerimle davranislarimla 5 saat basinin etini yedim yine hakliyken haksiz duruma dustum..sabah erkenden cik ben uyuyacgim zaman gel gormek istemiyorum seni dedim.o da bende seni gormek istemiyorum huzur birakmadin geldigimden beri dedi.bende sen gorursun bundan sonra bencillik nasil oluyor dedim.ya sacma sapan inatlastik ama gercekten gecmiyor sinirim sakinlesip uzulemiyorum bile asiri ofkeliyim o yuzden saldiriyorum saldirdikca da haksiz duruma dusuyorum

Napiyorsun diye gonul almaya calismadi ki o normal gun icinde o saatlerde attigi siradan bir msjdi.ben onun uzerine basladim soylenmeye zaten.eve gelince devam ettim uzattikca uzattim o sadece bir ara yanima gelip hadi iceri gel diye beni cagirdi filan aklinca ozur diliyor ama bu bana yetmedi...

Arabayla siz gidin
O otobüsle gitsin

Eşin düşüncesiz davranmış sende biraz fazla abartmışsın sanki.

Arabayla siz gidin
O otobüsle gitsin
Benim servisim var onun oyle bir imakni olmayinca bu sekilde yapiyoruz.birde oturdgumiz yerden onun isine direkt otobus yok ve benim isim baya kaliyor uzak eve yani gereksiz birde masraf oluyor gibi benim arabayla gitmem.ben buna takilmiyorum servisle rahat gidip geliyorum ama bu havada bu kadar rahat davranmasi beni cok sinirlendirdi insan birazcik dusunur yani nasil gitti nasil etti diye beni birakip donmeliydi.aciklamasi sabahki yagmuru duymamis ben gittikten sonra uyanmis veya ben uyandirsam soylesem zaten birakirmis

Sizde beni bırakır mısın deyin bundan sonra alışsın

Haklisiniz ama coooook coooook coooooooooooooook uzatmişsiniz. Degerinizi bunlarla mi ölçeceksiniz ? Adamin uyudugunu kendiniz soyluyorsunuz aklina gelmemistir erkekler biraz bizim kadar ince dusunemeyebiliyor.

Evet abarttim ama o kdr sinirlendimki ya sanki hava gulluk gulistanlik bana 12.30 da napiyorsun yaziyor.bundan sonra 1 damla yagsa biraktiricam kendimi alttan aldikca degersizlesiyorum sanki
Evet çok yüz vermeye gelmiyor tabi. İş saatleri esnek diyorsun kötü havalarda seni bırakması gerek zaten.

Haklisiniz ama coooook coooook coooooooooooooook uzatmişsiniz. Degerinizi bunlarla mi ölçeceksiniz ? Adamin uyudugunu kendiniz soyluyorsunuz aklina gelmemistir erkekler biraz bizim kadar ince dusunemeyebiliyor.
Bilmiyorum ya fazla alindim galiba usudum cunki duraga giderken sinirlendim baktim arkadaslarimin esleri hep dusunmus benim esim diye boyle dedim bana deger vermiyor mu dedim.diyorum ya napsam rahatlamiyorum sinirim gecmiyor.
Bir bilgi daha verecegim 8 aylik hamileyim.bunu konu actigimda ozellikle belirtmedim cunki hamileyim diye birammasini degil beni herzmn onemsemesini istiyorum hamile olmasaydimda yine boyle dusunecektim

Evet çok yüz vermeye gelmiyor tabi. İş saatleri esnek diyorsun kötü havalarda seni bırakması gerek zaten.
Cok haklisin.yarin konusmicam o da konusmicak benim sinirim patlamalarim yuzunden ben hataliyim sanki oyle bir durum oldu ama umrumda degil agzimi bicak acmicak haftasonu da dahil.ne yaparsa yapsin.sakinlesmem lazim bir an once

Biz kadınlar
Naif , ince düşünceli ve duygusalız

Erkekler bizim kadar olmayabiliyor

Eyvahhhh :))) hamilelik alınganlığı. Bir zamanlar ben..... hamileyseniz abartı sozumu geri aliyorum evet 2 3 kat daha fazla düşünmesi lazim ama tabi yine art niyeti yoktur eşinizin. Bi de şöyle düşünün mesela bi arkadaşınızın eşi bırakmış onu ama acaba o adam ona o kadar da iyi davranıyor mu ? Aldatıyor, yalan söylüyor, tokat atmış, küfür etmiş vb biseyler yapmış olabilir yani kimseyle kıyaslama yapmayın. Hiç huzurunuzu bozmaya değmez inanın.

Gercekten .cok bencil bul.yorum ya onu.ne yemek yapicam ne bise baksin basinin caresine umrumda degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…