- 26 Şubat 2019
- 2.050
- 1.600
- 133
Hani insan bazen dumur olur ya gerçekten öyle oldum.Valla edep bilmeyen insanlara edepli davranilmaz ben o anda bozardim onları laf sokardim ben uzulecegime onlar üzülsün ne terbiyesizce şeyler ya millet iyice kafayı yedi cidden
Bencede çok ayıp ben zorunlu olmadıkça girmem kimsenin odasına ama onlara göre yatak odası mahrem değil anladım artıkYatak odasına girilmez. Mahremiyet alanı orası.fantazilerinize ait bir eşya ya da obje de olabilir oda da. çok ayıp .çok büyük dusuncesizlik.Bazilarinin yatak odası hep kilitli olur mesela.
Yani bende aynen öyle düşündüm kapıdan bakıp çıkarlar ama amaç farklıymış. Kızımın odasında da perdeyi açıp cama baktılarYatak odasi gezmek de yeni adet mi ya. Yatak odasinin nesi gezilir. HDi cok merak ettin kapidan bi goz at. Sadece ebeveyn yatak odasi icin de demiyorum cocuklarin yatak odasi icin de gecerli. Kucucuk zaten odalar ne gormeyi umuyosun. Temizlik programi mi burasi didik didik ne ariyosun yani. Ev gezmesi dedigin her odanin kapisindan bi iki sn ayip olmasin diye bakarsin gecersin. O da ev sahibi gezdirmek isterse. Ne ayip seyler. Kaynanan da gocunduysa gelip yikasaydi camasirlari. Ellere hava atmayi bilirler ama heraeyi baskasi yapsin isterler. Kendi evini gezdireymis hanim