Abinle dimdirekt konuş, sınavıma kadat getirme sen onların evine git de.
Kızla da açıkça konuş madem akraba olacaksınız lafı çevirmeye gerek yok, ben ders çalışcam gelme de.
Gelirlerse de odandan çıkma ne uğraşcaksın.
Daha dün konu açtım buda onun devamı kızlar.
Ders calisamiyorum abim yüzünden ha bire nisanlisini o yetmiyor gibi ailesini getirip duruyo demiştim.
Bugün 2 saat önce eve geldi düğün yeri bakmaya gitmislerdi. Tam sınav haftasına düğün yeri tutmuş .
Utanmadan bana bunu diyor. Yüzüne bile bakmadan odama gittim ağladım . Sabahta annem le kavga ettim sinir krizi geçirdim sen oğluna ayrı bana ayrı davranıyorsun diye .
BAk ders calisamiyorum konuş şunları diye tamam dedi ama nafile.
Kızlar abartiyosun diyeceksiniz belki ama abartmiyorum ben 4 den fazla sınava hazırlanıyorum ve cok yogun derslerin.
Şu an sinirden Ağlıyorum çok kötüyüm ve şeytan diyor ki artık ipleri kopar de ki sen beni dusunmuyosun senin düğününe gelmeyecegim. ..!
Öyle kötüyüm ki artık stresten hasta olacağım diye korkuyorum.
Ne yapmalıyım sabredip öfkemi dindiremiyorum da çünkü beni kimse anlamıyor ....(
O sınava yine çalışır yine girersin. Ama annen sana bir abi daha doğuramaz. Adamın mutlu günlerinde yanında olun. Aynı durumda sizde olacaksınız birgün ve yanınızda görmek isteyeceğiniz kişilerin başında abiniz olacak.. Nişanlısı tabiki gidip gelecek .. Selamlaşıp odanıza çekilin müsaade isteyip... Kimse sizi yadırgamaz. Ama böyle fazla görümcesin :)
Canim lütfen bır önceki yorumumu oku sorun gelip gitmede değil artık abim resmen kazık attı bana sınavlara da birdaha girme şansım yok
niye çekiyorsunuz ki bunu? tutturun babanıza yurda versin sizi veya bir arkadaşınızla eve çıkın. alın karşınıza uzun uzun konuşun bu ne bencillik ya böyle, ağabey olacak bir de.Sorun kızın gelmesi de değil artık.
Abim daha 2 gün önce dediki sınav haftası düğün olmasın madem sınavdan sonra tutarım salonu dedi.
Bugün gelmiş tam sınav haftası salonu tuttuğunu söyledi. Düğün kolaymi gelen giden hazırlık sınav haftası ne yapacağım ben ya kafayı yiyeceğim. ..........
Daha dün konu açtım buda onun devamı kızlar.
Ders calisamiyorum abim yüzünden ha bire nisanlisini o yetmiyor gibi ailesini getirip duruyo demiştim.
Bugün 2 saat önce eve geldi düğün yeri bakmaya gitmislerdi. Tam sınav haftasına düğün yeri tutmuş .
Utanmadan bana bunu diyor. Yüzüne bile bakmadan odama gittim ağladım . Sabahta annem le kavga ettim sinir krizi geçirdim sen oğluna ayrı bana ayrı davranıyorsun diye .
BAk ders calisamiyorum konuş şunları diye tamam dedi ama nafile.
Kızlar abartiyosun diyeceksiniz belki ama abartmiyorum ben 4 den fazla sınava hazırlanıyorum ve cok yogun derslerin.
Şu an sinirden Ağlıyorum çok kötüyüm ve şeytan diyor ki artık ipleri kopar de ki sen beni dusunmuyosun senin düğününe gelmeyecegim. ..!
Öyle kötüyüm ki artık stresten hasta olacağım diye korkuyorum.
Ne yapmalıyım sabredip öfkemi dindiremiyorum da çünkü beni kimse anlamıyor ....(
Abi var abi var iste. Abin cok dusunceli imis.Benim abim bilmeden benim kep törenime düğün salonu tutmuş. Söyleyince hemen değiştirimişleydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?