• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirimden ağlıyorum...

tanger

ben, oğlum ve aşkım
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
3.391
209
173
- Yurtdışı
slm kızlar şu an bunları nasıl yazıorum anlatamam bu defa çok kızdım... biz yurt dışında yaşıyoruz eşimın işlerı çok ıyı değil türkıyede bi evımız var yenı teslım oldu eşımın abisi(babası vefat etti) bizim evı satmak ıstıyomuş.. bunlarda bı ortaklık davası var gıttı hersey ortak ya satacak yada bizim eve yerleşcekmiş eşim şimdi annesını aradı oda kızgın ben türkıyeye gıttıgımde orda burda kalmak zorunda kalıyorum eltım çok kıskanç eşim orda bırakmıyo dogumda bile annemdeydım hoş bu guzel ama gende bırsuru sorun oldu şimdi ben ne yapayım kendı evıme gıdıp misafir muamelesı görmek ıstemıyorum... hem ne hakla evı satmayı düşünur alırken 1 kurus yardım mı ettı düğündede bişey yapmadılar eşimle sırf bu konularsan aramız açılıyo yoksa gul gıbı geçinıp gidiyoruz şimdi ben ne yapayım siz söleyın.....

Anlamadım ki..
Evin tapusu sizin üzerinize ise,eşinizin abisi istediği kadar yırtınsın nasıl satacak ki?:uhm:

ev sizinse ister satarsınız ister satmazsınız. mecbur değilsiniz hiçbirşeye..
eşiniz ne düşünüyor ? sizinle aynı fikirdeyse neden eşinizle problem yaşıyorsunuz?

slm kızlar şu an bunları nasıl yazıorum anlatamam bu defa çok kızdım... biz yurt dışında yaşıyoruz eşimın işlerı çok ıyı değil türkıyede bi evımız var yenı teslım oldu eşımın abisi(babası vefat etti) bizim evı satmak ıstıyomuş.. bunlarda bı ortaklık davası var gıttı hersey ortak ya satacak yada bizim eve yerleşcekmiş eşim şimdi annesını aradı oda kızgın ben türkıyeye gıttıgımde orda burda kalmak zorunda kalıyorum eltım çok kıskanç eşim orda bırakmıyo dogumda bile annemdeydım hoş bu guzel ama gende bırsuru sorun oldu şimdi ben ne yapayım kendı evıme gıdıp misafir muamelesı görmek ıstemıyorum... hem ne hakla evı satmayı düşünur alırken 1 kurus yardım mı ettı düğündede bişey yapmadılar eşimle sırf bu konularsan aramız açılıyo yoksa gul gıbı geçinıp gidiyoruz şimdi ben ne yapayım siz söleyın.....

nasıl herşey ortak oluyor .
onu anlamadım.
siz bir ev alıyorsunuz. ve abi hak iddia ediyor. nasıl bir şey ki o.

sizin haberiniz yok ta eşiniz abinizle ortak mı aldı evi? ya da evin parasının tamamını abisi ödedi de 3.şahıslara karşı tapuyu eşinizin üstüne mi yaptı? Onun bu kadar iddialı konuşması hak sahibi olduğu izlenimi uyandırdı bende...

eşimde çok kızgın hayır ev bizim ortaklık yok eşim gizlemez beden öle seylerı bankaa hesaplarımızfalan ortak esımlee

kızlar evın tapusunu daha almadık ev yenı teslım oldu sadece sözlesme var hazıranda turkıyeye gelınce alcaktık

kızlar evın anahtarını onlara vermışler... ben bıraz dısarı çıkayım eve bişey yapamazlar ama her 10 gunde bır bu konuylarla önume gelıyolarda ondan kızıyorumm.....

kızlar evın tapusunu daha almadık ev yenı teslım oldu sadece sözlesme var hazıranda turkıyeye gelınce alcaktık

Sözleşme nedir bilmiyorum...
Evin parası ödendikten sonra tapu verilmedi yani?
Tapu Türkiye'de bile kalmış olsa üzerinde sizin adınız soyadınız yazmıyor mu?:uhm:

Abi olacak kişi neyin uzerinde hak iddia edio anlamadım.sizin aldğınız evde mi babadan kalan başka bi evde mi? sizin evde ise terbiyesizin tekiymiş.

Sakin ama sakin yumusamayin arkadasim...evinizde kimseyi oturtmayin....inanki bir giren bir daha cikmaz...senin disinden tirnagindan artirarak yaptirdigin evinden bir hayir göremezsin....:kahve:

Bircok gurbetcinin ortak kaderidir bu...sen alirsin sen yaptirirsin ama adam gibi ne oturabilirsin nede yiyebilirsin.......:delphin:

hiç fırsat kaybetmeden hemn uç gel ve tabunu al canım yoksa
ev elden gitmesin siz oralardayken evin sahibi benim diyerek evin tapusunnu üstüne almasın vallah korkulur yani

kızlar evın anahtarını onlara vermışler... ben bıraz dısarı çıkayım eve bişey yapamazlar ama her 10 gunde bır bu konuylarla önume gelıyolarda ondan kızıyorumm.....

kim anahtarı vermiş onlara of ben şimdi kurtlandım burda
hemen devreye girin derim sessiz kalmayın

Bence sattırmayın. Ev evdir. Bu zamanda Türkiye de ev almak çok zor. ALLAH korusun iş güç kötü gitse en azıdan baş sokucak bi ev var dersiniz. Yani elinizden geliyorsa sattırmayın.

eşinizin buna nasıl göz yumuyor?

peki ağabey bir ev alsa sizi gelip konmanıza izin verecek mi?

bu tam "senin malım benim malım, benim malım gene benim malım durumu"

Ev alınırken abisi bir yardım yaptıysa şimdi hak mı iddia ediyor acaba?

Ya da öyle bir yardım yok ama ihtiyaçları var da, satılsın bize yardım etsinler mi diyorlar acaba ben anlamadım..

Anlamadığım birşey de, bu kadar neden paniklediniz, ev sizinse sizin rızanız olmadan satamazlar zaten, eşiniz abisine vekalet vermediyse tabii...

hiç hoşlanmadığım bir durum..
herşeyin ortak olması da ne demek ya...
madem bu ev alınırken,size
maddi anlamda yardımcı olmadılar,
ne hakla bir ortaklık içine girebiliyorlar...
sanırım bu eşinizin tavırlarıyla alakalı bir durum..
bence kesin ve kati olmalı konuşurken....
sevgiler...

Back
X