- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
Bütün gün kocamla kavga ettik ama öyle böyle değil çok kötü
akşamında da barıştık saat 11'e doğru. Bizim kp'in doğum günü diye kv'lere geldik kar yüzünden çok zorlandık düşünün yeni yıla tramvayda girdik. Nefret ediyorum kv'lerde kalmaktan son geldiğimizde bida asla annenlerde kalmak istemiyorum demiştim ama kocamla yeni barıştık diye rica etti ben de kırmadım geldim. Ben gelmesem o tek gelecekti babasının doğum günü için. İşte kv kp ben kocam eşli okey falan oynadık patladım sıkıntıdan babası da bu da çok hırslı zaten çok gerildim. Neyse kv kp uyudular biz kocamla salonda tv izledik yine de huzurlu bi geceydi sarıldık kahve içtik vs uyuduk. Ama ben uyuyamadım çünkü karnım çooook aç bütün gün bişi yiyemedim kocamla kavga ettiğim için moralim bozuktu. Baktım artık açlıktan uyuyamıyorım ve midem bulanıyor kocamı uyandırdım başım ağrıyor git mutfaktan bişeyler al dedi ama ben kv'lerle samimi değilim mutfaklarına giremem. Hem de bişey devirebilirim başıma kalır hem de kendim bişey hazırlayamam orda size garip gelebilir ama cidden o samimiyet yok. Ben kocama baya bi ısrar edince de kalktı mutfaktan çikolatalı gofret getirdi al bunu ye dedi. Ben zaten hiç sevmem ama hadi açken yenir dicem ama zaten midem bulanıyor karnım çekilmiş onu da yesem kusarım. Ya yemivem bunu istemiyorum dedim ya başım ağrıyo dedi döndü horlamaya başladı eskiden olsa kalkar bişeyler hazılardı . Bir insan karısı açken nasıl böyle yapar haksız mıyım umrunda bile değil ya. Ben yeni barıştık gönlü olsun diye burda kalıyorum onun yaptığına bak. Şuan çığlıklar atarak ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bana değer vermiyor gibi hissediyorum. Gerçekten ağlıyorum.