- 26 Şubat 2019
- 2.050
- 1.600
- 133
Kızlar merhaba. Hemen konuya geçmek istiyorum. Dün misafirim vardı kayınvalidem ve eşimin teyzeleri yengeleri falan. Evi gezmek istedi eşimin yengesi.
Kayınvalidem aldı gezdirmeye başladı. Ben de peşlerinde. Yatak odasına girdiler. Sıra ebeveyn banyosuna geldi. Banyo temizdi bakarlar diye zaten önlem almıştım ama içeri girdiler bakarken birden kirli sepetini dolapları falan açıp baktılar ben şok
Yani insan neden kirli sepetini açar anlayamıyorum. Doluydu ağzına kadar, kayınvalidem suratını astı resmen. Dolaplarda zaten özel eşyalar var gördüler hepsini. Nefret ederim bu tip olaylardan. Mahrem denen bişey vardır. Hiç bir şey diyemedim ki zaten asla böyle bir şey beklemiyordum şoka girdim ve bütün gün ruh gibi ne yaptım ne yedim anlamadım.
İşin kötüsü ben mutfakta hazırlık yaparken kızım gitmiş dolabın üstüne (yeni silmiştim hafif nemli kalmış demekki.) bebeğini koymuş. Bebeğin üstündeki tüyler tozlar hep yapışmış oraya ve ben görmedim sonradan farkettim yani onlar da gördüler.
Böyle abuk sabuk bir gündü, hala sinirim geçmiyor.
Kayınvalidem aldı gezdirmeye başladı. Ben de peşlerinde. Yatak odasına girdiler. Sıra ebeveyn banyosuna geldi. Banyo temizdi bakarlar diye zaten önlem almıştım ama içeri girdiler bakarken birden kirli sepetini dolapları falan açıp baktılar ben şok

İşin kötüsü ben mutfakta hazırlık yaparken kızım gitmiş dolabın üstüne (yeni silmiştim hafif nemli kalmış demekki.) bebeğini koymuş. Bebeğin üstündeki tüyler tozlar hep yapışmış oraya ve ben görmedim sonradan farkettim yani onlar da gördüler.
Böyle abuk sabuk bir gündü, hala sinirim geçmiyor.