• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirimden ağlamak üzereyim

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
32
Bütün gün kocamla kavga ettik ama öyle böyle değil çok kötü :( akşamında da barıştık saat 11'e doğru. Bizim kp'in doğum günü diye kv'lere geldik kar yüzünden çok zorlandık düşünün yeni yıla tramvayda girdik. Nefret ediyorum kv'lerde kalmaktan son geldiğimizde bida asla annenlerde kalmak istemiyorum demiştim ama kocamla yeni barıştık diye rica etti ben de kırmadım geldim. Ben gelmesem o tek gelecekti babasının doğum günü için. İşte kv kp ben kocam eşli okey falan oynadık patladım sıkıntıdan babası da bu da çok hırslı zaten çok gerildim. Neyse kv kp uyudular biz kocamla salonda tv izledik yine de huzurlu bi geceydi sarıldık kahve içtik vs uyuduk. Ama ben uyuyamadım çünkü karnım çooook aç bütün gün bişi yiyemedim kocamla kavga ettiğim için moralim bozuktu. Baktım artık açlıktan uyuyamıyorım ve midem bulanıyor kocamı uyandırdım başım ağrıyor git mutfaktan bişeyler al dedi ama ben kv'lerle samimi değilim mutfaklarına giremem. Hem de bişey devirebilirim başıma kalır hem de kendim bişey hazırlayamam orda size garip gelebilir ama cidden o samimiyet yok. Ben kocama baya bi ısrar edince de kalktı mutfaktan çikolatalı gofret getirdi al bunu ye dedi. Ben zaten hiç sevmem ama hadi açken yenir dicem ama zaten midem bulanıyor karnım çekilmiş onu da yesem kusarım. Ya yemivem bunu istemiyorum dedim ya başım ağrıyo dedi döndü horlamaya başladı eskiden olsa kalkar bişeyler hazılardı . Bir insan karısı açken nasıl böyle yapar haksız mıyım umrunda bile değil ya. Ben yeni barıştık gönlü olsun diye burda kalıyorum onun yaptığına bak. Şuan çığlıklar atarak ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bana değer vermiyor gibi hissediyorum. Gerçekten ağlıyorum.

mutfagina girmeye samimiyet yok yatiya kaliyorsunuz , yabanci deilki ora
devirmezsin korkma kalk al ye biseyler
Yok eşim istedi diye kalıyorum ben çekiniyorum kv lerden samimi olamıyorum beni pek sevmiyolar gibi hissediyorum

Bir ömür boyu yürümeye yoluna baş koyduğunuz adamın senelerdir yaşadığı evden mi çekiniyorsunuz? Siz kendiniz kabullenmemişsiniz ki o evin kızı olduğunuzu kv yada kpniz nasıl kabullensin. Bence siz fazla çekingen olduğunuz için onlarda üstünüze düşmüyor ondan sizi sevmediklerini düşünüyorsunuz. Bence bugün bu çekingenliğinizi kırıp artık o evin bir kızı olduğunuzu hem kendinize hemde herkese gösterin.

tamam o konuda ben suçlu olayım da eşimin yaptığında hiç mi anormallik yok yarın konuşmıcam onla kavga edicem

Bence kavga edip kendini üzme derim anlamazlar ki..bende bu gece iki kulaģim hem tikali hem sanciyor..hamileyim sprey falan vermediler..canimin acisina teyze ogullarinin geleneksel yilbasi resepsiyonuna katilamadigi icin esim kisisi ne meyve ne cerez yemedi..ihlamur icti butun gece elinde telefon kös kös yattı..so rada 11 gibi uyumuş..yeni yila girerkende uyandirmadim kalkmazda yani..sonra yatagina gecti bende 2 bucuk gibi yattim..uyku iste oyle boyle..ama mutluyum ben yavrumla babasi anlayissiz olsada...ben hastayken eglenmek dusunuyor beyin bedava yani..

Tüh beceremedim mi:KK48: Okuyunca aklıma ilk o geldi.Güleceksin uleyn.Bak yılın ilk sabahı deyince de nutella olsun sofranda reklamı geldi aklıma Ben biraz az tv seyredeyim en iyisi

espri kabiliyeti sıfır.
ama şirinsin, o kurtarıyo.
hadi iyisin:KK8:

tamam o konuda ben suçlu olayım da eşimin yaptığında hiç mi anormallik yok yarın konuşmıcam onla kavga edicem

Kendinizi eşinizin ailesinden soyutladığınızı eşiniz biliyor mu? Eğer bilmiyorsa gayet tabii sizin kendi karnınızı doyuracağınızı düşünüp tatlı uykusuna dönmüş olabilir. O evin erkeğinin "gece gizlice aldığı sevgilisi" değil, "kapının üstünde yazan soyadının" sahibisiniz. Kendi karnınızı doyuramamanız tamamen kendi çekingenliğinizden. Eşinizin hiç bir suçu yok o bilemez sizin "gece gizlice girmiş sevgili" psikolojisinde olduğunuzu.

Kendinizi eşinizin ailesinden soyutladığınızı eşiniz biliyor mu? Eğer bilmiyorsa gayet tabii sizin kendi karnınızı doyuracağınızı düşünüp tatlı uykusuna dönmüş olabilir. O evin erkeğinin "gece gizlice aldığı sevgilisi" değil, "kapının üstünde yazan soyadının" sahibisiniz. Kendi karnınızı doyuramamanız tamamen kendi çekingenliğinizden. Eşinizin hiç bir suçu yok o bilemez sizin "gece gizlice girmiş sevgili" psikolojisinde olduğunuzu.
Duşüncenizz dogru tespit bazilarina valla :) bizdede bi tane gelin var gelin görün ki bizi benmsemedigi gibi beni hic sevmiyosunz diye surekli agliyor yaş 33 yani. Konusuyorum kac kere ediorum bak oylr degil sen cekiyosun kendini diye karsilikli guzelce ama her sefernde agliyor yine. En sonunda saldm cayiraa mevlam kayiraa anca alisti 4 senedir smdi anneme gitti cayini filan koyuyor kendine. Onceden yerinden kalkip kendi cayini bile koymuyodu:) simdi diyor kaynanamin hakkini yiyemem cok iyi biri diye. Ama uzun sure kendi benmsemedgnden kırnık kaldirmazdi smdi yapiyor ama gene agliyor arada ayri mesele:) benm kv evne girip herseyi yapiorum onlar yiyo ben yiyorum ustelik henuz yeni evlyken yaptm. Ama iste o insana bagli.simdi birileri boyle kv beni sevmiyo dese 3 kere dusunuyorum cnku gercek oyle olmayabiliyor.. burdaki konuyuda gaspettim ama ksbkmayn:) dusuncenize katildgmdan yazdm.

O kadar aç olsam, buzdolabı kvnin odasındayken bile girip yerim yani hiç düşünmem:-)
Bakin bu yorumu dikkate alin elin varsa sirtini kasi
esiniz tam istediginizi yapmamis ama uykusnu bolmus ilk buldugunu getirmis buda guzel .....o evden cekinmeyin sevmezse sevmesin siz oglunun esisiniz kv birsey demez ne olacak rahat olun

Vallahi ben olsam ömur boyu birlikte olacagim insanlardan cekiniyorsamda aşmaya calisirdim...

Mesela onlar uyurken yeniyilin ilk kahvaltisini siz hazirlasaniz. Inanin kazanan siz olursunuz.kimse neden yaptin demez,tesekkur ederler...

Back
X