Sinirim geçmiyor çatlıcam...

200 m için mi bu kadar sinirlendin ne güzel servisin var her gün saatlerce otobüs çekenler ne yapsın bence abartmışsın

Bak simdi boyle soyleyince sen gozlerim doldu.evet dusundum o arkadasimin esi sadik birisi degil ben esimi seviyorum iyi bir insan iyi bir es aslinda hakkini odeyemem.bilmiyorum ya beni dusunmemesi cok zoruma gitti sadece...

Bak simdi boyle soyleyince sen gozlerim doldu.evet dusundum o arkadasimin esi sadik birisi degil ben esimi seviyorum iyi bir insan iyi bir es aslinda hakkini odeyemem.bilmiyorum ya beni dusunmemesi cok zoruma gitti sadece...
Canım benim.. şimdi silkelen ve eşin uyumuyorsa ona sarıl ve bugün için çok alındığını üzüldüğünü belirt. Bi bebeğinizin olduğunu yağmurlu havalarda arabayla gitmen gerektiğini belirt. Insanlar konuşa konuşa.

Cok haklisin.yarin konusmicam o da konusmicak benim sinirim patlamalarim yuzunden ben hataliyim sanki oyle bir durum oldu ama umrumda degil agzimi bicak acmicak haftasonu da dahil.ne yaparsa yapsin.sakinlesmem lazim bir an once
hamileymişsin ama çok sinir stres iyi olur mu bilemedim. sonra inatçı bi çocuğun olursa görürsün

Milletin ne sorunlari var arkadasim ne huzursuzluklari var hakliymissin bastan ama cacigni cikartmissin. Sacma geliyor bana bukdr sacma bsyi dert edinip yatak ayirmak felan neyse benim fikrim bu ki ben esime okdr naz niyaz trip atarim.ama yokda sabahtan aksamaaaaa kadar hani ortada cok buyuk sknti olsa bosanirsin sen galiba

Dun gece beraber yattik gittim cagirdim korktum filan dedim icime batti biraz napim oyle uyumak istemedim.sabahta ben izinliydim bgn zaten uyandik tost yapim mi sana falan dedi ben senden baska bise bekliyorum dedim dusunemedim demeni bekliyorum dedim.uzattin iyice filan dedi ben yine delirdim diceksin yapicaksin diye uzerine uzerine gittim ve yine tartistik sabah sabah.neyse sonra cok zoruma gitti beni nasil dusunmezsin ya dedim hadi dusunmedin bari ozur dile bundan sonrasini dusun dedim gozumden yaslar geldi sacma sapan bir ruh haline girdim iyice.neyse o da sarildi optu dusunemedim dedi ozur diledi baristik.bazen cok alindigimda cok hircinlasiyorum bu benim genel sorunum aslinda.ama su da bana ders oldu hava soguk mu veya yagmurlu mu o da uyuyor mu kaldir uyandir biraktir kendini.boyle alissin benim salakligim yuzunden adama gore hersey normal geldi..

Dogru soyluyorsun canim ama ne bilim gercekten cok alindim yaa bide soyledigim halde hala halaaa beni anlamayip dusunemedgini israrla kabul etmemesi daha da sinirlendirdi beni..Allah korusun bosanmak filan dusunmek istemem cok seviyorum esimi...belki de bu yuzden boyle aliniyorum uzuluyorum ufak seylere bile

Evet bu ruh halini ben de yaşıyorum sık sık. Herkes karısının bir dediğini iki etmezken benim her sözüme karşılık olmaz lafını duymak zoruma gidiyor. Ters davrandığımda da huzur bırakmamış oluyorum. Ben çözemedim bu sorunu çözebilenlere selam olsun Buz gibiyiz zaten konuşmuyoruz gerekmedikçe

Canim bazilari da karisinin bir dedigini iki etmezken bir taraftanda her halti yiyor.samimiyet cok onemli iliskilerde bence.istemekten vazgecme ama yapmiyor veya yapmaz diye aman bosver deme sakin cunku oyle alistirmis oluyoruz bu sefer.sabirla kendimize daha cok onemsetebiliriz belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…